Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Karımı 1998'in sonbaharında kaybettim... Yedi senelik evliliğimizin iki senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmiştik. Karim, her evlilik yıl dönümümüzde ikimizin fotoğrafını çerçeveler,Bunlar bizim hayatimizin gölgeleri derdi..
Öldüğünde, yedi tane resmimiz vardı. 97'in bir gecesinde onu aldattım. Oysa ona sürekli onu ne kadar çok sevdiğimi ve sonsuza kadar sadık Kalacağımı söylerdim.
Ölmeden iki hafta önce yine aynı şeyi tekrarladım. Tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana ve sadece:
Biliyorum dedi. İzmir'e kar yağdığı gün, yani bir ay önce,evdeydim. Fotoğraflarımıza bakıyordum yine... Her çerçevenin altında bir harf olduğunu ilk kez o gün fark ettim.
- A.
- R.
- K.
- A.
- S.
- I.
- N.
Gerisi için yılları yetmemişti. Ama sanırım *Arkasına bak* yazmaya filan niyetlenmişti. Hemen çerçevelerin arkasına baktım.
Hiçbir şey yoktu. Sonra bir şey dürttü beni, hepsini teker teker söktüm. inanabiliyor musunuz, her birinin arkasından bir mektup çıktı!

Geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmıştı. 1997'deki resmimizin içinden çıkan zarf ise simsiyahtı. Ve içinden su sözler çıktı:

14 Mart 1997/Gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı/ Söylemene gerek yok, biliyorum...

2002;deyiz. Onu kaybedeli 4, aldatalı 5 yıl oluyor. İçim acıyor simdi. Çünkü kadınlar biliyor, hissediyor... Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü...
aşk sessiz, sevgi dilsizdir...
COK BEGENDIGIM BIR ASK HIKAYESIDIR.UZUN ZAMANDIR OKUMADIGIM.SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM CANLARIM

canım çok iyi ettin.
etkilendim canım yaaa çokgüzel paylaşımın için teşekkürler
öpüyorum canım kızlarıda tabiii
(bu arada kolay gelsin canım)a.s.:1hug:

bengigök allah meleğinin yardımcısı olsun canım zihin açıklığı versin
inş. sınavıda çokkk iyi geçer canım

kızlkar biz bugun doktora gitçez ...rüyanazın şişleri nimedi hala doktor kötü bi hastalıktan şüphelenmişti temiz çıktı dedi ama şişler inmöedi ve benim içim hiç rahat degil bugun yine yaptırcam bize dua edin bolbol kızıma bişiy olmasın........

kızlkar biz bugun doktora gitçez ...rüyanazın şişleri nimedi hala doktor kötü bi hastalıktan şüphelenmişti temiz çıktı dedi ama şişler inmöedi ve benim içim hiç rahat degil bugun yine yaptırcam bize dua edin bolbol kızıma bişiy olmasın........

canım aklına kötü şeyler getirme inş. biran önce düzelir meleğin canım.
güzel haberlerle gelirsin canım inş.:1hug:

şekerler pcnin başına oturdum mu kalkamıyorum .öğleden sora gezmeye gidicem .allahtan öğlen kızlarımın yemeği var.ama ev süpürülecek çamaşır yerleştirilecek mutfak toparlanacak.iş dolu.işlerimi halledince döneceğim aranıza.bi de 4 .takıma giriyorum kilo meselem yüzünden oraya da bi uğrayayım bizimkiler gelmiş mi.öptüm herkesi ve meleklerimizi.

Canım çok geçmiş olsun:teselli:,lütfen kötü düşünme iyi düşünki iyi olsun,Rabbim acil şifalar versina.s.

ruyacım geçmiş olsun canım.aklına kötü şeyler getirme.
allah şifa versin.ruyanazımı öpüyorum.güzel haberlerini bekliyoruz canım

inşallah canım valla doktora gitmeye korkuyom.........

hiç korkma canım herzaman bi hekimin görmesi daha iyidir. yoksa sen evde kendi kendine daha panik olacaksın gitte için rahatlasın.meleğinin bişeyi yoktur annesii üşütmüştü yaa onun için olabilir canım korkma içini rahat tut dualarım seninle canım allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle gelirsin inş.:1hug:a.s.

