- 30 Nisan 2008
- 1.580
- 3
- 49
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #1.441
unuttum kusuruma bakma cerencim kızın nasıl düştümü ateşi
daha iyidir inşallah a.s.a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
efsunefe Çok geÇmİŞ olsun canim..allah yardimciniz olsun..İnŞ.baban hİÇ yatmamiŞ gİbİ kalkar ayaĞa..tekrar tekrar Çok geÇmİŞ olsun
slm kızlar ben geldim şimdi geldik eve tahliller yapıldı ama sonuç yok şu anda yarın sabah belli olcak herşy herkese tşk ederim....
canım arkadasım ıyı dusun ıyı olsun
cocuk bu hasta ola ola buyuyecek.kotu dusunme canım benım
yıne tabıkı gotur dra ıcın rahat etsın canım
dualarım tabıkı sızınle canım benım
haberlerını beklıyorum
gecmıs olsun canım benım:1hug::1hug::1hug:
saolun kızlar evet hayırlısıyla sabah eşim burda ve rüyanazı o uyndırmak istiyo bakalım heycanla bekliyorum rüyanaza süpriz olcak söylemedim..........
Melekleri hasta olan arkadaşların hepsine çok çok geçmiş olsun.Ben yeniyim isimleri hiç tutamıyorum aklımda,kusura bakmayın artık..Ama ortamın samimiyeti çok güzel gerçekten.Benim meleğim değil ama ben hastayım,bel fıtığı başlangıcı çıktı,birde bel bölgemde iltihaplanma varmış..Pazartesi 2 ayrı uzmana daha gideceğim,hala anlamış değilim beldeki iltihaplanma neyin nesi.Doktor beni beyin sinir uzmanına yönlendirdi,birde fizik tedavi uzmanına..Gurbetteyim bu yüzden hastalık beni duygusal olarakta yıprattı.:çok üzgünüm:Eşim hem işe gidiyor,hem bizle ilgilenmeye çalışıyor,bunada ayrı üzülüyorum.Kuzucuğumda üzülüyor ben her ne kadar hissettirmemeye çalışsamda rahatsızlığımı..:çok üzgünüm:Sağlığın kıymetini anladım bu arada, 1 haftada hiç ummadığım bir rahatsızlık geldi buldu beni.Demek ki insanın başına ne geleceği belli olmuyor,sağlık olsunda gerisi boşmuş gerçekten..Çok doluyum paylaşmak istedim sizlerle,Allah kimsenin sağlığını huzurunu bozmasın..:Saruboceq:
çok teşekkür ederim canım..düşünüp sorduğun için ayrıca mutlu ettin beni:teselli::1hug:unuttum kusuruma bakma cerencim kızın nasıl düştümü ateşi
canım allahım acil şifalar versin üzme canını her şeyin başı moral.biliyorum demesi kolay diyeceksin .ama en güzelini ve hayırlısını rabbimden isteyeceksin canım :teselli:Melekleri hasta olan arkadaşların hepsine çok çok geçmiş olsun.Ben yeniyim isimleri hiç tutamıyorum aklımda,kusura bakmayın artık..Ama ortamın samimiyeti çok güzel gerçekten.Benim meleğim değil ama ben hastayım,bel fıtığı başlangıcı çıktı,birde bel bölgemde iltihaplanma varmış..Pazartesi 2 ayrı uzmana daha gideceğim,hala anlamış değilim beldeki iltihaplanma neyin nesi.Doktor beni beyin sinir uzmanına yönlendirdi,birde fizik tedavi uzmanına..Gurbetteyim bu yüzden hastalık beni duygusal olarakta yıprattı.:çok üzgünüm:Eşim hem işe gidiyor,hem bizle ilgilenmeye çalışıyor,bunada ayrı üzülüyorum.Kuzucuğumda üzülüyor ben her ne kadar hissettirmemeye çalışsamda rahatsızlığımı..:çok üzgünüm:Sağlığın kıymetini anladım bu arada, 1 haftada hiç ummadığım bir rahatsızlık geldi buldu beni.Demek ki insanın başına ne geleceği belli olmuyor,sağlık olsunda gerisi boşmuş gerçekten..Çok doluyum paylaşmak istedim sizlerle,Allah kimsenin sağlığını huzurunu bozmasın..:Saruboceq: