Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

h.b cnm forum onceden aktıfmıs sanırım suanlarda deıl :KK70:

evet canım sorma valla çocuklar küçükken az büyüselerde rahat rahat takılsak diyorduk:)görüyorumki çocuklar büyüdükce dertleride büyüyor bizlerde yaşlanıyoruz:KK43:(vakit kalmaz oluyor
ama çok ihmal ettik buralar yoklama almaya başlasakmı acaba??:KK76::KK76::KK76:
kızzzzzzlaaaaaaaaarrrr ne diyonuz bakem bu duruma:KK34::KK34:

evet canım sorma valla çocuklar küçükken az büyüselerde rahat rahat takılsak diyorduk:)görüyorumki çocuklar büyüdükce dertleride büyüyor bizlerde yaşlanıyoruz:KK43:(vakit kalmaz oluyor

O zaman en guzel zamanlarım benım ıyı takılım dedıgın gıbı sonra arıcam herhalde buraları :KK70:

iyi akşamlarrrr unutulmuş topiğin şeker mi şeker melek annelerii,özledimmmmmm bendeeee topiğimizi meleklerimi ve annelerini öptümmm
evet yoklama yapalımmm bencedeee...
yeni katılan meleğimiz ve anneside hoşgelmiş sefalar getirmişşş öpüldünüzzz:KK34::103::103:

selamlar kızçeler hepinizi pekbi özledim eski günler burnumda tütüyo :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

yeni gelen melek annesi hoşgldin bacım sefalar getirdin:KK24::KK24::KK24::KK24:

h.b cnm forum onceden aktıfmıs sanırım suanlarda deıl :KK70:

slm herkese kızlar bencede yoklama almak lazım artık berde herkes özledim sizleri

iyi akşamlarrrr unutulmuş topiğin şeker mi şeker melek annelerii,özledimmmmmm bendeeee topiğimizi meleklerimi ve annelerini öptümmm
evet yoklama yapalımmm bencedeee...
yeni katılan meleğimiz ve anneside hoşgelmiş sefalar getirmişşş öpüldünüzzz:KK34::103::103:

selamlar kızçeler hepinizi pekbi özledim eski günler burnumda tütüyo :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

yeni gelen melek annesi hoşgldin bacım sefalar getirdin:KK24::KK24::KK24::KK24:

ooooo ben biraktiktan sonta baya gelen olmus hadin ya sayfamiz cok gerilerde kalmisss facedeki bacilarima yazayim hep beraber toparlanamim yine öpüyorummm ben burdayim :))
:KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16:

günaydınlar melek anneleriiiimmmm.
hayırsızın önde gideni olduk valla:KK43:(topiğimizin eski neşesini istiyorum bendeeeeeeee.kızlar büyüdü biz daha az buralarda takılır olduk:))küçükken daha iyiymiş bunlar ay:KK66:
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım hepinizi çok ama çok seviyorum

hadi toplaşın banada haber verin hazır evde oturmaktan başka bi işe yaramıyorken bari sizinle burdan hasret giderelim:KK43:((((((:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

günaydınlar şekerler.
uzun zamandır pcmde de sorun vardı çok şükür halloldu.artık daha hızlı:))kurtuldum sonunda sıkıntılarından.
daha sık gelirim artık inşaallah koşturmacalardan vakit bulursam
herkesler iyidir inşaallah
mihribanım nerelerdesin bebem biz gelmiyoruz diye terki diyar ettin zaar sende:KK43:(özletme kendini şekerciğim
sevvalim canım arkadaşım gel gel gelirsende haber et geliriz biz:KK66:
mentalist diyene bak kaçak diye sanki sen çok duruyon buralardada:))
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım kib

günaydınlar şekerler.
uzun zamandır pcmde de sorun vardı çok şükür halloldu.artık daha hızlı:))kurtuldum sonunda sıkıntılarından.
daha sık gelirim artık inşaallah koşturmacalardan vakit bulursam
herkesler iyidir inşaallah
mihribanım nerelerdesin bebem biz gelmiyoruz diye terki diyar ettin zaar sende:KK43:(özletme kendini şekerciğim
sevvalim canım arkadaşım gel gel gelirsende haber et geliriz biz:KK66:
mentalist diyene bak kaçak diye sanki sen çok duruyon buralardada:))
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım kib

