Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ceren geçmiş olsun arkadaşım meleğine acil şifalar diliyorum.

canlarım şu an hepiniz uykudasınızdır belki de.benim kuzular bu gece saat 12 de 2 yaşına girdiler.koskocaman 2 sene daha dün gibi geliyor.elime aldığımda kızım 1600 oğlum 1800 kg idi elim kadardılar değimine tam uyuyordu bizimkiler..şimdi kocaman oldular.aslında pekte kocaman değiliz ama. doğum günü partisi yapıp yapmıyacağımız belli değil daha.yarın belli olur.genelde çekirdek aile olarak kutladık doğum günlerini yani 1 yaşlarını kimseye haber vermedik yani.yine öyle olucak gibi gözüküyor.
KİRAZLARIMA
Daha anlamazsınız duygularımı okuyamazsınız yazdıklarımı.sizi ne kadar çok sevdiğimi bir bilseniz kuzularım dünyaları verseler değişmem sizleri.benim kirazlarım.ne badireler atlattık neler çektik siz bu yaşa gelene kadar hepsine DEĞER SİZİN SEVGİNİZ..kuzularıma söyleyemiyorum daha bunları anlamıyorlar beni.sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar.

nice mutlu yıllara canım benim
seni çok iyi anlıyorum
neler çektiklerini beni ikizkerim seninkilerin yarısı kadardı
allah güzel günler göstersin canıma.s.

GÜNAYDIN
.kızlarımın güzel ve özel annelerine
siz ve melekleriniz çok öpyorum
ben bugün belki pek takılamam kayınvalıdem evde birde eltim geldi.
kızlar hepiniz çok öpyorum şimdiden özledim
sizleri

ikizler cnm allah nice uzun yıllar nasıp etsin yavrularına
allah annasin ve babasina bağişlasin .
................................................DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN .

güzel meleklerin güzel anneleri günaydınnnnnnnnnnnnnnnnna.s.
gününüzün sağlıklı neşeli geçmesi ..... dileklerimle hepinize kucak dolusu sevgillerrrrrrrrrr
:1hug: kaydirigubbakcemile3
ikizler canım doğum gününüz kutlu olsunnnnnnnnnna.s.
allah yavrularını size bağışlasınnnnnnnnnnnnnna.s.

günaydınlar güzel meleklerim ve güzel anneleria.s.
ikizler canım doğum gününüz kutlu olsuna.s.
sizlerle birlikte sağlıklı,hayırlı uzun ömür versin rabbim meleklerine.:Saruboceq:

gunaydın gunaydın gunaydınnnnnnnnnnnlar dılıyorum herkese canlarım
nasılsınız?????dun gıremedım bırturlu masaallah sız azımle ugrasmıssınız gırmeyı basarmıssınız
dunurum canım benım nasılsın??annenler geldılermı canım?baban dr gıttımı ne oldu merak ettım.aradım cep kapalıydı.
gul canım makınen hayırlı olsun gule gule ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın rabbım ınsaallah
ruya canım benım sagolasın ıyıyım canım.prensesım nasıl canım?opuyorum ıkınızıde.
ader canım benım sende sagolasın.ıyıyım valla dun gıremedım bır turlu sonrada ıslerımız vardı.esım ızınlı evdeydı 5 gundur.son ızın gunu degerlendırelım dedık cıktık dolastık falan.
ahsenım canım benım yenı ısmın hayırlı olsun canım.alısırsın bısey olmaz canım.
dılanaz hosgeldın aramıza.yavrunu allah bagıslasın saglıcakla ınsaallah bır omur boyu hayırlı evlat kılsın rabbım sızlere.
sevvalcık sen nasılsın canım?
ıkızler canım benım nıce mutlu yıllara saglık sıhhat huzur dolu bır yasam onların olsun ınsaallah rabbım sızlere bagıslasın.ıyıkı dogmuslar ıyıkı varlar canım.
29 ekım cumhurıyet bayramımız kutlu olsun canlarım benım.
egem canım sagolasın cok guzel bır soz.cumhurıyetımızın yas gunu.evet cok haklısın.
sayfaları tek tek okudum ama arada unuttugum arkadaslarım olduysa affetsınler nolur anımsayabıldıklerım bunlar.
hastalara gecmıs olsun dılıyorum.acıl sıfalar versın rabbım.
sızlerı kocaman opuyorum prenseslerımıde.
gorusmek uzere ınsaallah.bugun cok ısım var kızlar.esım ıse gıdıyor.bır temızlık yapayım bugun yemegımde yok pazarada gıdılecek.
fırsat bulunca gelırım ınsaallah sızlere kolay gelsın opuyorum sızlerı

