- 4 Nisan 2007
- 4.864
- 15
- 41
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #1.361
ben burdayım canım nasılsın bir yaramazlık yoktur umarım?
kızlar yarın kızım matematikten ilk sınavını olacak çok heyecanlıyım.öpüyorum hekesi
kızlar cerenim ateşlendi..1 haftadır ağır grip..evde bütün ilaçlar old.için dr.a götürmedim..nerdeyse bir şişe şurup bitirdik ama grip şiddetli öksürüğe dönüştü..bu gecede ateşimiz 38 e çıkmış.şimdi ateş düşürücü şurupla fitil verdim..daha önce iki kez havale geçirdik..allahım 3. olmasın lütfen..bu gece nöbetteyim..yarın ilk iş sağlık ocağına götürücem yavrumu..kızlar dua edinde tekrar havale geçirmesin meleğim..çok korkuyorum...
kızlar cerenim ateşlendi..1 haftadır ağır grip..evde bütün ilaçlar old.için dr.a götürmedim..nerdeyse bir şişe şurup bitirdik ama grip şiddetli öksürüğe dönüştü..bu gecede ateşimiz 38 e çıkmış.şimdi ateş düşürücü şurupla fitil verdim..daha önce iki kez havale geçirdik..allahım 3. olmasın lütfen..bu gece nöbetteyim..yarın ilk iş sağlık ocağına götürücem yavrumu..kızlar dua edinde tekrar havale geçirmesin meleğim..çok korkuyorum...
merhaba arkadaşalar
nasılsınız?
benimde iki yaşında bir kızım var.
betülcümün sayesinde bu forumla tanıştım.
bundan sonra bende aranızdayım.
ateşimiz bu gece çıktı arkadaşlar..farkeder etmez fitille şurup verdim düştü..hafif griple başladı önce..evdeki ilaçlarla geçer sandım ama geçmedi.yarın ilk iş sağlık ocağındayız..hepinize teşekkür ederim..ateşten bende çok korkuyorum..helebirde havale..aranızda meleklerinizden havale geçiren varmı arkadaşlar..allah korusun..
canım gerçektende havale çok kötü..kaskatı kesildi yavrum kolarımda..gözleri tavana sabit bakarak..ödüm koptu bişey oldu diye.allahım kimseye yaşatmasın..düşmanımın başına vermesin.:çok üzgünüm:.İnşallah gece birdaha çıkmaz ateşi canım allaha şükür kızımda öyle birşey yaşamadım ama ben bebekken çok havale geçirmişim annemin anlattığına göre beni öldü diye hastaneye yetiştirmişler kaç kere ama eminim anne baba için çok kötü bir şeydir o yüzden hep üstüme titrenerek geçti çocukluğum ve o günlerden etkisinden olacaktır halada öyleyim hastayım dedim mi annem ne yapacağını şaşırır.