merhaba miniğim ben hep kk deyim sık sık giriyorum ama topikte kimse olmayınca yazmaz oldum:KK19:ben kendimi özletmiyorum ama sizler çok özlettiniz
artık herkes daha sık gelsin arada görüşelim:nazar:
bu arada yeni yılınızı şimdiden kutluyorum herkese mutluluk ve sağlık dolu bir yıl diliyorum:KK31:
öpüldünüz şekerler:KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
merhaba miniğim ben hep kk deyim sık sık giriyorum ama topikte kimse olmayınca yazmaz oldum:KK19:ben kendimi özletmiyorum ama sizler çok özlettiniz
artık herkes daha sık gelsin arada görüşelim:nazar:
bu arada yeni yılınızı şimdiden kutluyorum herkese mutluluk ve sağlık dolu bir yıl diliyorum:KK31:
öpüldünüz şekerler:KK16::KK16::KK16::KK16:

selam kuzucuğuuum
haklısın valla şekerciğim ne desen.inşaallah fırsat buldukca uğrayacağım şekerciğim.pc eskisi kadar tat vermiyor artık sanırım çok kullanmıyorum.arkadaşlarlada başka yerlerde görüşüyoruz diye topiği ihmal ettim:KK43:(sen nasılsın meleklerimiz nasıllar bakalım anneciğiii.sağol tatlım seninde yeni yılın kutlu olsun sağlık mutluluk huzur dolu nice senelere inşaallah bitanem
sende çoook öpüldün şekeeeeeeeeerrrrrr:KK66:

selam kuzucuğuuum
haklısın valla şekerciğim ne desen.inşaallah fırsat buldukca uğrayacağım şekerciğim.pc eskisi kadar tat vermiyor artık sanırım çok kullanmıyorum.arkadaşlarlada başka yerlerde görüşüyoruz diye topiği ihmal ettim:KK43:(sen nasılsın meleklerimiz nasıllar bakalım anneciğiii.sağol tatlım seninde yeni yılın kutlu olsun sağlık mutluluk huzur dolu nice senelere inşaallah bitanem
sende çoook öpüldün şekeeeeeeeeerrrrrr:KK66:

merhaba canım
kızlar iyiler nasıl olsunlar beni arada delirtiyorlar o kadar:KK9:şaka bir yana ders okul ödev derken onlarla boğuşuyorum canım küçük kızımda bu sene anaokuluna başladı her gün okula götür getir yoruluyorum işte:KK31:
seninkiler nasıl inşallah iyidirler canım
seni de kızlarını da öpüyorum:KK54::KK54:

merhaba canım
kızlar iyiler nasıl olsunlar beni arada delirtiyorlar o kadar:KK9:şaka bir yana ders okul ödev derken onlarla boğuşuyorum canım küçük kızımda bu sene anaokuluna başladı her gün okula götür getir yoruluyorum işte:KK31:
seninkiler nasıl inşallah iyidirler canım
seni de kızlarını da öpüyorum:KK54::KK54:

:))hepimizde kız çocuk olunca herşey aynı oluyor demekki şekerciğim.arada bizimkilerde delirtiyor okul ödevler koşturmaca aynı.değişik bişey yok çok şükür bu günümüze:)
benim küçükde seneye başlayacak bakalım hayırlısıyla canım kaldım tek başıma:)
bende kendi derslerimle boğuşacağım artık bu senede evdeyiz küçük meleğimle.
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
görüşürüz tatlım kib kuzucuklarıda çok öptüm.

selam şekerler nasılsınız bakalım canlarım.
herkese güzel bir gün diliyorum aynı zamanda hafta sonu
muckkk sizleri vede meleklerimi canlarım kib

selam meleklerimin anneleri vallahi çok hayırsızmışız unuttuk buraları :KK50: hepinizi öpüyorum canlarım :KK16:

selam güzeller hepinizi öpüyorummmmmm $mmm.jpeg

selam meleklerimin anneleri vallahi çok hayırsızmışız unuttuk buraları :KK50: hepinizi öpüyorum canlarım :KK16:

selam güzeller hepinizi öpüyorummmmmmEki Görüntüle 324413

selam kuzucuklarım nabersiniz bakalım şekerleer
belinayım sorma vallahi çok hayırsız mı olduk yoksa kız annesinin sorumluluğumudur vakit kalmıyor bende anlamadım:KK43:
sevvalcik nabersin kıııss:KK66:
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım muckkk sizlerri vede meleklerimi

X