ikizler bebişlerinin doğum günü kutlu olsun canım

Karımı 1998'in sonbaharında kaybettim... Yedi senelik evliliğimizin iki senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmiştik. Karim, her evlilik yıl dönümümüzde ikimizin fotoğrafını çerçeveler,Bunlar bizim hayatimizin gölgeleri derdi..
Öldüğünde, yedi tane resmimiz vardı. 97'in bir gecesinde onu aldattım. Oysa ona sürekli onu ne kadar çok sevdiğimi ve sonsuza kadar sadık Kalacağımı söylerdim.
Ölmeden iki hafta önce yine aynı şeyi tekrarladım. Tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana ve sadece:
Biliyorum dedi. İzmir'e kar yağdığı gün, yani bir ay önce,evdeydim. Fotoğraflarımıza bakıyordum yine... Her çerçevenin altında bir harf olduğunu ilk kez o gün fark ettim.
- A.
- R.
- K.
- A.
- S.
- I.
- N.
Gerisi için yılları yetmemişti. Ama sanırım *Arkasına bak* yazmaya filan niyetlenmişti. Hemen çerçevelerin arkasına baktım.
Hiçbir şey yoktu. Sonra bir şey dürttü beni, hepsini teker teker söktüm. inanabiliyor musunuz, her birinin arkasından bir mektup çıktı!

Geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmıştı. 1997'deki resmimizin içinden çıkan zarf ise simsiyahtı. Ve içinden su sözler çıktı:

14 Mart 1997/Gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı/ Söylemene gerek yok, biliyorum...

2002;deyiz. Onu kaybedeli 4, aldatalı 5 yıl oluyor. İçim acıyor simdi. Çünkü kadınlar biliyor, hissediyor... Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü...
aşk sessiz, sevgi dilsizdir...
COK BEGENDIGIM BIR ASK HIKAYESIDIR.UZUN ZAMANDIR OKUMADIGIM.SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM CANLARIM

canım çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah.:teselli:

canım hb iyi sayılırız sen nasılsın.............

günaydınlar arkadaşlar kızım yolladım az önce okula.daha 2.sınıfta ama dün deli gibi ders çalıştık beni bir heyecan bastı.ben kendim de çok heyecanlanırdım.kızım da benim gibi oldu.kızım heyecanlanırsan olmaz dedim girmeden bir ayatel kürsi oku dedim hayırlısı bakalım.rabbim hepimizin evladına zihin açıklığı versin.vatanımııza kayırlı evlatlar allaha layık kullar etsin inşallah

gunaydın canım
allah yardımcısı olsun.bende basarılar dılıyorum prensesımıze.
eeeeee ben bıle sımdıden heyecanlanıyorum okula basladıgında ne yapcagım bılmıyorum vallahı.allah yardımcımız olsun.amınnnnnnnnn ınsaallahhhhhhhh dualarına canı gonulden katılıyorum
gorusmek uzere

Günaydın arkadaşlar,dün uğrayamadım işlerim vardı,bütün arkadaşlarımın iyi temennileri için teşekkür ederim,rabbim herkesin çocuklarına sağlık sıhhat versin,acılarını göstermez inşallahŞenizöğlende misafirlerim gelecek,yani bugünde fazla uğrayamam,bu arada cumhuriyet bayramımız kutlu olsun,geç oldu ama ne yapıyım dün uğrayamadım.

günaydın canım tşk ederiz rüyanaz doktora gitçek bugun.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…