Melekler Korusun Show Tv

yok anacım bizden kadın olmaz :dilcikar: kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

şey oldu cnmm
hani ipek tiyatroya gitcem die izin aldıya
barışta kuzucumm bıraktı onu tiyatroya
seninle gelmek isterdim ama program var dedi
sonra ipekte sarpla bluluşup program yaptıgı yere gitti barışın
barış tam sahnedeydi
ipek görünce kötü oldu ben eve gitmek istiyorum ddi
sarp da nie fln derkenee
barış gördü ipeki cok kötü oldu garibimmmmm mafoldumben
orda bittii

tşk ederim bebemsenağlama

deniz özgür çok şekerler yaopuyorumnanaktan

özgür ne yaptıysa tam tersine cıktııı :))) kaydirigubbakcemile3
elbisesini cook beendm özgüründe esininde
ayrıca erkanada gıcık oldum :mymeka:

ıpeğin de başını belaya sokmakta üzerine yok valla... bi sen yaparsan ben de yaparım bi inattır gidiyo.. ne işin var sarpla marpla senin yaa..

Ama tabii 17 yaşında bir kızı da pek bi güzel yansıtıyolar o da ayrı.
Tam o yaşta bi kızın yapabileceği şeyler bunlar.

yahu şu özgüre bayılıyorum:hooray: denizle ikisi tencere kapak gibiler :lepi:süper oldular!dizide en çok keyif alarak onları izliyoruma.s hele sinema sahnesinde koptummmm!nasıl tepeledi ama ayıcığıı özgürrr!...kaydirigubbakcemile5

salih amca;melek teyzeye olan duygularını açıklamak için,emel hanımın terzi dükkanına gitmişti ama kapıda içeride burhan beyin,melek teyzeye evlenme teklifinde bulunduğunu vede melek teyzeninde düşünmek için zaman istemesini duyunca konuşmadan geri döndü..bu bölümde de herkesin kısmeti açıldı maşaallah..melek teyzeden sonra birde mualla'yı istemeye gelecekler..mualla'nın pek gönlü yok ama yapacağı birşeyde yok..ipek'in mualla ile konuşmasından sonra mualla,fevzi efendinin kapısını çalıp beni isteyecekler..olurda beni bekle dersen anneme hayır diyeceğim deyince fevzi efendi den aldığı cevap; tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş,o dul sen dul birbirinize çok iyi yakışıyorsunuz,hadi canım allah çarşınıza pazar versin dedi..:mymeka:muallada ağlayarak eve gitti ve annesine ağlayarak fikrimi değiştirdim beni kasım'a ver dedi..mafoldumben
esin;çalıştığı iş yerinin patronun oğlu ile tanıştı..aynı okulda okumuş,aynı hocanın dersine girmişler..mert bey'le esin arasında ilerleyen günlerde bir şeyler olur,erkan da esin'i gerçekten seviyorsa onu kıskanır..evliliğe sıcak bakmayan erkan evliliği düşünmeye bile başlar,eylül de buna sinir olur..bu eylül de az değil hani temmuza kadar evlilik işi olmalı deyip esin'i,erkan'a karşı dolduruyor..erkan da esin'in bu evlilik konusunu açmasına sinir oluyor..eylül,esin sayesinde erkan'ı çileden çıkarmayı iyi başarıyor..nede olsa erkan'ın hayatı boyunca evliliği düşünmediğini gayet iyi biliyor..ama esin bunu bilmediği içinde eylül'ün tuzaklarına çok güzel düşüyor..esin sayesinde morali bozulan erkan,soluğu eylül'ün yanında alıyor,eylül de erkan'ın moralini nasıl yerine getirmesi gerektiğini bildiği içinde eylül elindeki bütün kozları çok iyi oynuyor..erkan'da ikisi arasında kalıyor..erkan'a ayrıca çok sinirliyim evlenmeyeceksen ne diye birlikte oluyorsun esin'le..:mymeka:
ah barış ah..:asigim:herkes senin gibi iyi kalpli,iyi niyetli,iyi düşünceli olsa..ama değil be barış..:1no2:sen ne kadar iyi niyetle yaklaşıyorsun bahar'a..oysa o sana anne ve babasının,gerçek anne ve babası olmadığı yalanını rahatlıkla söyleyebiliyor..o yalan söylediği için vicdan azabı duymazken,sen kendi iç dünyanda insanlığını sorgulayıp,anası babası atmış kenara bende aynısını yapamam,ona umut verdim eşşeklik bende,cezasını da çekeceğim diyorsun..ama boşuna bu eziyet çünkü ortada gerçekten evlatlık olan biri yok bu gerçeği biran önce öğrenmen çok iyi olacakta nası olacak bu iş bilmiyorum..:sm_confused:

