• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

ya kızlar melekler korusunun yeni günü pazartesi 20,00 olmuş
ama aynı zmn da dio ki her akşakm saat 20,00 de kurtlar vadisi var anlamadım :oklava: :uhm:

kızlar sonunda ne olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

barış ipek e msj attı
annenler dersinin olmadıgını bilio sizdeyim gel diye
ipek te safım sandı ki söledi
sarpta geldi ipekle
ipekte barış sölicek sandıgından ben söylerm dedi ve söledi sevgili olduklarını orda bitti :mymeka:

kızlar ben 2 fragman izlemiştim demekki biri gelecek haftanınmıs
gelcek hafta ipek annesile tartısıo
barış pinokyoyu denize atıo
ve erkan eylülü öpüo ipek görüo

pzt olan bölüm yeni bölüm mü olacak acaba ... yoksa dünün tekrarı mı ?

ama ben pztye alınmasına sevindim... cts akşamları dışarda olunca izleyemiyordum :)))

Ay bu İpek çileden çıkarıyor beni yaaaa, ne inatçıymış be :mymeka:
ayy aynen yaa gıcık oldum ben :mymeka:
didis'cim,malubu'm sizlere katılıyorum canlarım kaydirigubbakcemile5
gıcık,aksi,inatçı keçi ipek ne olacak..:mymeka:barış gibi bir arkadaş yada sevgili artık her ne ise bulmuş birde onunla inatlaşıp hem kendini,hemde barış'ı zor durumda bırakıyor..bu bölümde inatlaşan sadece ipek değil,melek teyze de ipek'ten az kalır değil hani..kendisinin salih beye verdiği çiçekleri kapı önünde görünce,sen benim verdiğim çiçeklerimi kapı önüne koyarsan,al bende senin verdiğin kuşları kapı önüne koyarım hesabı gitti,bu kuşların muhabbeti tez bitti diye teslim etti..kuşlar gibi didişip duruyor bu melek teyzeyle salih amca da..bir inatçı da salih bey melek teyzenin,burhan beyle evleneceğini duyunca emel hanımı nasılda evine davet etti ders bahanesiyle..melek teyzeyi kızdıracak aklısıra..herkes birbirinin yaptığı davranışa inat ters bir davranış yaptı..ipek annesinin burhan beyle evlenmesini istemediğini dile getirdi..süt nine para konusunu açınca istemediği halde sırf para için ped reklamında oynamayı kabul etti..ipek ilerleyen günlerde bu reklamda oynamayı kabul ettiği için hem evdekilerle,hemde barış'la kavga edeceği kesin..ipek inatçı keçinin ta kendisi ne olacak..bundan sonra ipek'in adını inatçı keçi koydum ben..inatçı keçi ipek:dilcikar:

bu bölümde beni ençok özgür'ün yaptıkları güldürdü..:roflol:ne yaparsa yapsın deniz fenerinin aşk çemberini delmeyi başaramadı..özgür,deniz'in kendisine ısmarladığı hamburger de sorun çıkarmaya çalışsa da,evlenmeden,evlenmişte balayına gitmişlerde hatta ve hatta çocukları bile olmuş bu çiftimizinde..:ecrin_bebek:çocuklarının biri erkek,adı:abuziddin,kız olanın adı da:narenciye..kaydirigubbakcemile3böyle hayali bir aile albümü yapmış özgür hanım,deniz'e gösterdi..aklı sıra deniz ondan evlilik için erken bu iş olmaz der ayrılır diye düşündü ama yok olmadı..deniz,ertesi gün bir çift yüzükle özgür'ün karşısına çıkıp,sen benim hayatımı değiştirdin.. madem sende istiyorsun evlenelim dedi..özgür şokta..:1shok:herşey iyi hoşta benim anlamadığım bu deniz üniversite de okumuyor mu? okumaktan çok aşkla meşkle meşgul..tamam insan aşık olmalı,sevmeli,sevilmeli ama deniz ankara'ya okumak için gitmiş sonra çiğdem'le hiç beklenmedik bir zamanda evine dönmüştü..burda açıklığa kavuşmayan benim anlamadığım bir konu var..deniz,çiğdem'le kimden neden kaçıyordu? hem denizîn üniversite de derslerini vermesi için sınavlara girmesi gerekmiyormu? bir özgür aşkının peşine takıldı gidiyor..sadece o da değil dizi hepten aşk meşk işine fazla daldı herkes birbirine aşık,ama açılamıyor konuşamıyor..konuşsa da inatlaşıyorlar..sen bunu yaparsan al bende sana bunu yaparım..:bbo:deniz,hiç okula gitmeden sınıf geçerse,yada okuldan mezun olursa yuh artık derim..:kızgın:

