• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

en sonunda öğrenicek kavuşacaklarda bakalım ne zaman kaydirigubbakcemile3
ben şu fevziye sinir oluyorum ay o muallayle sahneleri çıktığında kanalı değiştiriyorum o kadar sinirim tepeme çıkıyo :mymeka:
olamaz bu kadar itici bir karakter dizinin tadını kaçırıyo artık :olmaz:

ohcanimadeysin .!.:
fevziye bende çok gıcık oluyorum ya..çok tip bi karakter..
bi o bide geniş ailede ki ulvi...nerden bulmuşlar bunları çok merak etttim..

Genis aileye bakmiyorum ama rastgeldigim zamanlar bende diyorum bunu nerden bulmuslar diye..

Fevziyi gorunce benimde midem bulaniyor.. Sanki saclari yagliymis gibi eeewww....

Melek ve Salih'in evlilik haberi herkesi birbirine düşürür. Yemekte büyük olay çıkar. ıpek ve Deniz arasında kalan Özgür, Deniz'i terk eder. Deniz de evden ayrılarak Şenerlere taşınır!

Aynı gece Melek, Salih'le sürpriz bir anlaşma yapar. Salih, Melek'e ıpek yüzünden yine kavuşamaz. Bu arada Melek, Deniz'le arasını düzeltmek ister ama bilmediği bir gerçek vardır.

Mualla ve Fevzi, yemek siparişlerini kendi başlarına yapmayı denerler. Ancak işler Fevzi'nin beklediği gibi gitmez...

Melek, ıpek'in harcını Haldun'un ödediğini öğrenir ve Haldun'la yüzleşir. Bu sırada, Deniz Amerika'daki bir okuldan kabul edilir.. Bu işi planlayan da Haldun'dur! Sonunda, Özgür ve Haldun, gizlice fotoğraflanırlar. Özgür'ün yalanı ortaya çıkmak üzeredir!

Barış, Deniz ve Şener felekten bir gece çalar. Deniz ve Barış, alkolün de etkisiyle çok büyük bir hata yaparlar. "ıhanet" geceye damgasını vurur! ıpek ve Özgür, Barışları hiç tanımadıkları kızlarla görürler! Bir gecelik kaçamak herkes için çok pahalıya mal olacaktır...

Adalet, Esin'i affetmek için bebeğin babasını getirmesini ister. Esin, ailesini kazanmak için son şansını kullanır ve Erkan'a gerçeği açıklar. Bu sırada Kehribar, Melek'e sürpriz bir düğün yemeği hazırlarken, Erkan da Eylül'e sürpriz bir nikâh hazırlamaktadır!

Yeni fragman icin tikla

Esin Erkan'a soylemiyor bebegi, sadece 'desem' nolur diye hayal ediyor..
Daha uzamasin ama, tadi kacar.. Ogrensin artik, zaten supheleniyor.. aklinialirimsmile
teşekkür ederimmm opuyorumnanaktan
Melek ve Salih'in evlilik haberi herkesi birbirine düşürür. Yemekte büyük olay çıkar. İpek ve Deniz arasında kalan Özgür, Deniz'i terk eder. Deniz de evden ayrılarak Şenerlere taşınır!

Aynı gece Melek, Salih'le sürpriz bir anlaşma yapar. Salih, Melek'e İpek yüzünden yine kavuşamaz. Bu arada Melek, Deniz'le arasını düzeltmek ister ama bilmediği bir gerçek vardır.

Mualla ve Fevzi, yemek siparişlerini kendi başlarına yapmayı denerler. Ancak işler Fevzi'nin beklediği gibi gitmez...

Melek, İpek'in harcını Haldun'un ödediğini öğrenir ve Haldun'la yüzleşir. Bu sırada, Deniz Amerika'daki bir okuldan kabul edilir.. Bu işi planlayan da Haldun'dur! Sonunda, Özgür ve Haldun, gizlice fotoğraflanırlar. Özgür'ün yalanı ortaya çıkmak üzeredir!

Barış, Deniz ve Şener felekten bir gece çalar. Deniz ve Barış, alkolün de etkisiyle çok büyük bir hata yaparlar. "İhanet" geceye damgasını vurur! İpek ve Özgür, Barışları hiç tanımadıkları kızlarla görürler! Bir gecelik kaçamak herkes için çok pahalıya mal olacaktır...

