sermuss yorumlarını bekliyorum canım
bu hafta tam izleyemedim
senin yorumlarını okuyunca izlemiş kadar oluyorumkaydirigubbakcemile5
Şeniz nete yeni girdiğim için,mesajınızı yeni gördüm..teşekkür ederim..a.s.
gelelim bu haftaki bölümün değerlendirmesine
ipek;barış'a okkalı bir tokat atıp senden nefret ediyorum diyerek arkasına bile bakmadan çekip gitti..barış'sa ipek'in arkasından bakıp sadece ipeeek diye bağırabildi ve her ikiside birbirinin tam aksi yönde gecenin karanlığında gözden kaybolup gittiler..ipek soluğu özgür'ün yanında,barış'ta soluğu evinde içki sişesinde aldı..şener'se barış'ı bu halde görünce;sen bir kapandın mı günlerce ağzını açamazsın dedi..bunun böyle olması birazda senin suçun şener..birşeyleri bozduğun gibi birde düzeltsen ne var..git ipek'e anlat olup bitenleri,yok yapmazsın niye yapasın ki..ama gizliden gizliye barış'ın ipek'e yazdığı şarkının cd sini götürüp ipek'e vermesini biliyorsun..birde bozduklarını tamir etmesini bilsen şener bey,sorun hallolacakta nerdeee..barış zil zurna sarhoş olup ipek'i aradı konuşmamız gerek diye ama ipek konuşmadı..ikiside aksi bunların barış konuşmak ister,ipek dinlemez..ipek konuşmak ister,barış dinlemez..benim bildiğim öfke kalbe girince,akıl baştan giderdi..ama bakıyorum da barış'la,ipek'in kalbine aşk girdi ikisininde aklı uçuuuup gitti..nereye gittiyse artık..
barış;aklını başına topla,ipek'i al karşına adam akıllı olup bitenleri anlat..herşeyin eda'nın;erkan hocayla başbaşa çekilmiş resminizi göstermesiyle başladığını..bir anlık sinir vede öfkeyle şener'inde aklına uyarak çivi çiviyi söker,diyerek seni unutmak için bunları yaptığını ama hala deli gibi sevdiğini,ipek'e söylesen..bu yaptıklarının bir hata olduğunu,hatanın da farkına vardığını ve bahar'dan ayrılmak istediğini söylerken,ona araba çarptığını ve ona bakacak kimse olmadığı için,üvey evlat olduğunu öğrendiğin için onu o halde bırakmak istemediğin için bunların yaşandığını..durumu iyi olunca ondan ayrılacağını,şuan onun yanında bir sevgilisi olarak değilde,bir arkadaşı olarak bulunduğunu söylesen..ipek'e bu yaşadıklarını,bütün ayrıntısıyla anlatsan ne olur sanki..hem sen,hem de o üzülmemiş olur..ama nerde bir hiç uğruna hem kendini,hem de onu üzüyorsun..bunda saklanacak ne varsa sanki anlamadım gitti..hem kendini,hemde ipek'i bir hiç uğruna üzüyorsun değer mi? biraz da hata sende barış,ipek'le konuşmadığın vede gerçekleri anlatmadığın için..sen gerçekleri ipek'e anlatmassan,bahar'da durumu kendi cephesinden istediği gibi anlatır ve ipek'in aklı hepten karışır..çık o zaman işin içinden çıkabilirsen..olan oldu ve bahar tek ayak üstünde,ipek'e kırk yalan attı..ipek'te bu yalanlara inandı tabi..of offff of ki ne of..:çok üzgünüm:
ipek;okuldan da öğretmenlerin katılacağı bir programa,süt ninenin güzel duasıyla uğurlanarak; ''ellerimle verdim sana,gidiyor bir ummana,ne artsın ne eksilsin,çıktığı gibi tez vakit geri gelsin''..:Saruboceq:sarpla gitti.. kapıdan içeriye girerlerken elele tutuştular.. bu elele tutuşmayı, barış gördü ve çok üzüldü..gördünmü barış,sen okul bahçesinde bahar'ın elini tutarken ipek'te sizi görmüştü böyle elele..şimdi ipek'in kalbinde duyduğu acıyı sende duydun,anladın mı ipek'in ne kadar acı çektiğini..:a015:
melek teyzeyle,salih amca da birbirlerine aşık..:asigim:ne güzel onların birbirlerine olan sevgilerini dile getiriş tarzları..salih bey amcam;melek teyzeme can yoldaşı olsunlar diye iki tane muhabbet kuşu hediye etti..çok tatlılardı o kuşlar..melek teyzem kendisine hediye edilen o kuşları ipek'e verdi çocukken çok istiyordun diye..oysa ipek;bir kedi istiyormuş..ha kedi,ha kuş dedi melek teyzem..alemsin melek teyze ikisinin arasında dağlar kadar fark var..biri kedi,biri kuş ne farkeder olur mu?kaydirigubbakcemile3
melek teyzemlerin;elektriklerini, borcu zamanında ödenmediği için kestiler,üstelikte haber vermeden..süt ninem 3 aylığını ev kirasını ödemek için salih bey'e verince parada kalmadı bir süre mum ışığında yaşayacaklar..salih bey'de yardım etmek istedi kendince ama melek teyzem;kol kırılır,yen içinde kalır diyerekten para olmadığı için ödeyemediklerini söylemedi..gaz lambası ve mum ışığında bir gece geçirdiler..
mualla;garibim fevzi efendinin kendisinden hoşlanmadığını öğrendi ve süt nineyle bu yüzden kavga ettiler..beni onunla şeker almaya gönderdin de,sinemaya gittik vs.vs.uzunca bir tartıştılar..mualla kendisini banyoya attı ve aynada kendisiyle konuştu ve kilo vermeye karar verdi..