kazım'la mualla da haftaya nişanlanacaklar,kasım'ın keyfinede diyecek yok..fevzi efendi ile kapıda karşılaşınca biraz konuştular ayrılırkende iyi akşamlar kovalasın tavşanlar dedi..:roflol:fevzi efendi de artık bir karar verse iyi olur mualla'yı seviyormu sevmiyormu? mualla saçının rengini değiştirip,yeni elbise giyince,fevzi efendinin gözüne nasılda güzel göründü..yanında konuştuğu arkadaşı mualla hakkında konuşunca da kıskandı.. ve mualla'ya bir oyun etti gözü bandajlı bir şekilde mualla'nın karşısına çıktı..ilgilenmediğini görüncede üzüldü..:çok üzgünüm:fevzi efendi nişan işini bozmasında olurmu olur..:jeyyar:

ben eylül'ü hiç ama hiç sevmiyorum..esin'le çok güzel kafa buluyor,garibim esin'de,eylül ne derse onu yapıyor,özgür;eylül'deki garipliği ve erkan'la esin'in arasının o ortaya çıktıktan sonra bozulduğunun farkında..esin'e de anlatmaya çalıştı ama esin bunu bir türlü anlamıyor nafile..eylül,erkan'ı öylesine iyi tanıyor ki,erkan'ın en zayıf noktasını onu nasıl can evinden vurması gerektiğini çok ama çok iyi biliyor ve sözleriyle onu etkilemeyi çok iyi başarıyor..ayrıca erkan'ı da anlamıyorum,eylül ile bu kadar iyi anlaşıyordun ayrılmasaydın ondan,esin'in de hayatına girmeseydin..erkan;boşanmış bir ailenin çocuğu olduğu için,evlilikten ve evliliğin getireceği bir takım sorumluluklardan kaçıyor..hele birde evlenip çocukları da olur ve günün birinde de ayrılır ve kendi yaşadığı sorunları,zorlukları,çocuğu da yaşarmı acaba diye korkusundan evlenmek istemiyor..kendi iç dünyasında yaşadığı korkularından ötürü haklı olsa bile,her evlilik boşanma ile sonuçlanacak ve kendisinin yaşadığı kötü günleri tekrar yaşayacak ve birileri bunu ona tekrar yaşatacak diye bir kural yok..bunu erkan'ın anlaması gerek ama nasıl?..esin,patronun oğlu mert beyle öğlen yemeğine çıktılar..aynı dersleri gördükleri için mert bey esin'e yardım edecek..mert bey,şuan için erkan'dan bin kat iyi..ilerleyen günlerde esin'le aralarında neler olur izleyip göreceğiz..yerimseniben