Adalet, Esin'i affetmek için bebeğin babasını getirmesini ister. Esin, ailesini kazanmak için son şansını kullanır ve Erkan'a gerçeği açıklar. Bu sırada Kehribar, Melek'e sürpriz bir düğün yemeği hazırlarken, Erkan da Eylül'e sürpriz bir nikâh hazırlamaktadır!

gerçekten açıklıyomu acaba :bbo:

benim izlediğim fragman bu değildi, benimkinde esin park gibi bi yerde erkana masal senin bebeğin diyodu erkan da şaşırıp kalıyodu..

Melek ve Salih'in evlilik haberi herkesi birbirine düşürür. Yemekte büyük olay çıkar. İpek ve Deniz arasında kalan Özgür, Deniz'i terk eder. Deniz de evden ayrılarak Şenerlere taşınır!

Aynı gece Melek, Salih'le sürpriz bir anlaşma yapar. Salih, Melek'e İpek yüzünden yine kavuşamaz. Bu arada Melek, Deniz'le arasını düzeltmek ister ama bilmediği bir gerçek vardır.

Melek, İpek'in harcını Haldun'un ödediğini öğrenir ve Haldun'la yüzleşir. Bu sırada, Deniz Amerika'daki bir okuldan kabul edilir.. Bu işi planlayan da Haldun'dur! Sonunda, Özgür ve Haldun, gizlice fotoğraflanırlar. Özgür'ün yalanı ortaya çıkmak üzeredir!

Barış, Deniz ve Şener felekten bir gece çalar. Deniz ve Barış, alkolün de etkisiyle çok büyük bir hata yaparlar. "İhanet" geceye damgasını vurur! İpek ve Özgür, Barışları hiç tanımadıkları kızlarla görürler! Bir gecelik kaçamak herkes için çok pahalıya mal olacaktır...

Tuh niye okudum, hep surpriz olurdu bolumler bana kaydirigubbakcemile3

Ya Ozgur'e uzuldum gercekten nerden bulasti bu Haldun'a...?
Adam da yapisti kaldi pislik... akannehir

Melek hanimin hic cekinmeden, kizi icin yuzlesmeye gitmesini cok seviyorum.. Cok disli bu kadin … kaydirigubbakcemile3

Bu dizilerde erkeklerin alkol etkisiyle ihanet etmesinden artik gina geldi.
Yani ne kolay oluyor ya bu isler.. Dizi karakterlerinden kadinlar/ kizlar yapsa bunu herkes sogur, diziye bir daha bakmaz.. :hulya: ama erkekler yapinca affedilmesi gerekiyor :oklava:

Senarisler bisey bulamadi galiba uzatmak icin… Gicik oldum alsanaalsanasmile

barış çıkacak ya diziden o yüzden bence bu işi ihanet safhasına getirdiler

eveet bende televizyondan izledim 2. fragmanı onda esin söylüyo erkanaeyvahedigeldismile
hayal falan değildir inşallah artık uzadı bu konu çünkü akannehir
söylesin biran öncede action olsun kaydirigubbakcemile3

eveet bende televizyondan izledim 2. fragmanı onda esin söylüyo erkanaeyvahedigeldismile
hayal falan değildir inşallah artık uzadı bu konu çünkü akannehir
söylesin biran öncede action olsun kaydirigubbakcemile3

Is yerinde izleyemiyorum, eve gelince zaten dizi baslamis olacak

Supriz olsun kaydirigubbakcemile2

bence söylemez esin kesin ya rüya görüyo ya söylesem ne olucak diye hayal kuruyo
çünkü özettte erkan eylüle süpriz nikah hazırlıyo falan yazıyodu akannehir

bence söylemez esin kesin ya rüya görüyo ya söylesem ne olucak diye hayal kuruyo
çünkü özettte erkan eylüle süpriz nikah hazırlıyo falan yazıyodu akannehir

dogru söylüyosun kesin öyledirrr
ayy tam nikah anında esin gelsede söylese nehoş olurdu
eylülde kalakalırdı öyleceeekaydirigubbakcemile3

Back
X