- 20 Ağustos 2008
- 1.659
- 2
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #1.401
Karımı 1998'in sonbaharında kaybettim... Yedi senelik evliliğimizin iki senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmiştik. Karim, her evlilik yıl dönümümüzde ikimizin fotoğrafını çerçeveler,Bunlar bizim hayatimizin gölgeleri derdi..
Öldüğünde, yedi tane resmimiz vardı. 97'in bir gecesinde onu aldattım. Oysa ona sürekli onu ne kadar çok sevdiğimi ve sonsuza kadar sadık Kalacağımı söylerdim.
Ölmeden iki hafta önce yine aynı şeyi tekrarladım. Tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana ve sadece:
Biliyorum dedi. İzmir'e kar yağdığı gün, yani bir ay önce,evdeydim. Fotoğraflarımıza bakıyordum yine... Her çerçevenin altında bir harf olduğunu ilk kez o gün fark ettim.
- A.
- R.
- K.
- A.
- S.
- I.
- N.
Gerisi için yılları yetmemişti. Ama sanırım *Arkasına bak* yazmaya filan niyetlenmişti. Hemen çerçevelerin arkasına baktım.
Hiçbir şey yoktu. Sonra bir şey dürttü beni, hepsini teker teker söktüm. inanabiliyor musunuz, her birinin arkasından bir mektup çıktı!
Geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmıştı. 1997'deki resmimizin içinden çıkan zarf ise simsiyahtı. Ve içinden su sözler çıktı:
14 Mart 1997/Gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı/ Söylemene gerek yok, biliyorum...
2002;deyiz. Onu kaybedeli 4, aldatalı 5 yıl oluyor. İçim acıyor simdi. Çünkü kadınlar biliyor, hissediyor... Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü...
aşk sessiz, sevgi dilsizdir...
COK BEGENDIGIM BIR ASK HIKAYESIDIR.UZUN ZAMANDIR OKUMADIGIM.SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM CANLARIM
kızlkar biz bugun doktora gitçez ...rüyanazın şişleri nimedi hala doktor kötü bi hastalıktan şüphelenmişti temiz çıktı dedi ama şişler inmöedi ve benim içim hiç rahat degil bugun yine yaptırcam bize dua edin bolbol kızıma bişiy olmasın........
canım aklına kötü şeyler getirme inş. biran önce düzelir meleğin canım.
güzel haberlerle gelirsin canım inş.:1hug:
kızlkar biz bugun doktora gitçez ...rüyanazın şişleri nimedi hala doktor kötü bi hastalıktan şüphelenmişti temiz çıktı dedi ama şişler inmöedi ve benim içim hiç rahat degil bugun yine yaptırcam bize dua edin bolbol kızıma bişiy olmasın........
inşallah canım valla doktora gitmeye korkuyom.........
Canım çok geçmiş olsun:teselli:,lütfen kötü düşünme iyi düşünki iyi olsun,Rabbim acil şifalar versina.s.
ruyacım geçmiş olsun canım.aklına kötü şeyler getirme.
allah şifa versin.ruyanazımı öpüyorum.güzel haberlerini bekliyoruz canım
günaydın kızlar rüyanaz canım geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bende kızımı geçen hafta götürdüm dr çok şiddetli gögüs agrısı oluyordu ben üşüttü zannettim okulda ama bir gece sabahladık agrıdan uyuyamadı yavrum bizim ailede kalp rahatsızlıgı genetik ondan şüphe ettim çok korkmuştum dr muayne etti kalple ilgili birşey yok deyince rahatladım reflüden şüphelendi ila. tedavisne başladı şimdi iyi çokşükür.
inşallah meleginde çabuk iyileşir güzel haberlerle gelirsin canım
günaydın canım tşk ederiz rüyanaz doktora gitçek bugun.........
canım çok iyi ettin.
etkilendim canım yaaa çokgüzel paylaşımın için teşekkürler
öpüyorum canım kızlarıda tabiii
(bu arada kolay gelsin canım)a.s.:1hug: