Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

saolun kızlar evet hayırlısıyla sabah eşim burda ve rüyanazı o uyndırmak istiyo bakalım heycanla bekliyorum rüyanaza süpriz olcak söylemedim..........
gözün aydın rüyanaazŞeniz kızın kimbilir ne mutlu olcak fotosunu çek canım hatıra olurr
e sen yarın akşam yoksun yaniiiiiii:jeyyar:

ne dıyon kıs dunurummmmmmmmm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
askolsun kısssssss
kustum aha nasıl alırsın gonlumu bılmem artıkın :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

bengigök inş.güzel geçer canım sınavınz..ne mutluluk ya..büyümüşte ilk sınavını oluyo meleğimiz..
rüyacım çok geçmiş olsun canım..kızlar babalarına düşkün oluyolar..görünce eminim çok sevinicektir...

iyiakşamlar canlarım bütün melek annelerime bizlere gönderdikleri birbirinden güzel doğum günü kocaman bir teşekkür ediyorum.çok sağolun inanın gözlerim yaşardı okurken kimse kutlamadan geçmemiş sağolun hepinize.maalesef biz parti filan yapamadık babamız mesaiye kaldı ve hala gelmedi.ailecek pastaneye gidicek ve orada pasta üfleyecektik......kısmet işte belki yarın akşama yaparız.
efsunecim babana çok geçmiş olsun canım inş.sağ sakim atlatırsınız ameliyatı.
yine hasta bebişlerimiz mi var ya o kadar üzülüyorum ki çocukların hastalıklarına.küçücük bedenlerine .cerencim rüyanazcım çok geçmiş olsun meleklerinize acil şifalar inş.bir de gözün aydın rüyanaz ne çok sevinecek kızın ya.kıyamam ben ona benim kızım babasını görünce beni unutuyor.
sessiz fırtına sana da çok çok geçmiş olsun tabii ya bizler de iyi olmazsak kim ilgilenecek meleklerle babalarla aman kızlar biz de dikkat edelim kendimize valla.evet hayatta ne zaman insanın başına ne geleceği hiç belli olmuyor.

iyi geceler hanımlar biraz geç oldu evde misafirim vardı geç gittiler ancak girebildim
hastalarımız nasıl oldu iyisinizdir inşallah
sessiz fırtına geçmiş olsun canım sağlık gerçekten çok önemli ama maalesef ancak kaybedince değerini anlıyoruz inşallah bir an önce eski sağlığına kavuşursun
rüyanaz şimdiden gözünaydın yarın kızının günü olacak anlaşılan
herkese tatlı uykularmirmirmirmir
öptüm kocamaaaaaaaaaaaan hepinizia.s.

selam kızlar bugün kızımın eline kitap kolisi düştü çok ağırdı
bende bugün ayağımı eski demir dikiş makinası vardır bilirsiniz
ona çarptım çok ağrıdı hemen morardı geçer diye sorun etmedim
akşam eşim gelince kızı acile götürelim parmağı çok ağrıyo dedim
neyse gittik kızımın parmağının filmini çektiler hiç bir şey yokmuş sadece
çok sevindim yavrumu allah korusun okul dersane arası mekik dokuyor eli alçılı çok zor olurdu incilmiş şükür :Saruboceq::Saruboceq:
gelmişken bende bir ayağımı gösteriyim dedim morluğu görünce hemen
film istediler sonuç ayak başparmağımın yanındaki parmağım kırılmış-tatlicadiarzu-
ben ne için gittim hastaneye başıma gelene bakın alçıya aldılar pazartesi ortopetiye
gedicekmişim :roflolazartesi ne diycek bakalım doktor ne kadar kalıcak alçı o zaman
belli olur heralde bende bilmiyorum
meleklerimiz daha iyilerdir inşallah öptüm hepinizia.s.a.s.a.s.

günaydın kızlar eşim aradaı amasyay inmiş 15 dakka sonra evde şimdi rüyanaz uyuyo ve babasını gördünde yaşayacagı mutuluk benim şimdiden yüzümü güldürüyo valla çok heycanlandım sanki yıllar oldu onu görmeyeli......

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepiniz inş. güzel bi gün geçirirsiniz canlarımmmmmmmmmmm
Hayırlı cumalarrrrrrrrr

cicişleeerrrr günaydın.......kızımı okula göderip hemen acilen pc nin başına geçiyim dedim ilk önce ben günaydın yazayım dedim ama ne çare????rüyanazı zaten heyecandan uyku tutmamış üstüne birde ader de maşallah erkenden burda..
şaka bir yana kızlar hepinize hayırlıcumalar.............
tinkim geçmiş olsun canım .......efsunefe babanın durumu nasıl merak ettim?

Tinkimi sanada kizinada geçmiş olsun
rüyanaz gözün aydin canim
efsunefe babana geçmiş olsun canim acil şifalar

Tinkim cnm çok geçmiş olsun
allah beterinden korusun
rüyacim gözün aydin cnm çok sevindim rüyanin hiç birşeyi olmadğina cnm
efsunecim baban nasil oldu cnm merak ettim.

kizlar dün kabus bir gün dü
benim için kayin validem bilendra parmagini kaptirdi ve 6 tan dikiş attilaar
ay kani görünce bnde çok fen oldum
ve benimde migrenim tutu çok kötü oldum tansiyonum düştü elim ayağim titremeye başladi ay sormayin ya aklima geldikçe öleceğimi sandim
birde mide bulantsi yemek yiyemedim akşamda zaten uyuz eltim vardi elinden hiç bir iş gelmiyo ya sinir oldum bu kadar insan beceriksiz olurmu
sadece akşama kadar kucağinda cocukla dolaşir o nala dünya
neyse kafaniz fazla şişirmeyeyim
umarim hepiniz iyisiniz dir
hepinizi çok öpyorum
kayin validem evede pek görüşmeye biliriz
ama firsat buldukça gelirim canlarim
hepinizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…