• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

yeni fragmanı tvde gördüm.ipek barışla gitmeye karar veriyo sanırım..özgür de esinin ailesiyle iyice papaz oluyo...

çok heycanlı bir bölüm bizi bekliyor

Anladığım kadarıyla Melek Salih beyin teklifini kabul edecek.
Muhtemelen de ıpek Barışla kaçmak için otobüsün önünde beklerken aaa bi de bakıcak ki Melek ve bavulları da orada... bana öyle gibi geldi yoksa şüpheniz mi varr...ehhe

valla pesss!!!
Ozgur hamile heralde
Massallah herkes bi eksinla hamile kaliyor.:1shok:
4 yildir yapmadigimiz eksinlar kalmadi.
iyice sacmalamaya basliyacaklar bunuda.:oklava:
Annem dizisi gibi olacak galibakötükedihüso

acaba Esin tam bebeği aldırırken ailesi geliyorda Özgür'de Esin'i kurtarmak için kendimi giriyor ultrasona diye düşünmüştüm bende. CADIARZU

ya kızlar bu bölüm çok heycanlı saat gelsede izlesek

valla pesss!!!
Ozgur hamile heralde
Massallah herkes bi eksinla hamile kaliyor.:1shok:
4 yildir yapmadigimiz eksinlar kalmadi.
iyice sacmalamaya basliyacaklar bunuda.:oklava:
Annem dizisi gibi olacak galibakötükedihüso

:roflol::roflol::roflol:Aynen canım yıllardır hamile kalamıyoruz akannehirdizilerde pat diye 1 denemede hamile kalıyorlarr.Bu senaristler iyice abartıyorlar:dilcikar:

Çok akıcı bi bölümdü ya çok hızlı geçti soluk soluğa izledim Esin'in anası babası o moron abisi ve arkadaşı offff böyle bir ailem olsa kesinlikle katliam yapardım.Yazık kız onların yüzünden bebeği aldıramadı bile artık aldıramazda sanırım süreside doldu.Ailesi bi nevi hayatını mahvetmiş oldu ilerki bölümleri tahmin edebiliyorum sanki ya.Esin yüzüğü takacak sonra ist'a kaçacak bebeği yüzünden o 2 moron peşine düşecek sanki öyle olur başka nasıl kurtulcak o kız :uhm:

ayyy gerildim fenalaştım yine bu ne yaaaa.
bide ayvalıkmış,duyda inanma..
hayatta böyle tavır takınacaklarını sanmıyorum
esinin ailesi çok kaba ve terbiyesizdi..

Dünkü bölümü izleyen bana bir anlatsa...akannehirakannehirakannehir

hatırladığım kadarıyla anlatayım canım...

barış ipeğe istanbula birlikte gitmeyi teklif etti...şimdi karşı çıkmazsan hayat boyu böle olacak dedi...

melek teyze salih amcaya hayır dedi... ama bu dizinin sonunda belli oldu...size hayır diyemem dedi ; teklifinize heyecan duydum ama ipek için buraya geldim ben tekrar dönemem yani evet de diyemem dedi...

mualla annesine ve kasıma söyleyemedi hala ama sütnine çeyizlikleri ararken evlilik cüzdanını buldu...

esine abisinin arkadaşıyla evlendirmek istediklerini söylediler... o çocuk da abisi gibi manyak çıktı....

esinin bulduğu doktor tanıdık çıktı yine aldıramadılar...

ertesi gün başka doktora giderken abisi ve abisinin arkadaşı gördü ; tesadüfen barış da orda olunca olay çıktı ; doğru eve yine aldıramadılar...

barışla melek teyze karşılaştı... ipek bunu öğrenince ve de annesinin salih amcaya hayır dediğini öğrenince barışla gitmeye karar verdi ve evden kaçtı ; son dakika otobüse yetişti...

melekle salihi birlikte gören esinin babası evde söylendi karısına...melek gelince de ona söylendi...melek de karşılık verdi eşyalarını topladı... o arada özgür de melek teyzeyi savundu ; esinin babasına abisine bir sürü şey söledi ve evden kovuldu haliyle...
yani melek teyze ile özgür kapı önünde kaldı...

ben bu kadar hatırlıyorum...

Back
X