Melekler Korusun Show Tv

bi diziyi ne kadar da abartmissiniz yaa,
neymis dini nikahla dalga gecilmis mis de bilmem ne,
kotu ornek olur falan demeyin sayet ben diziden etkilenip de ben dini nikah kiymiyorum, melekler korusun diye bi dizi vardi orda bile kiymadilar diyecek birini dusunemiyorum.

kaldi ki dini nikahin dinimizde dahi bi yeri yoktur, dalga gecilmesi durumunda bisey olmaz merak etmeyin.

yok ipek cok mizmizmis da kaynanasini istemiyomus da ,
arkadaslar kiz rol geregi hamile ve hamile birinin hissettiklerini yansitiyor ekranlara.
bu forumda yok mu sanki hamileyim her seye agliyorum, kaynanam bana yatili kalmaya gelmesin diyenler?

hayatin icinden parcalar anlatilmaya calisiliyor dizilerde de.
ama sizler boyle seyleri gormediginiz icin ya da gormek istemediginiz icin yadirgiyorsunuz..

aski memnu da kocasini onun yegeni ile aldatan kadin profili gayet de ilgi ile izlendi.
yok bihter parfümü yok bihter donu ( evet bunu da gordum sonunda ) , bihter kolyesi... bunlar gayet de diziye olan ilginin piyasa yansimasiydi.

ne yani boyle insanlar yokmu hayatimizda bizim=? kimse de ne kadar sacma aaa bitse de kurtulsak bu diziden demedi vallahi.

cevremdekiler persembe olsa da aski memnu izlesek diyordu birbirine..

iki diziyi kiyaslayinca fark ne allah askina? birinin halit ziya usakligilin romanindan uyarlama olmasi mi? edebiyat eseri olmasi mi?

Son düzenleme:
"Dini nikah dinimizde yoktur ?" mu ?..... ne kadar yanlış..... bazen insanlar bilmeden etmeden konuşuyorlar. lütfen biraz daha dikkatli konuşalım... evet dini nikahla dalga geçmişler.. sanki kendi yaptıkları çarpık ilişkiler düzgün de dini nikah yanlış.. ipek dizide 3 kişiye aşk oldu evlenmeden hamile kaldı... en yakın ark. ile eski sevigiliis birbirine aşık oldu ... bunlar yanlış değil... dini nikah yanlış...biz kendi dinimize hangi ölçüde biliyoruz... ince dinimizi araştırmdan kadına korumak amacıyla yapılan çoğu şeyi göz ardı ederek .. kötü bir şey yapılıyormuş gibi düşünmek yanlış... DUa ile evlenmek kadar güzel birşey var mı?benim düşüncem bu...

önce resmi nikah sonra dini nikah...

Slm arkadaşlar kaybettiğim 'dost sandıklarımı' arkadaşlıklarımı bana hatırlattığı için ben melekler korusun dizisini çok beğenerek izliyor onu izlerken bütün stresimi atıyorDUM.. Taa ki evlenecekleri günki bölüme kadar.. O gün o kadar sinir oldum ki anlatamam.. Öncelikle dini nikah bir gelenek değildir islamiyete göre zorunlu bir durumdur... Ve dünyanın en güzel anlarından biridir bence... Bahsettikleri para verme işiyse 'mehir'dir kadına güvence içindir bildiğim kadarıyla... Her anlamıyla mükemmel olan islam dinimiz bunu da düşünmüştür.. Bu tür konularla dalga geçmek kimsenin haddi değildir hele ki kendini bilmez 3-5 kişinin hiç değildir... Bu diziye bu kadar seviyesizleşmeyi yakıştıramadım...Protesto ediyorum ve artık izlemiyorum...

evet bu yorumu beğendim.. bende aynı şeyi düşünüyorum.. dua eden insanları küçümseyen dizi yapımcılarını kınıyorum... kaprislii ipeği kınıyorum... annesine teyze demesini kınıyorum...

@ redhot01 arkadasim dini nikahin dinimizde yeri yok demissin, bu cumlede ki hataya iyi bak. Adi ustunde dini nikah; ve dinimizde var. Bu kaniya nerden vardin bilemiyorum, ama bence konusmadan once iyi dusun, veya iyi arastir.

Efendimiz sav zamaninda nikahlar nasil kiyiliyordu zannediyorsun? Belediyede imza atilmiyordu, veya beyaz gelinlik giyip, yuzukler takilmiyordu ki, bu bir hristiyan adetidir.

