Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

unuttum kusuruma bakma cerencim kızın nasıl düştümü ateşi
daha iyidir inşallah a.s.a.s.

slm kızlar ben geldim şimdi geldik eve tahliller yapıldı ama sonuç yok şu anda yarın sabah belli olcak herşy herkese tşk ederim....

canım saol herşeyin hayırlısı bekliorum bakalım.......

kızlar herkese tşk ederim ayrı ayrı yazayım dedim ama rüyanaz mızmızlanıo öptüm herkesi bu arada bu gece biniyo sabah hayırlısıyla eşim yanımızda inşallah..........

rüyanaz canım çok sevindim rüya babasına kavuşuyoo hasta hasta moral olur kuzuna
inş.hayırlısıyla eşinde sağsalim gelir canım

riyanaz sanada geçmiş olsun canım
inşallah en kısa zamanda iyileşir meleğin
gözün aydın eşin geliyormuş mutluluklar canım a.s.a.s.

rüyanaz gözün aydın seninde kuzununda . hastalıktan daha çabuk kurtulur şimdi babacığı sayesinde...

Melekleri hasta olan arkadaşların hepsine çok çok geçmiş olsun.Ben yeniyim isimleri hiç tutamıyorum aklımda,kusura bakmayın artık..Ama ortamın samimiyeti çok güzel gerçekten.Benim meleğim değil ama ben hastayım,bel fıtığı başlangıcı çıktı,birde bel bölgemde iltihaplanma varmış..Pazartesi 2 ayrı uzmana daha gideceğim,hala anlamış değilim beldeki iltihaplanma neyin nesi.Doktor beni beyin sinir uzmanına yönlendirdi,birde fizik tedavi uzmanına..Gurbetteyim bu yüzden hastalık beni duygusal olarakta yıprattı.:çok üzgünüm:Eşim hem işe gidiyor,hem bizle ilgilenmeye çalışıyor,bunada ayrı üzülüyorum.Kuzucuğumda üzülüyor ben her ne kadar hissettirmemeye çalışsamda rahatsızlığımı..:çok üzgünüm:Sağlığın kıymetini anladım bu arada, 1 haftada hiç ummadığım bir rahatsızlık geldi buldu beni.Demek ki insanın başına ne geleceği belli olmuyor,sağlık olsunda gerisi boşmuş gerçekten..Çok doluyum paylaşmak istedim sizlerle,Allah kimsenin sağlığını huzurunu bozmasın..:Saruboceq:

saolun kızlar evet hayırlısıyla sabah eşim burda ve rüyanazı o uyndırmak istiyo bakalım heycanla bekliyorum rüyanaza süpriz olcak söylemedim..........

saolun kızlar evet hayırlısıyla sabah eşim burda ve rüyanazı o uyndırmak istiyo bakalım heycanla bekliyorum rüyanaza süpriz olcak söylemedim..........

kızlar zaten babacı oluyo benimkiler aynı şehirde çalışan babalarını bazen bir hafta göremiyolar özledikçe daha çok bablarına düşkün oluyolar.babaları giderkende gelirken de ablamız zaten uykuda pazardan pazara görüşüyo babasıyla ama küçüğü uyutamıyorum çoğunlukla babamı görmeden uyumam diyo. birde senin gibi olsalar hasrettten iyice deliye dönerler. allah seninde rüyanazında yardımcısı olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun...

canlarım herkese ıyı aksamlar dılıyorum
bugun cok yoruldum. yemegı yedık, kızlar yattılar,sızlere ıyı aksamlar demek ıcın geldım
bır arkadasım ehlıyet sınavına hazırlanıyor ve trafık dersınden yardıma ıhtıyacı varmıs onunla ders calısacagız.onun ıcın hemen kacacagım.
hepınıze ıyı aksamlar dılıyorum gorusmek uzere
ruyanazımın gozu aydın sekerım.nasıl sevınmıstır sımdı yaaaaaaaa.cok guzellllll
hastalarım sızler nasıl oldunuz sekerler??allah acıl sıfalar versın canlarım
herkesı opuyorum

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
hepinizi kocaman öpüyorummmmmmm
rüyacım gözün aydın canım
umarım güzel haberlerini en yakın zamanda duyarızzzzzzz
miniğim canımmmmmmmmmm
başlayacağım ehliyet sınavınadaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeter:roflol::roflol::roflol:

unuttum kusuruma bakma cerencim kızın nasıl düştümü ateşi
daha iyidir inşallah a.s.a.s.
çok teşekkür ederim canım..düşünüp sorduğun için ayrıca mutlu ettin beni:teselli::1hug:
dün akşamı şükür rahat geçirdik bu gecede hafif ateşlenir gibi oldu şurup verdim.şimdi yatıyo
yarın çocuk dr.una randevu aldık..bakalım ne dicek.inş.önemli bişey çıkmaz..

kızlar iyi akşamlar nasılsınız.benim kızımın sınavı yarına kalmış .çocuk ta iyice strese girdi ben de hayırlısı bakalım.daha ilk sınavımız ya çok heyecanlandık.

canım allahım acil şifalar versin üzme canını her şeyin başı moral.biliyorum demesi kolay diyeceksin .ama en güzelini ve hayırlısını rabbimden isteyeceksin canım :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…