Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
dünden beri uğraşıyorum şimdi girebildima.s

hepimizin CUMHURİYET BAYRAMI kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnna.s.

rüyanaz hoşgeldin canım.kuzuna acil şifalar diliyorum. inş. biran önce iyileşir meleğimizzzzz:teselli:
Cerenciim çok geçmiş olsun rabbim şifa versin:teselli:

frezya hayırlı olsun iyi günlerde kullan canım:dance:

miniğim efsunefeciim kübracıım marveynciim kamilececiim ahsenimciim nerelerdesinizzz
ismini hatırlayamadıklarım canlarım sizi ve meleklerinizi kocaman öpüyorumŞeniz

ader canım saolasın ....
kimse yokmu betül minik nerdesiniz freyza hadi gel girilio bak rahatça siteye.........

iyi akşamlar kızlar ben ahsenim kullanıcı adım değiştirildi site yöneticileri tarafından ismime alışmam zaman alıcak gibi tuhaf geldi sanki..Hepinizi öpüyorum...

iyi akşamlar arkadaşlar....
kız çocuklar hep böylemi oluyor?
daha iki yaşında kıyafet seçiyor,o ne isterse onu giyecekkaydirigubbakcemile2
birde sürekli beni taklit ediyor.ev işlerinde,filan.hihoyyyt
tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum......
hepinize sevgiler:1hug:

ahsenim yaniii belinaycımmm yeni ismine alışmak zor olucak gibi
ama olsunnn yeni adın da güzelmiş arkadaşım

merhaba canım bu kızlar hep böyle oluyor valla. bende iki kız var ikiside aynı ve bir müddet sonra babayıda kıskanmya başlıyolar anneden...evlat değil kuma sanki ...istediklerini kendi zevklerine uyarlayıp giyinicekler... allah yardımcın olsun....a.s.

sanada iyi akşamlar canım hoşgeldin aramıza
evet güzelim annelerinn kopyaları onlarrr
kıyafet beğenmez annesi etek giyince etek pantalon giyice pantalon renklerde aynı olmalı hııı bide makyaj var tabiii
işimiz zor canım
ben birisini büyüttüm aştık gibi o dönemleri yalnız makyajda hala benimle yarışıyoooo
ama cimcimem geliyooor teyzesi daha 4 buçuk aylık canım kuzummm sağlıklı olsunlarda varsın olsunnn

meleklerimin anneleri, türkiye cumhuriyetinin doğum günü kutlu olsun

Benim kızım 5,5 yaşında..Aynen sizin gibi bizde o yıllardan beri yaşıyoruz anneyi taklit etmeyi..yerimseniben.Makyaj yapmadan tut,topuklu ayakkabı giymeye,mutfakta bulaşık yıkamaya çalışmasımı dersin,çamaşırları makineden çıkarıp sermeye çalışmasımı dersin,toz almaya çalışmasımı dersin vs.....Birtek benim bıcırık kıyafeti hep bana bıraktı,fazla karışmadı ona..Ama yardım etmek istemesi ve bunu beni sevdiği için,benim yorulmamı istemediği için yapmak istemesi beni bitiriyor..:asigim: Yani anlıyacağın canım benim,senin bıcırık büyüdükçe daha da artacak bu taklit etmeler falan..Kız çocuğu bambaşka yaaa,kızım başta olmak üzere yerim ben onları..

iyi akşamlar hanımlar
cumhuriyet bayramımız kutlu olsun vatanımızı bölmeye çalışanlarada bu büyük çoşku ders olsun hatlerini bilsinler bu millet böyle bir geçmişten gelmiş ve bölünmedende gidecektir

ahsencim yani belinaycım yeni ismin hayırlı olsun ama alışması biraz zor olacak gibi umarım bu durumu düzeltir site yöneticileri :enbuyukkk:

diğer arkadaşlarım sizlerde hepinize kocaman sevgi dolu öpücükler a.s.

dilanazcım kız çocuğu demek kuma demektir canım en başta annelerini babadan kıskanmak ve diğer herşeyine ortak olmaktır onların birinci görevi ne yapalım bizde kumyla yaşamaya alıştık çaresiz şekerim sırnaşık şey

Bu ismimin düzelmiş hali marveyncim ahsenim ismimde ... vardı sadece ahsenim yaptılar ama ahsenim isimli başka kullanıcı varmış olmadı o yüzden ismim değişti canım yani bu geçici değil kalıcı ismim.

selam kızlar nasılsınız melekleriniz nasıl bugün dayımlara
ziyarete gitmiştik burnumdan getirdi benim küçük melek
eve gidelim sıkıldım oyuncaklarımı oynamak istiyorum diye -tatlicadiarzu-
zor ikna ettim sizinkilerde benimki gibi sizleri üzüyormukaydirigubbakcemile2

tinkimi hiç üzmezlermi benimkiler gezme diye ölürler ama bir yere gittiğimizde hemen eve dönmek isterler sıkıya gelmiyolar evde nede olsa daha rahatlarkaydirigubbakcemile3
frezyacım ç.makinen hayırlı olsun güle güle kullan canım

BİR ÇİFTİN GÜNLÜĞÜ:

Kadının Günlüğü :

Bugün üç yıl bitti. Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü kadar mutluyum.

Tanrım, onu ne kadar seviyorum. Mükemmel bir erkek, cazibeli, yakışıklı, anlayışlı, sevecen, her şey var.

Bugün Cumartesi,bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin. En sevdiği yemek olan pastırmalı Kurufasulye ile pilav yapıyorum. Pişti, demleniyor. Banyo yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim. Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız.. Eve geldi sonunda. Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki. Aman Tanrım, yoksa? Tüm cilvelerime rağmen, bana yanaşmadı. Arkadaşlarıyla ne yaptığını sordum, ağzında birşeyler Geveledi. Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgın, hala uzak, hala kabuğuna çekilmiş.

Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor.Benden genç mi acaba? İşyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın?

Şöminenin karşısında şarabımızı yudumlarken, artık dayanamadım "neyin var?" diye sordum. Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, acı dolu, uzaklık dolu.. "Yok birşeyim" diye geçiştirdi.

O gürül gürül yanan aşkın bu kadar çabuk biteceğine inanamıyorum, daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini söylüyordu. Bugün aramızda iletişim kopukluğu başladı bile. Belki de kilo alıyorum.

Çok mu vır vır yapıyorum? Elini tuttum. Elimi okşadı,ama eller hissiz, parmak uçları soğuk... Stepe başlasam?

Çocuk istesem? Yalan, yalan, yalan. Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar.

Bitti...Bittti...Bitti. Tanrım, ölmek istiyorum. Kendimi son kez onun kollarına attım. Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım.

Erkeğin Günlüğü : Öff be, FENERBAHÇE YİNE yenildi. Ama, kuru fasülye güzeldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…