Ben bu diziye böyle sabun köpüğü misali, içimi ısıtan, yüzümü gülümseten şirin bi dizi diye başladım ama konular maşallah yaprak dökümünü geçti, hep felaket hep felaket. :mymeka: Yani felaketsiz sezon finali olmuyor mu anlamıyorum ben. Küstüm işte... :dilcikar:
yok aldıramadı...doktora gitti aldırmak için fakat kan tahlilleri yapılmadığı için ertesi güne randevu verdi doktor...akşam eve gittiğinde ise abisinini ve annesinin hazırlık yaptığını öğrendi ve apar topar yol açıktılar memlekete gitmek için....
artk neler olur yeni sezonu beklicez...orda mı aldırcak yoksa istanbula geri mi döncek...
ban kalırsa patronu peşinden gidip onu geri getircek...hatta onun istanbulda kalmasının tek yolu evlilik olduğu için ailesinden bile istiycek...birbirlerine de yakışıyorlar aslında adam bence gerçekden seviyor esini gideceğini duyduğundan beri çok üzgün elini çabuk tutup konuşsaydı...
erkan da hazırmış yani eylülün kollarına gitmek için fırsatını buldu ve kaçırmadı....:mymeka:
en çok özgür kız ve deniz fenerine üzüldüm...:gitme:kamera herşeyi kaydetti ve başı yancak özgürün...en kötüsüde deniz feneri onu bulduğu notlardan sonra çok zor affeder...:gitme:
aslında haklısın...olaylar bi anda arapsaçına döndü...
hele ipeğin olayını tamamen abartmışlar...kızı iyice acındıra acındıra bitiremediler...kaydirigubbakcemile
deniz eski haline döner mi sizce yine
ne zaman başlıcak yenisezon acaba
ipek gerçek hayattan şeyle sevgiliymiş..bir bulut olsam ın doktoruyla..
cesaretin var mı aşka da oynamısşlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?