- 25 Temmuz 2011
- 695
- 0
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #37.061
aaa ne güzel hosgeldin senve bebisin aramizi bizdensin bile :))
h.b cnm forum onceden aktıfmıs sanırım suanlarda deıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa ne güzel hosgeldin senve bebisin aramizi bizdensin bile :))
evet canım sorma valla çocuklar küçükken az büyüselerde rahat rahat takılsak diyorduk:)görüyorumki çocuklar büyüdükce dertleride büyüyor bizlerde yaşlanıyoruz(vakit kalmaz oluyor
ama çok ihmal ettik buralar yoklama almaya başlasakmı acaba??
kızzzzzzlaaaaaaaaarrrr ne diyonuz bakem bu duruma
evet canım sorma valla çocuklar küçükken az büyüselerde rahat rahat takılsak diyorduk:)görüyorumki çocuklar büyüdükce dertleride büyüyor bizlerde yaşlanıyoruz(vakit kalmaz oluyor
ama çok ihmal ettik buralar yoklama almaya başlasakmı acaba??
kızzzzzzlaaaaaaaaarrrr ne diyonuz bakem bu duruma
slm herkese kızlar bencede yoklama almak lazım artık berde herkes özledim sizleri
iyi akşamlarrrr unutulmuş topiğin şeker mi şeker melek annelerii,özledimmmmmm bendeeee topiğimizi meleklerimi ve annelerini öptümmm
evet yoklama yapalımmm bencedeee...
yeni katılan meleğimiz ve anneside hoşgelmiş sefalar getirmişşş öpüldünüzzz:103::103:
selamlar kızçeler hepinizi pekbi özledim eski günler burnumda tütüyo
yeni gelen melek annesi hoşgldin bacım sefalar getirdin
günaydınlar şekerler.
uzun zamandır pcmde de sorun vardı çok şükür halloldu.artık daha hızlı:))kurtuldum sonunda sıkıntılarından.
daha sık gelirim artık inşaallah koşturmacalardan vakit bulursam
herkesler iyidir inşaallah
mihribanım nerelerdesin bebem biz gelmiyoruz diye terki diyar ettin zaar sende(özletme kendini şekerciğim
sevvalim canım arkadaşım gel gel gelirsende haber et geliriz biz
mentalist diyene bak kaçak diye sanki sen çok duruyon buralardada:))
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım kib
merhaba miniğim ben hep kk deyim sık sık giriyorum ama topikte kimse olmayınca yazmaz oldumben kendimi özletmiyorum ama sizler çok özlettiniz
artık herkes daha sık gelsin arada görüşelim
bu arada yeni yılınızı şimdiden kutluyorum herkese mutluluk ve sağlık dolu bir yıl diliyorum
öpüldünüz şekerler
selam kuzucuğuuum
haklısın valla şekerciğim ne desen.inşaallah fırsat buldukca uğrayacağım şekerciğim.pc eskisi kadar tat vermiyor artık sanırım çok kullanmıyorum.arkadaşlarlada başka yerlerde görüşüyoruz diye topiği ihmal ettim(sen nasılsın meleklerimiz nasıllar bakalım anneciğiii.sağol tatlım seninde yeni yılın kutlu olsun sağlık mutluluk huzur dolu nice senelere inşaallah bitanem
sende çoook öpüldün şekeeeeeeeeerrrrrr
merhaba canım
kızlar iyiler nasıl olsunlar beni arada delirtiyorlar o kadarşaka bir yana ders okul ödev derken onlarla boğuşuyorum canım küçük kızımda bu sene anaokuluna başladı her gün okula götür getir yoruluyorum işte
seninkiler nasıl inşallah iyidirler canım
seni de kızlarını da öpüyorum
selam meleklerimin anneleri vallahi çok hayırsızmışız unuttuk buraları hepinizi öpüyorum canlarım
selam güzeller hepinizi öpüyorummmmmmEki Görüntüle 324413