ah ipektoşum ah..barış'a deli gibi aşıksın..sen oturmuş sarp'a aşığım diyorsun..yalan yalan yalan püsküllü yalan..sarp'a aşık falan değilsin..o da zaten kötü kalpli biri..her fırsatta seni evine götürmek istiyor,barış'ın çıktığı barada bile bile götürdü.. seni zor durumda bırakmak,aranızda birşeyler olup olmadığını daha iyi anlamak için..ipektoşum muallayı istemeye geleceklerini öğrendiğinde mualla ile nasılda güzel konuştu,ona söylediklerini birde kendisi barış'a söylese;barış'a gidip ben sana aşığım dese,içindekileri bir bir söylese ne kaybeder ki..oooof ooof iki inatçı keçi bu ipek'le barış..
ipek;hem barışa yalan söyledi,süt nineye de sonra da süt nine;hep kız gibi giyin dedi diye elbise giymiş,hiç yapmadığı şekilde makyaj yapmış..süt ninem; kızdan kıza fark var dedi bir güzel o yüzündeki boyaları sildi..napıyosun dediğinde de kıza benzetiyorum seni dedi..barış'ta içten içten ipek'in o haline güldü..kaydirigubbakcemile3
sonrada birlikte evden çıktılar maskeliler tiyatrosunu seyretmesi için barış, ipek'i taksiyle tiyatroya bıraktı..kapıdan içeri girinceye kadarda ordan ayrılmadı koruyucu kollayıcı barışalkisalkisalkissonrada sahne alacağı barın yolunu tuttu..ipek ne yaptı,barış gittikten sonra bir taksiye atlayıp doğrucana sarp'la buluşmaya gittiklava:barış'ı sahnede görünce eve gitmek istedi ama birde göz göze gelince hepten mahvoldu her ikiside..ipek barış'a yalan söylediği için utandıbarış'sa ipek'in kendisine yalan söyleyip tiyatrodan çıkıp sarp'la bara geldiğini gördü,:1shok:kendisini evdekilerden izin almak için kullanılmış hissettiği için üzüldü.mafoldumben.

şok şok şok özgür bildiğimiz özgür'den farklı; saç biçimi,makyajı,elbisesi ile deniz fenerini kendisinden soğutmak için,elinden geleni yapmış ama olmadı..bu durum deniz'in hoşuna bile gitti..konuşma ses tonuda değişik,aşkım aşağı,aşkım yukarı bu ne ben bu özgür'ü beğenmedim..özgür,deniz kendisinden soğsun diye yaptı bunu..onun yerine ben soğudum özgür'den..ben öbür özgür'ü istiyorum bune böyle..sevmedim bu özgürü ben naniknanik
özgür kızımızda bir filim seyretti, bunu deniz üzerinde uygulama çabasında ama özgür unutmaki bu uygulama herkes için geçerli olmaz..bu plan ters teperse özgür'ün çok zor durumda kalacağı kesin..deniz'den hiç kurtulamayacak..deniz özgür'e daha çok aşık olacak.. bu seferde kendim ettim kendim buldum der oturur,herhalde özgür hanımsırnaşık şey
bölümün adı;beş dakika da değişir bütün işler..insan hayatında değil beş dakika da,bir dakika da,hatta saniyeler içinde neler neler değişir..

sitesinden öztini okudummm
barış bahar ın yalan söylediğini ögrenmiş..ipek e geerçek duygularını sölicekmiş
ama sanırım ipek ailesine sarpla sevgili olduklarını sölicemm :gitme: :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…