günaydın kızlar rüyanaz canım geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bende kızımı geçen hafta götürdüm dr çok şiddetli gögüs agrısı oluyordu ben üşüttü zannettim okulda ama bir gece sabahladık agrıdan uyuyamadı yavrum bizim ailede kalp rahatsızlıgı genetik ondan şüphe ettim çok korkmuştum dr muayne etti kalple ilgili birşey yok deyince rahatladım reflüden şüphelendi ila. tedavisne başladı şimdi iyi çokşükür.
inşallah meleginde çabuk iyileşir güzel haberlerle gelirsin canım

günaydın kızlar rüyanaz canım geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bende kızımı geçen hafta götürdüm dr çok şiddetli gögüs agrısı oluyordu ben üşüttü zannettim okulda ama bir gece sabahladık agrıdan uyuyamadı yavrum bizim ailede kalp rahatsızlıgı genetik ondan şüphe ettim çok korkmuştum dr muayne etti kalple ilgili birşey yok deyince rahatladım reflüden şüphelendi ila. tedavisne başladı şimdi iyi çokşükür.
inşallah meleginde çabuk iyileşir güzel haberlerle gelirsin canım

saol canım sizede geçmiş olsun ........

günaydın canım tşk ederiz rüyanaz doktora gitçek bugun.........

canım arkadasım ıyı dusun ıyı olsun
cocuk bu hasta ola ola buyuyecek.kotu dusunme canım benım
yıne tabıkı gotur dra ıcın rahat etsın canım
dualarım tabıkı sızınle canım benım
haberlerını beklıyorum
gecmıs olsun canım benım:1hug::1hug::1hug:

rüya cnm çok geçmiş olsun aklına kötü şeyler getirme cnm
bak göreceksin rücğimin hiç birşeyi yoktur cnm allah yardimcin olsun
hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm öptüm

canım çok iyi ettin.
etkilendim canım yaaa çokgüzel paylaşımın için teşekkürler
öpüyorum canım kızlarıda tabiii
(bu arada kolay gelsin canım)a.s.:1hug:

sagolasın canım benım rıca ederım.
bende sızı opuyorum canım sagolasın
pek kolay gelmeyecek yaaa 5 gundur esım evdeydı kızlarda baba baba dıye onunla oynadılar hep
tatıl olan bendım sankı
bugun ıse gıdısı cok kotu ettı benı :1no2::1no2:
hayırlısı bakalım bayram tatılıne kısmetse artık
bende bugun baslayım artık ıslerıme tembellık etmeyımde degılmı??:roflol::roflol:

günaydıın kızlarr
2 gündür giremiyorum...salı günü kayınvalidem kahvaltıya çağırmıştı bi gittik dünakşma üzeri anca gelebildim akşamda çocukluktan çok sevdiğim bir arkadaşım vardı o geldi sohbet falan derken geç oldu giremedim kk yaa....

hepiniz iyisiniz inşallah..geçmişe baktımda maşallah sayfalar dolmuş taşmış.....

frezya canım geçmiş olsun..bu arada makinanda hayırlı olsun güle güle kullan..
efsun efe babacığına acil şifalar diliyorum canım çook geçmiş olsun..
ikizlerin doğum gününü kutluyor sağlıklı uzun ömürler diliyorum...
rüyanaz ve ceren sizlerinde tatlı meleklerine acil şifalar diliyorum..kısa zamanda atlatırsınız inşallah...
yeni gelen arkadaşlarıma da hoşgeldiniz diyorum...güzel paylaşımlarla hoş vakit geçirmenizi diliyorum...
adını geçmediğim arkadaşlarım yanlış anlamayın lütfen hafızam çok kötüdür hatırlayamadığımdan geçmemişimdir...hepinize herşeyin gönlünüzce olmanısını diliyorum....

kızlar dün meleğim okuldaki törende şiir okudu...2. sınıf öğrencisi ...ezberini hiç şaşırmadan çoşkuyla okuması beni çok gururlandırdı..gözlerim dolu dolu gurula izledim meleğimi...rabbim hepimize yavrularımızın daha büyük başarılarınıda göstersin inşallah...

ayy ben bugün ne uzun yazdım 2 günün acısını çıkardım sanki kusura bakmayın kızlar...

öpüyorum hepinizi ve melelerinizi sevgiyle kalın...

kızlar ben kaçiimküçük cimcimem kalkmadan ne iş yapsam kardır
kahvaltıyı hazırlayiim buyrun beraber yapalımmm
ablamız uyandı tv seyrediyooo birazdan kahvaltı yapar ders çalışır okula gider
sonrada cimcime ve ben başbaşa kalırız uğrarım tekrar hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

X