Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar cerenim ateşlendi..1 haftadır ağır grip..evde bütün ilaçlar old.için dr.a götürmedim..nerdeyse bir şişe şurup bitirdik ama grip şiddetli öksürüğe dönüştü..bu gecede ateşimiz 38 e çıkmış.şimdi ateş düşürücü şurupla fitil verdim..daha önce iki kez havale geçirdik..allahım 3. olmasın lütfen..bu gece nöbetteyim..yarın ilk iş sağlık ocağına götürücem yavrumu..kızlar dua edinde tekrar havale geçirmesin meleğim..çok korkuyorum...

kızlar cerenim ateşlendi..1 haftadır ağır grip..evde bütün ilaçlar old.için dr.a götürmedim..nerdeyse bir şişe şurup bitirdik ama grip şiddetli öksürüğe dönüştü..bu gecede ateşimiz 38 e çıkmış.şimdi ateş düşürücü şurupla fitil verdim..daha önce iki kez havale geçirdik..allahım 3. olmasın lütfen..bu gece nöbetteyim..yarın ilk iş sağlık ocağına götürücem yavrumu..kızlar dua edinde tekrar havale geçirmesin meleğim..çok korkuyorum...

canım korkma ya iyi düşün iyi olsun herşey yavruna gçmiş olsun.......

iyi geceler kızlar
rüyacım hoş geldin
nasıl oldu rüya iyidir inşallah canım
cerencim geçmiş olsun canım
kıyamam ona ben
bencede hatta şimdi acile götür
ben senin yerinde olsam öyle yaparım canım

iyi geceler bugün çok işim vardı uğrayamadım buraya. sabah okula törene gittik kızımla. sonra annemlere gittim,yarın mevlit var ya,dağıtmak için aldıklarını paketledik.bu arada gelen giden de oluyo sağolsunlar.akşamda tebarekeye gittik.kızımın ödevini bile daha bitiremedik.(cumhuriyetle ilgili albüm yapıyoruz)
benden bu kadar sizler nasılsınız?

çok geçmiş olsun canım.ateşi çok fazlaysa bencede hemen acile götürün.canım inş bir şey olmaz ama,ne olur ne olmaz.ben ateşten çok korkarım.
allah şifa versin çabucak iyleşsin meleğin.:Saruboceq:

merhaba arkadaşalar
nasılsınız?
benimde iki yaşında bir kızım var.
betülcümün sayesinde bu forumla tanıştım.
bundan sonra bende aranızdayım.

canım arkadaşım hoşgeldin aramızaa.s.a.s.her zaman bekleriz canım.
meleğinide öpüyorum güzel yanaklarındankaydirigubbakcemile3
görüşmek üzere :1hug:

canım çok geçmiş olsun inş. biran önce düzelir meleğin rabbim acil şifalar versin

Canım çok geçmiş olsun keşke 1 haftadır götürseydin doktora mademki daha öncede havale geçirmiş neyse inşallah birşey olmaz canım aklına kötü şeyler getirme Allahım acil şifalar versin.a.s.

ateşimiz bu gece çıktı arkadaşlar..farkeder etmez fitille şurup verdim düştü..hafif griple başladı önce..evdeki ilaçlarla geçer sandım ama geçmedi.yarın ilk iş sağlık ocağındayız..hepinize teşekkür ederim..ateşten bende çok korkuyorum..helebirde havale..aranızda meleklerinizden havale geçiren varmı arkadaşlar..allah korusun..

ateşimiz bu gece çıktı arkadaşlar..farkeder etmez fitille şurup verdim düştü..hafif griple başladı önce..evdeki ilaçlarla geçer sandım ama geçmedi.yarın ilk iş sağlık ocağındayız..hepinize teşekkür ederim..ateşten bende çok korkuyorum..helebirde havale..aranızda meleklerinizden havale geçiren varmı arkadaşlar..allah korusun..

İnşallah gece birdaha çıkmaz ateşi canım allaha şükür kızımda öyle birşey yaşamadım ama ben bebekken çok havale geçirmişim annemin anlattığına göre beni öldü diye hastaneye yetiştirmişler kaç kere ama eminim anne baba için çok kötü bir şeydir o yüzden hep üstüme titrenerek geçti çocukluğum ve o günlerden etkisinden olacaktır halada öyleyim hastayım dedim mi annem ne yapacağını şaşırır.

İnşallah gece birdaha çıkmaz ateşi canım allaha şükür kızımda öyle birşey yaşamadım ama ben bebekken çok havale geçirmişim annemin anlattığına göre beni öldü diye hastaneye yetiştirmişler kaç kere ama eminim anne baba için çok kötü bir şeydir o yüzden hep üstüme titrenerek geçti çocukluğum ve o günlerden etkisinden olacaktır halada öyleyim hastayım dedim mi annem ne yapacağını şaşırır.
canım gerçektende havale çok kötü..kaskatı kesildi yavrum kolarımda..gözleri tavana sabit bakarak..ödüm koptu bişey oldu diye.allahım kimseye yaşatmasın..düşmanımın başına vermesin.:çok üzgünüm:.

ceren 06 geçmiş olsun canım ya aman çok dikkat et allah korusun yavrularımızı:Saruboceq::Saruboceq:

birazdan uyandırıp şurup içiriyim diye düşünüyorum ama zor olucak..aksi gibi cadı şurubu hiçmi hiç sevmiyo

iyigeceler07ke21ub5.gif

X