aynalarla konuşup derdini paylaşan sadece mualla değil birde melek teyzem var :)) elektrikler gidince herkes evine çekilince,salih bey;şekeri için melek teyzemin ona verdiği çayı içipte ''ruhuma vede yüreğime çok iyi geldi'' diye mesaj çekince..melek teyzemin yüzünde gülücükler açtı ve birden aynada kendisini o halde görünce başladı kendisine dur demeye yasakkelimeçokmu hoşuna gitti..yaşından başından utanmıyorsan,boyun kadar kızından utan..ne bu? kalp çarpmaları,el titremeleri filan..bu yaşta olacak şey mi? melek aklını başına topla,kendine gel kendineeee diye bağırırken,kapıda süt ninem gördü onu o halde;ecinleremi karıştın diye sordu? melek teyzem de suç işlemiş gibi yattı uyudu..melek teyze;aşk her yaşta güzeldiryerimseniben sen boşver,kalbinin sesini dinle..aklınıda kızın gibi uçurmada başka diyarlara,en azından senin aklın başında olsun..Şeniz kul sıkışmayınca hızır yetişmez diye boşuna dememişler..elde avuçta para kalmamıştı..melek teyzem;kara kara düşünüyordu,bu elektrik faturasını nasıl ödeyeceğim, ne yapacağım diye..hiç beklemediği bir anda,eski işyeri sahibi geldi..kredi kartı başvurusunun kabul edilip,kartının çıkartıldığını belirtti..artık melek teyzemin de bir kredi kartı var..hihoyyytmelek teyzem;ilk kez bu kartıyla bankadan para çekecekti ama bilmiyor acemilik,arkasında sıra bekleyen adamsa,pek tekin gözükmedi ona,bankanın güvenlik görevlisi de farketti durumu ve hemen yardımcı oldu melek teyzeme..nakit para çekti..yanlız nakit para çekmenin geri ödemesi yüklü faizi olur dedi uyardı da sağolsun..ama yapacak başka bir şey yok bankadan para çekildi..elektrik faturası ödendi..evde mualla rejim yapıyor bir yandan da eğzersiz yapıyordukaydirigubbakcemile2 süt ninem de bir şeyler yesinde güçten kuvvetten düşmesin diye elinde yemek tabağı ile peşinde dolanıyor..:CüvCüv:birden elektrikler gelipte tv açılınca,ekrana gelen program;ebru şallı'nın plates programı oldu..tabi mualla bunu evrenin bir uyarısı olarak düşündü secret yaptığı için ve tam gaz spora devam mualla dedi kendi kendine..:icecream:burhan bey;melek teyzeye bir oyun oynadı ve emel hanım da ona yardım etti..birlikte bir akşam yemeği yiyecekler ama bundan melek teyzenin haberi yok.. o bir iş görüşmesi olduğunu düşünüyor..mualla dükkana giderken yolda lokantacı ile karşılaştılar yanında küçük kızıda vardı..küçük kız mualla'nın çantasında takılı olan oyuncakları beğendiğini söyleyince mualla hiç düşünmeden çıkartıp verdi..mualla da küçük kızın yanaklarından buse aldı..yoluna devam etti..bu lokantacı;mualla'ya çoktan abayı yakmış,aşk bacağı sarmışta mualla'nın haberi yok..mualla ;kendisini olduğu gibi seven birinin varlığından haberi olsa havalara uçar:sm_cool:
eylül;bana göre melek yüzlü bir şeytan..kötükedihüsoesin;abisinin ısrarı ile eylül'ün evine akşam yemeğine gittiklerinde,eylül'ün yatak odasında komidinin üzerinde erkan'la eylül'ün birlikte çekilmiş resimlerini gördü ve çok sinirlendi..bunun aslında abisi için düzenlenmiş bir oyun olmadığını düşündü ve kendisini gözlerinin içine bakarak kandırdıklarını düşündü..böyle düşünmekte de haklı olsa bile,evden ayrılırken eylül neden böyle davrandığını sorunca,esin'de;eylül'e hesap sordu..ama eylül,ustaca bir manevra ile durumu kendi lehine çevirdi ve esin ondan özür dilemek durumunda kaldı..eylül ne yaptı etti esin'i kandırmayı başardı..esin;sen bu kadar saf mısın? yoksa aptal mı? eylül gözünün içine baka baka seninle resmen dalga geçiyor..sense bunun farkına bile varmıyor,kendini ona affettirebilmek için hediye alıyorsun..bu kadar da saf olunmaz ki..:1no2:
okula hiç beklenmedik bir misafir geldi,üzgün bir şekilde ortalarda dolaşıyor..okula geliş amacı derslerden geri kalmamak için ders notlarını almak..bu kişi gülşah..onu gören bahar çok ağır konuştu ve ders notlarını veremeyeceğini söyledi..asıl bomba özgür kızımızla deniz feneri cephesinde yaşandı..deniz feneri batik işini batırdığı vede kendisini suçlu hissedince hatasını telafi etmek için,bu işi yapmaya karar verdi..yardım içinde özgür'ü seçti,birlikte alışveriş yaptılar..evde batik işini yaptılar,işleri bitmiş tşörtleri asarlarken hiç beklenmedik bir anda deniz feneri;bizim özgür'e baş belam olacağına,aşk belam ol dedi..:asigim:havada aşk kokusu var ve bu havayı soluyan herkes;aşk sarhoşu olup çıkıyor..yerimseniben