Melekler Korusun Show Tv

sevgili dünürümdü adı o dizinin beğenerek te izliyorduk niye bitirdiler anlayamadım haluk bilginerin oynadığı dizi olsun ne olursa olsun beğenerek izliyoruz ailecek çok güzel rol yapıyor usta bir oyuncu

dün ipeği çok beğendim..saçı,makyajı,kıyafeti güzeldi..2 ye geçti ya çömezliği atmış üstünden..ay neydi öyle giyimi yaa..sırtında çanta falan..
fevziye gıcık oldum kalleş adi pislik hilekar....
eylülde inşallah boyunun ölçüsünü alacak hadi az kaldı..

esin entele herşeyi anlatsa ne güzel olacak
eylülde gününü görse
o günleri dizide görebilcezmi beyaaaa

görürüz görürüz kesınlıkle öğrenecek bebegın kendının oldugunu fazla surmezz aylül napıcak asıl ortada kalacakk ıyıde olucak

ipek benimde gözüme çok hoş geldi bu bölümde..makyajı felan hoşdu...
artık ipek bari söylese gerçekleri erkana...yoksa eylül amacına ulaşacak...
bide kızlar biri beni aydınlatsın çiçekleri gönderen adam kim nallıya :) ?? ben bi ara izleyememişdim bunları kaçırmışım...

iş adamı varya nallıya kafayı takan o gönderdi çiçekleri
ipegin harç parasınıda o ödedi
asine beşigi gönderende oydu
bencede arttık erkana söylesinler bebegiii
ozaman eylüllün yüzünü görmek isterdimm

Dun bakabildim bu bolume..

Herkesi gectim Salih babayi merak ediyorum..
Adam agac oldu nikah dairesinin onunde.. :gitme:

Melek hanim da yetisemeyecek tabii, o kadar suslenmis olsada..
Bari mesaj atsa, gelmek istiyorum da araya biseyler girdi diye :umursamaz:

Acidim valla

ayy reklamlarının sonunu yakaladım
evlendiler galiba melek komiserin sol parmağında yüzük vardı salih baba da gülüyordu
bide özgür eylüle bişey söylüyordu
ipek inşllh söylemiştr

Bana eskisi kadar heycanlı gelmiyo önceden fragmanı izleyebilmek için reklamları takip ediyodum şimdi yeni bölüm çıkınca bile oturup izleyesim gelmiyo bu Tims yapımları hep böyle ya bi süre sonra bayıyo CADIARZU

Simdi seyrediyorum..

Melek hanimla Salih bey evlendiler sonunda :teytey:

Ipek bi turlu soyleyemedi Erkan'a bebegi

ben de çok sinir oldum deniz e çocuk gibi bide :umursamaz:

ayy fevzi de çok gıcık ve itici miydem bulandı yaptıklarından töbe töbe

ben de çok sinir oldum deniz e çocuk gibi bide :umursamaz:

ayy fevzi de çok gıcık ve itici miydem bulandı yaptıklarından töbe töbe

Deniz duyacak annesinin gittigini geri, bakalim o zaman yine boyle davranacak mi.

Hic yakistiramiyorum onu artik Ozgur'e. Ozgur daha olgun

Eeeewwww Fevzi'ye zaten icim kalkiyodu, bu bolumde iyice igrendim :tomato:

fevziyi izlerken kanal değiştirdim,midem bulandı az kalsın kusacaktım neydi o oyle öööggggg

denizz ve de annesii çok uyuzlarr yaaa!!
hele kadın ne kadar bencill öyleee....:dilcikar:

fevzi tek kelimeyle iğrençti..
deniz uyuzun tekiydi ki zaten özgürle ayrılmalarına ramak kaldı..kalantor pek tutmaz onları yan yana...
adam pek fena başına bela oalacak özgürün
erkan yine öğrenemedi bayıliciiiiim...
bence bu gidişle erkan nasıl öğrenecek size söyleyim..yani madem bu şekilde öğrenmiyor ben olsam senarist şu şekilde yazarım;
erkan ve esin apartmanda karşılaşırlar..bi bakışırlar...tam o anda esine sancı girer(sanki öyle oluyormuş gibi saniyede 2 büklüm oluyorlar filmlerde)
sancı girince erkan hemen hastaneye götürür..ama esinin gittiği kadın doğum hastanesine..yatışı yapılır işlemleri halletmeye gittiğinde danışmada ki kız sorar..
- adınız?
-erkan tülek
zaten esin önceden baba adı olarak onu verdiğinden şak diye çıkar bilgisayarda
-esin kömürcünün eşisiniz değilmi??
erkan şok..hafif gözlerini kısar ve
-nasıl yani?????
der...kızda
-baba adı olarak bu kayıtlı bizde der...
erkan dumur olur..
kendinden geçmiş bir şekilde doğumu bekler..bebek doğar ve o buğulu kırmızı gözleriyle masalına bakar...

ben olsam böyle yapardım..zaten doğana kadarda öğrenmeye yok bu gidişle baksanıza..

neyse..özgür eylüle çok iyi yaptı ya süperdi o sahne..

Banada şöyle geliyo doğum zamanı bebeğe yada Esin'e bişey olucakta bebeğin babasına ihtiyaç var falanmı dicekler acaba :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…