• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

Ben bu diziye böyle sabun köpüğü misali, içimi ısıtan, yüzümü gülümseten şirin bi dizi diye başladım ama konular maşallah yaprak dökümünü geçti, hep felaket hep felaket. :mymeka: Yani felaketsiz sezon finali olmuyor mu anlamıyorum ben. Küstüm işte... :dilcikar:

aslında haklısın...olaylar bi anda arapsaçına döndü...
hele ipeğin olayını tamamen abartmışlar...kızı iyice acındıra acındıra bitiremediler...kaydirigubbakcemile

yok aldıramadı...doktora gitti aldırmak için fakat kan tahlilleri yapılmadığı için ertesi güne randevu verdi doktor...akşam eve gittiğinde ise abisinini ve annesinin hazırlık yaptığını öğrendi ve apar topar yol açıktılar memlekete gitmek için....
artk neler olur yeni sezonu beklicez...orda mı aldırcak yoksa istanbula geri mi döncek...
ban kalırsa patronu peşinden gidip onu geri getircek...hatta onun istanbulda kalmasının tek yolu evlilik olduğu için ailesinden bile istiycek...birbirlerine de yakışıyorlar aslında adam bence gerçekden seviyor esini gideceğini duyduğundan beri çok üzgün elini çabuk tutup konuşsaydı...
erkan da hazırmış yani eylülün kollarına gitmek için fırsatını buldu ve kaçırmadı....:mymeka:
en çok özgür kız ve deniz fenerine üzüldüm...:gitme:kamera herşeyi kaydetti ve başı yancak özgürün...en kötüsüde deniz feneri onu bulduğu notlardan sonra çok zor affeder...:gitme:

Bencede esin patronu ile beraber olsun , yakışıklıda herüf zemuszemus
erkana sinir oluyorum o eylülü ile beraber olsun
Yakışırlar birbirlerine :mymeka:

dizide hiç mutlu bir olay olmuyor ya hep kötü şeyler oluyor
hadi diyoduk özgür kızla denizin arası iyi onların arasınıda bozacaklar
bu dizide ne iyiye gidecek anlamadım ve çok sıkıyor böyle olduğunda
sezonda bitirdiler :kızgın::kızgın::kızgın:

evet yaaa ... en hüzünlü zamanımda başlamıştı bu dizi ; içimi ısıtıyor ; gülümsetebiliyor beni diye çok sevmiştim birden... ama şimdi her izlediğimde ağlayasım geliyor ... eee hani ilacım olmuştu bu dizi benim ; nerdeee ... hep dert hep tasa ; hep ağlamaklı...

Ay evet yaa ne yaptılar böyle. Başladığında esnin kucağında bebekle ve hepsi balıkesire mi taşıncak nedir, saçma sapan bi bitiş oldu bu :bbo:

ipek in olayı başlı başına saçmaydı zaten
her defasında annesi topla dönüoruz
o da onun okulu sonucta
oyuncak değil ya :oklava: :oklava:

başladığında konusu sebebiyle çok zevkle izlediğim bir diziydi ama sezon finali tam bir fiyaskoydu benim için...ipek hata yaptı mı hadi okulu bırakıyorsun demeler,çocuk oyuncağı mı bu,kızını o kadar koza içine almış ki ipek nerde nasıl davrancağını bilemiyor suçlu kim acaba bu durumda :olmaz: hele esin in hamile çıkması,türk dizilerindeki bu hamile takıntısını anlayamıyorum,çoğu dizi de illa ki biri hamile kalıcak bıkmadılar mı artık senaristler bu konulardan dram çıkarmaktan :olmaz: bir dizi daha böylece mahvolur diyorum başkada bişi diyemiyorum =(

aslında haklısın...olaylar bi anda arapsaçına döndü...
hele ipeğin olayını tamamen abartmışlar...kızı iyice acındıra acındıra bitiremediler...kaydirigubbakcemile

gerçektende film başlangıçtaki saflığını kaybetti..bu dizide en çok özgürü seviyorum...kız hem doğal hem de hiç değiştrmediler..ipeğin durumu ve annesinin yaptıları fln iyicene saçmaydı:bbo::1closedeyes:

ipek gerçek hayattan şeyle sevgiliymiş..bir bulut olsam ın doktoruyla..

cesaretin var mı aşka da oynamısşlardı :delphin:

fragmanın verselerdı yav..sadece eskı bolumlerınden kolaj yapmıslar..cuma gunu evden dısarı cıkmam ben artık :)

dandık bıtmıstı sonu ama bakalım

çok merak ediyorum cuma gününü iple çekiyorum umarım kızlar için hayatları düzelir

evet başlıyo merakla bekliyodum ben de bugün fragmanı izledim bir an önce cuma olsunnnnnopuyorumnanaktan

Back
X