Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

rüya çok geçmiş olsun canım..hepinize günaydın arkadaşlar..
çok şükür geceyi rahat atlattık..sağlık ocağı olmadı..yarına randevu aldık çocuk dr.undan..bakalım ne dicek..

günaydın melekler ve onların güzel anneleri
gününüz güzel olsunnnnnnnnnnnnnnn
rüyacım geçmiş olsunnnnnnnnnnnn
güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
miniğimmmmmmmmmmm canımmmmmmmmm
babamlar bugün geldiiiiiiiiiiii
yarın allah kısmet ederse
ameliyat olacak hayırlısıylaaaaaaaaaaa
tel kapalı tabiiiiiii sezen hanım el koyduuuuuuuu
sen ne yapıyorsunnnnnnnnnn
özledim valla sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi görüşürüz öpüyorummmmmmmm

selam dünya güzeli anneler ve minik kuzuları......
bugün hergününüzden daha güzel ve daha anlamlı geçsin...........
rüyanaz geçmiş olsun canım.........
ikizler doğum gününüz kutlu,. yeni yaşlarınız hayırlı olsun...........
kübracım akşama buralarda olursunda görüşürüz inşallah......
efsunefe seninde babana tekrardan geçmiş olsun........
minikciğim sanada kolay gelsin diyorum..
isimin sayamadığım kızlar sizleride kocaman öpüyorumm..............

merhaba arkadaşlar.
paylaşımlarınız çok güzel
ne kadar hızlısınız hihoyyyt
gece giremedim k.k, ne sabah bi baktım kaç
sayfa olmuş forum.a.s.
cimcimeleri hasta olanlara geçmiş olsun.
benim kızımda geçen hafta soğuk algınlığına yaklanmıştı.
hafif atlattı ama burun tıkanılığı hala sürüyor............

çiçekle suyun hikayesi

--------------------------------------------------------------------------------
Günün birinde bir çiçekle su karşılaşır ve arkadaş olurlar.
İlk önceleri güzel bir arkadaşlık olarak devam eder birliktelikleri, tabii zaman lâzımdır birbirlerini tanımak için.
Gel zaman, git zaman çiçek o kadar mutlu olur ki, mutluluktan içi içine sığmaz artık ve anlar ki, su'ya aşık olmuştur.
İlk kez aşık olan çiçek, etrafa kokular saçar, "Sırf senin hatırın için ey su" diye...
Öyle zaman gelir ki, artık su da içinde çiçeğe karşı birşeyler hissetmeye başlamıştır. Zanneder ki, çiçeğe aşıktır ama su da ilk defa aşık oluyordur.
Günler ve aylar birbirini kovalalar ve çiçek acaba "Su beni seviyor mu?" diye düşünmeye başlar.
Çünkü su, pek ilgilenmez çiçekle... Halbuki çiçek, alışkın değildir böyle bir sevgiye ve dayanamaz.
Çiçek, suya "Seni seviyorum der. Su, "Ben de seni seviyorum" der. Aradan zaman geçer ve çiçek yine "Seni seviyorum" der. Su, yine "Ben de" der. Çiçek, sabırlıdır. Bekler, bekler, bekler...
Artık öyle bir duruma gelir ki, çiçek koku saçamaz etrafa ve son kez suya "Seni seviyorum." der.
Su da ona "Söyledim ya ben de seni seviyorum." der ve gün gelir çiçek yataklara düşer. Hastalanmıştır çiçek artık. Rengi solmuş, çehresi sararmıştır çiçeğin. Yataklardadır artık çiçek. Su da başında bekler çiçeğin, yardımcı olmak için sevdiğine...
Bellidir ki artık çiçek ölecektir ve son kez zorlukla başını döndürerek çiçek, suya der ki;
"Seni ben, gerçekten seviyorum."
Çok hüzünlenir su bu durum karşısında ve son çare olarak bir doktor çağırır nedir sorun diye.. Doktor gelir ve muayene eder çiçeği. Sonra şöyle der doktor:
"Hastanın durumu ümitsiz artık elimizden birşey gelmez."
Su, merak eder, sevgilisinin ölümüne sebep olan hastalık nedir diye ve sorar doktora. Doktor, şöyle bir bakar suya ve der ki:
"Çiçeğin bir hastalığı yok dostum... Bu çiçek sadece susuz kalmış, ölümü onun için" der.
Ve anlamıştır artık su, sevgiliye sadece "Seni seviyorum" demek yetmemektedir...

