Melekler Korusun Show Tv

Ya yayıldım Cumartesi günü dün izleyemedim diye şöyle keyifli keyifli izleyeyim dedim burnumdan geldi be.
Nasıl bi bölümdü ya içime afakanlar bastı, ay hele süt nineden bile hiç hazzetmememe rağmen ağlaması bana çok dokundu.

Melek abla gercekten cok abarttı bu bölümde,
Ipegin aglaması cok dokundu banada bütün emekleri bosa gitti :sinifsinif:
Otobüse binen bencede Barıst. :lepi:

Deniz'e cok üzüldüm, nasılda seviyordu Özgürü off.. Bayılıyorum ikisine insallah barısırlar yine.

Mualla yine aynı Mualla,cok hostu. kaydirigubbakcemile3

otobüse binen barışla salih olabilir..yada özgür olabilirmi ki..banane bende gelcem diyebilir kimsesi kalmadı çünkü..
melek ve süt nineye bazen o kadar kızıyorumki..balıkesirlileri geri kafalı gösteriyorlar..sanırsınız hakkarinin köyü..halbuki geneli geniştir hatta fazla fazla geniştir..bende balıkesirliyimde..ne öyle sevgilisi oldu diye kolundan tutp memlekete geri dönmeler falan..ay sinir oldum yaa..

otobüse binen barışla salih olabilir..yada özgür olabilirmi ki..banane bende gelcem diyebilir kimsesi kalmadı çünkü..
melek ve süt nineye bazen o kadar kızıyorumki..balıkesirlileri geri kafalı gösteriyorlar..sanırsınız hakkarinin köyü..halbuki geneli geniştir hatta fazla fazla geniştir..bende balıkesirliyimde..ne öyle sevgilisi oldu diye kolundan tutp memlekete geri dönmeler falan..ay sinir oldum yaa..

şu melekle süt nineye çok sinir oluyorumÇok üzgünüm çoookbide balıkesiri çok kötü geri kalmış bi il gibi gösteriyorlar ayrıcada ona sinir oluyorumkötükedihüso halbuki çok güzel bi şehirklava: sanki türkiyede istanbuldan başka güzel bi il yokmuş gibi anlatıyorlar her dizide.her ilin kendine göre bi güzelliği var:1closedeyes:
dip not:balıkesirli değilim

bütün yorumlara katılıyorum çok sinir olarak izledim bu bölümü bende
kızı resmen esir gibi görüyorlar telefonunu bile aldılar elinden
bi de saçma olan başka bişeyde barışa bu kadar güvenmişler inanmışlar
sevinmeleri lazım kızımız düzgün bir çocuğa aşık oldu diye
bu ne tepki anlayamıyorum neymiş kardeşlermiş ne alaka ya onların demeleriyle oluyor sanki:umursamaz:

dipnot: balıkesir gibi modern bir ilimizi bu kadar geri göstermelerini diğer arkadaşlar gibi bende kınıyorum :1no2:

sorma arkadaşım yaa şu balıkesir olayına uyuz oldum yaa bi balıkesirli olarak..
esinin abisi hödük..hatta önde gideni...
bütün analar laf dinlemez..illa bizim dediğimiz olcak diyen tipler..
ya aslında ben evlilik öncesi ilişkiye karşıyım..ilkleri eşiyle yaşamalı insan...ama ne öle bekaret testine götürmeler falan..ne kadar uyuz bişey..olduysa oldu..öğrenince bekar değilse öldürecekmisin..aferin diyor bide..hadi alnın açıksa yat şuraya..aklıma geldikçe deli oluyorum..bu kadar sıkarsan üstüne gidersen kız evden kaçarda,yatarda kalkarda,yalanda söyler..müstehak böylelerine..

hepniz cok dogru yazmıssınızz..
bu sene yazın balıkesire gittik..
o kdr ii güleryüzlü şen şakrak insanlar ki
balıkesirde yaşayasım geldi valla

hepniz cok dogru yazmıssınızz..
bu sene yazın balıkesire gittik..
o kdr ii güleryüzlü şen şakrak insanlar ki
balıkesirde yaşayasım geldi valla

haklısın malibum çok güzel bir yer balıkesir
bende 1 kere gittim ve aynı hisler uyandı bende de

Bakalim melek hanimin cevabi ne olacak, ne guzel olurdu ama ben kabul edecegini dusunmuyorum nedense.
Yazik baris ta gitarini satmasina uzuldum, cocuk sevgi ugruna neler yapiyor.

Esinin annesi cakti mi acaba?

Bu mualla da tam dengesiz yaa adam ta dugun kartlarini bastirmis hala soylemiyor.

allam ya o kadar çay bahçesi içinde sen git yan masaya otur olcak iş mi ... bence melek teyze cevap vermeden onları görecek ve güzel dakikalar son bulacak...

esin sanki aldıramayacak o bebeği yaa...

çok heycanlı çok güzel bir bölümdü aşk vardı inş esinde çocuğu aldırır yoksa başına bela olur

Bencede aldıramayacak hatta çocuğa baba bulma çalışmalarına başlıcaklar gibime geliyor ya işyerindeki adam yada abisinin arkadaşı. Ama baskılar da insanı çileden çıkartacak cinsten. konuşmayın, gülmeyin o kadar sıktıkları için bunca yalan dolan dönüyor ya zaten ortalıkta.

Dünki bölüm cok güzeldi :asigim:
Esin bencede aldırmıcak cocugu.
Özgür ve Deniz barıssın artık onları cok begeniyordum ben kaydirigubbakcemile3
Melek Hanımın kararını merakla bekliyorum ama kabul edicek gibi durmuyordu, Salih Beye de helal olsun valla :lepi:

çok güzel bölümdü ya esin çocuğu aldırmayacak bence hatta erkana bile dönebilir barış süper bişi ya aşkı için her şeyi yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…