Kadinlarimiza guvence saglayan ve koruyan bu guzel dini vecibe, nasil olurda dinimizde yeri olmaz ya...?

Bu kadar insan tepki veriyorsa alindiklari icin degil, dine yapilan bi asagilama soz konusu oldugu icin tepki veriyorlar, bunu gordukleri icin seslerini yukseltiyorlar..

Kimse etkilenmez diyorsun. Tabii hic kimse dizideki insanlara gore hareket etmez, ama dusuncede degisiklik, veya bakis acisini degistirebilirler.. Malesef ulkemizde de bu hicte zor degil..

@ redhot01 arkadasim dini nikahin dinimizde yeri yok demissin, bu cumlede ki hataya iyi bak. Adi ustunde dini nikah; ve dinimizde var. Bu kaniya nerden vardin bilemiyorum, ama bence konusmadan once iyi dusun, veya iyi arastir.

Efendimiz sav zamaninda nikahlar nasil kiyiliyordu zannediyorsun? Belediyede imza atilmiyordu, veya beyaz gelinlik giyip, yuzukler takilmiyordu ki, bu bir hristiyan adetidir.

Kadinlarimiza guvence saglayan ve koruyan bu guzel dini vecibe, nasil olurda dinimizde yeri olmaz ya...?

Bu kadar insan tepki veriyorsa alindiklari icin degil, dine yapilan bi asagilama soz konusu oldugu icin tepki veriyorlar, bunu gordukleri icin seslerini yukseltiyorlar..

Kimse etkilenmez diyorsun. Tabii hic kimse dizideki insanlara gore hareket etmez, ama dusuncede degisiklik, veya bakis acisini degistirebilirler.. Malesef ulkemizde de bu hicte zor degil..

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ayy bu aslı ne gıcık kadın :oklava: boğasım geldi
gerçekte de böyle kadınlar var işte evli erkeklere sırnaşıyorlar :oklava:

bu arada ipek in çamaşırının rengi bi kırmızı bi beyazdı aynı sahnede :1:

konu nerden nereye gelmiş arkadaşlar
uyarı ve ceza alabilirisinz
forumumuzda dini konu tartışması yasaktır

Ay şu Erkan bir iyileşse artık izlemem sanırım.
Ben Barış' ı bir yerde haklı buluyorum. Aslı lazım onlara ama fazla da asalaklık yapmanında anlamı yok. Bariz bir şekilde kadın eşini aşağılar konumda davrandı ses etmedi.
Özgür' ün hali ise çok komikti ya; çikolata elinde kağıdı saklıyor:1:

kızlar bende izlemiyorum artık annem izliyor ama bakıyorum bende el mahkum ama hümeyra çıktı mı diziden ki hiç gözükmüyor artık gamyoncuiremsu

Ay şu Erkan bir iyileşse artık izlemem sanırım.
Ben Barış' ı bir yerde haklı buluyorum. Aslı lazım onlara ama fazla da asalaklık yapmanında anlamı yok. Bariz bir şekilde kadın eşini aşağılar konumda davrandı ses etmedi.
Özgür' ün hali ise çok komikti ya; çikolata elinde kağıdı saklıyor:1:

Yeni bi Eylul karakteri cikti ortaya, bu sefer Ipegin basina..
Galiba Humeyra yok, cunki telefondan sesini bile duyurmadilar..

Birol ve Ozgur arasinda biseyler olacak gibi ..:hulya:

ay ben hala izliyorum valla. alışkanlık olmuş :) bu bölümde bana erkan çok çirkin geldi ya. traş olmuş ya ne kadar çirkinleşmiş. özgür de bonus kafalık yakışmamış. biraz daha jöle sürseymiş daa iyi olurmuş :) birolla çok alakasız tipler ikisi de. hem özgür barışla da yakınlaşmıştı. kız sevgiye aç olduğu için her çekenin peşinden gidiyo

ipegin sut ninesimi neydi okadin beyaz sacli olan kucuk sirlarda oynuyor

evet ... nasıl farklı bir karakter olmuş... süslü püslü bir kadın :)
ben o diziyi de beğendim... en azından en başından entrikaların olduğu bir dizi...
isteyen izler ; istemeyen izlemez...

ama ben Sinem Kobalı beğenirim ; o yüzden de izleyeceğim...

yazdığımız yorumlar silinmiş

ne bölümdü ama herkes öpüştü :1:

ama barış sanat için öpüştü (erkek milleti değil mi yapıştı kızın duduağına istemem yan cebime koy misali)

Back
X