sizlere küçük bir hikaye aktarmak istedim umarım beğenirsiniz........

günaydınlar sayfaları oku oku bitmedi mşl. yine dolu dolu
RÜYANAZ şekerim çok geçmiş olsun yavruna allah acil şifalar versin arkaşlarında dediği gibi iyi düşün iyi olsun babasının gitmesi yalnız kalmasıda etkilemiştir onu sanırım güzel haberlerle dönersin dr.umarım

İKİZLER yavrularının doğum günü kutlu olsun allah sağlıklı huzurlu yaşlar nasip etsin

SEVVALCİK çok anlamlı bir okadarda güzel hikaye yazmışsın bize paylaşımı için teşekkürler

selam ben geldim....
kaç gündür giremiyom temizlik yapıp halılarımı açtımda.
sormayın valla çok yoruldum halıları açtım hava yine ısındı gördünüzmü biraz dahamı bekleseydim acep.
erkenmi açtım neeeeee

selam canım benım
hayırlısıyla ınsaallah kavusacak saglıgına canım
cok cok gecmıs olsun canım
ay sezen de tam kuma kıssssssssss aaaaaaaaaaaaaaaa
nete el koyar tele el koyar
duymasın valla gebertecek benı:roflol::roflol::roflol:
opuyorum canım benım senı cok cok
damadım nasıl bu arada??
hıc sesı cıkmıyor garıbımınnnnnn

sagol canım benım
tesekkur ederım
kızlarımın odasını degıstırdım temızledım
sımdı uyutacagım oglen uykularına yatsınlarda sonra pazar yemek ıslerıme bakacagım
gorusmek uzere canım
opuyorum sızlerı

İKİZLER allah sağlıklı uzun ömürler versina.sinşallah nice mutlu yıllara:1hug:

SEVVALCİK paylaşımın için sağol canım

RÜYANAZ canım çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:

ve MİNİK KUŞLARIM bunlarda senin çiçeklera.s.a.s.a.s.a.s. ama bu kez kendi bahçemden topladım kaydirigubbakcemile3

canım paylaşımın için teşekkürler çoookkkkkk güzelllll:asigim:

günaydın meleklerin melek anneleri nasılsınız?ikizler canım ikizlerinin doğum günü kutlu olsun allah uzun ömürler versin.rüyanazcım kızına çok çok geçmiş olsun canım arkadaşların dediği gibi aklına kötü şeyler getirme iyileşir inşallah.cerencim bende seni merak etmiştim kızın nasıl oldu diye iyi olduğuna sevindim.hepinizi öpüyorum.Şeniz

sagol canım benım
ohhhhhhhhh mısler gıbı kokuyorlar
bak bellı bunlar calıntı degıl
:roflol::roflol:

bende geldim ama senin kadar hızlı değilim minik ancak kahvaltı ve banyo yaptırabildim kızlara birde çamaşır serdim diğer işler duruyo ama geç uyandım sabah eşime kahvaltı hazırlamak için erken kalkıyorum tekrar yatıncada küçük cadı bırakırsa geç uyanıyorum
bu arada ikimizinde pazar günü aynı galiba bende bugün pazara gidicem birde o sıkıntı var
ceren ve rüyanaz geçmiş olsun canım inşallah yavrularınız bir an önce sağlıklarına kavuşurlar
ikizler çocuklarının doğum günü kutlu olsun benim kızımınki 1 ay önceydi o da 2 yaşını bitirdi allah hepimize sağlıklı huzurlu uzun ömür versin
lahana bebek bana yakın oturuyosun bende çukurovadayım kız ben nerdeyse 1 ay oldu halı sereli sen pişmanmı oldun havalara bakma yerler soğuk küçük çocuğun varsa geç bile kalmışsın.bugün burası günelşli orası nasıl
hepinizi öpüyorummmmma.s.

efsunefe seni unuttum yarın baban ameliyet olacakmış şimdiden acil şifalar diliyorum
güzel haberlerini bekliyoruz tekrar geçmiş olsun

efsunefe canım geçmiş olsun babacın ameliyat olcakmış
allahım acil şifalar versin ikizler yavrularının doğum günü kutlu
olsun daha nice yıllara sağlık ve mutlulukla a.s.a.s.

efsunefe Çok geÇmıŞ olsun canim..allah yardimciniz olsun..ınŞ.baban hıÇ yatmamiŞ gıbı kalkar ayaĞa..tekrar tekrar Çok geÇmıŞ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…