sonunda gerçekler gün yüzüne çıktı..:dance:bahar'ın anne ve babası hiç beklenmedik bir anda bahar'a ziyarete geldiler..ve onlara kapıyı barış açtı..barış sonunda bahar'ın yalan söylediğini öğrendi..üzerinden çok büyük yük kalktığı için özgür bir kuş gibi sevincine diyecek yoktu..:sm_cool:ipek'le konuşmak istedi..cepten aradı ama ipek telefonunu açmadı..okul çıkışı sarp'ın evine gitti..bu ziyaretten kimsenin haberi yok sarp ona yaklaşmak istedikçe ipek izin vermedi ve ilk erkek arkadaşı olduğunu söyledi..sarp şaşırdı..sadece okuldan ilk çıktığı erkek olduğunu düşündüğünü söyledi..barış ipek'in evine gitti ve ipek'i evde de bulamayınca mesaj çekti..ipek'te bu mesajı yanlış anladı sarp'la ilişkisini ailesine söyleyecek diye düşündü..apar topar eve gitti sarp'ta onunla beraber gitti ve ipek olayı anlamadan dinlemeden barış'ın kaş göz işaretinden de bir şey anlamayınca da pat diye sarp'la çıktığını söyledi..ah ipek ah anlamadan dinlemeden ne diye konuşursun işler iyice karışacak bu işin içinden nasıl çıkacaksın ipek hanım..
ipek'in,sarp'ın gerçek yüzünü görmesi için inşallah başına onun tarafından kötü birşeyler gelmez..çünkü sarp'ın aklı fikri başka şeylerde..saf ipektoş'unda bunu görmeye anlamaya niyeti yok..sarp yüzünden ipek'in başına kötü birşeyler gelirse ve onu bu zor durumdan kurtaranda barış olursa, ipek, barış'ın değerini kıymetini ozaman daha iyi anlar..ah ipek ah barış gibi bir arkadaşa sahipsin onun kıymetini bileceğin yerde sarp gibi birini bir inat uğruna hayatına sokuyorsun..

bu bölümün adı;hayat tasarlanmaz..gerçektende hayatı tasarlamak mümkün değil..öyle bir şey olacak olsaydı bunu ilk ben yapardım..şöyle 5,6 yıl öncesine gider zamanı durdurur ve herşeyi silbaştan yeniden yaşardım..ama bunu yapmak ne yazık ki mümkün değil..insanoğlu çoğu zaman plan yapar şöyle olsun böyle olsun der elinden gelen her ne varsa yapar ama hayat öyle süprizler hazırlar ki insana şaşırıp kalırsın..özgür;deniz kendisinden soğusun uzaklaşsın diye yaptı aklınca birşeyleri tasarladı ama işler tam tersi yönde işledi şimdi kendisi deniz fenerinin evlik teklifiyle karşı karşıya..özgür neler umdu neler buldu..hayat ne dizilerdeki gibi,ne gösterimde bulunan sinema filmlerindeki gibi,nede çok severek okuduğunuz bir kitapta yazılanlar gibi..gerçek hayat öylesine zor ki..ne zamanı durdurmak mümkün..ne geriye dönüp bir şeyleri değiştirmek..nede elimizdeki imkanlarla hayatı tasarlayıp istediğimiz sonuca ulaşmak..çünkü hiç beklenmedik anlarda hiç beklenmedik süprizler biz insanoğlunun karşısına çıkmakta ve yaptığımız bütün plan program alt üst olmakta..:gitme:

semuşum klavyene saglık :asigim:

ya ipek harbii uyuz yaa
bulmuş barışı bi de inat yapıo
arkadasşlıgı bile benim diyen sevgililerin coguna 1000 basar ama yok kafa yok :mymeka:

semuşum klavyene saglık :asigim:

ya ipek harbii uyuz yaa
bulmuş barışı bi de inat yapıo
arkadasşlıgı bile benim diyen sevgililerin coguna 1000 basar ama yok kafa yok :mymeka:
malibum opuyorumnanaktan
bu zamanda,barış gibi bir delikanlıyı bulmak nerdeyse imkansız..:gitme:
ama ne yazık ki, ipek hanım;barış'ın kıymetini bilmiyor..:umursamaz::mymeka:
n61470476611815617201vw2.jpg
:asigim:

Back
X