Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar canlarım
nasılsınız bakalım şekerlerrrrr
nunuğum canımmmmmmmm hadi bakalım hoşgeldin vatanına canımm iyi tatillerrrrr
mihribanım şekerciğimmm nasılsın canım benim
herkese iyi geceler diliyorum canlarımmmmmmmmmmmmm
meleklerim nasıllar canlarım sınava az kaldı evde de yoğunum epek kkda hata veriyor sık sık pc elden gitti gidecek bir el atması lazım eşiminde bakalım hayırlısı
uzun uzun gelicem inşaallah ay sonunu bir atlatayımda
muckkk canlarım şimdilik kib çok çok öptüm hepinizi şekerlerrrrrrrrrrrrr

günaydın canlarımmmmmmmm
nabersiniz şekerlerrrr?
mihribanım geldim kuzum geldim ya bebeğim benim pc elden gidiyor sayfa açılıyor sonra donuyor ve hata veriyor kapanıyor uzun süre denedikden sonra sinir geliyor bende bıraktım dersler sınavlar ev telaşı derken aklımdasın kuzum yaa faceden görüşüyoruz ya kuzucuklarla sen de aklımdasın arada deniyorum ama olmuyor.kocişin ellerinden öper bir formatlanacak pc yeniden elden geçecek onuda sınav sonrası yaptırayım demiştim.dersler notlar falan belli olsunda atılacaklar silinecekler datalarımı falan alayım sonra dedim.bu ay hallettireceğim pcmi artık
sen nasılsın canımcığım meleklerim nasıllar keyifler yerindedir inşaallah
hepinizi muckkkkkkkkkk şekerrlerrrrrrrrrrrrrr

merhaba miniğim:80::80::80:
bende kızlarda iyiyiz canım yavaş yavaş tatil moduna giriyoruz işte :KK31:
sen nasılsın meleklerin nasıl
pc deki sorununu çabuk halletde gel artık miniğim çok boşladın burayı
diğerleri unuttular zaten :KK19:
öptüm:KK16::KK16::KK16::KK16:

merhaba miniğim:80::80::80:
bende kızlarda iyiyiz canım yavaş yavaş tatil moduna giriyoruz işte :KK31:
sen nasılsın meleklerin nasıl
pc deki sorununu çabuk halletde gel artık miniğim çok boşladın burayı
diğerleri unuttular zaten :KK19:
öptüm:KK16::KK16::KK16::KK16:

selam canım benim
çok şükür bitaneciğim iyiyiz canım yaa aynen bizde yavaş yavaş tatil moduna giriyoruz bakalım allah sonumuzu hayretsin ne yapacaksak tatilde:)))
alışmıştık okula:))küçük cadı ablayla evde ne yapar bilmem artıkın:KK66:ama kuzumda özledi tatili epey yoğun bir sene oldu onun için okula başladı ev okul değiştirdi okuma yazma öğrendi vs derken yorucu bir seneydi kuzum için.hiç bize çaktırmasada sıkıntı stres yapmasada yinede yorar insanı bunlar.tatili en çok hakeden o oldu evde:))
halledecez inşaallah canım yaa sınavlarım açıklanacak 15 inden sonra geçtiğim kaldığım derslerim bir belli olsunda ona göre pcde epey bir temizlik yapılacak yaz temizliği niyetine:))
he valla sorma yaa nerde bizim kızlar neden gelmiyorlar buraya bakemmmmmmmmmmm
facelerde dolanıyorlar sürekli:KK43:(
gelirim bitanem gelirimmmmmm muckkkk bebeğim güzel bir gün diliyorum
hayırlı cumalar olsun inşaallahhhhhhhh
meleklerimi vede seni kocaman:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

merhaba miniğim
inşallah sınavlardan istediğin sonucu alırsın canım.ondan sonra hep bekliyoruz topiğine tabii:KK34:
bizde artık karneleri bekliyoruz bakalım nasıl gelecek.
öpüyorum:KK16::KK16::KK16:

iyi akşamlar şekerlerrrr
nasılsınız bakalım?
herkese güzel bir akşam diliyorum canlarım
halıları yıkamaya vermiştim evdede yaz temizliği modundaydım derken epey yoğundum çok şükür hallettim işlerimide rahatladım biraz
sizlerden naber bakalım
meleklerim karne telaşındalar tatilde geldi?hepsinin karnesi eminim süperdir güzel bir tatili haketmişlerdir
çok çok öpüyorum güzellerimi vede sizleri canlarım
iyi geceler

iyi akşamlar meleklerim vede melek anneleri nasılsınız bakalım canlarım
tatil nasıl gidiyor şekerciklerr?
iyi eğlenceler diliyorum canlarıma yanaklarından öpüyorum çok çok

merhaba miniğim:79::80:
sana kolay gelsin diyorum yaz temizliğine girişmişsin bende öyleyim sil süpür cam çerçeva kapı sil yolluk kilim yıka artık başım döndü :KK53:yap yap aynı çocuklarla temizde kalmıyor ki:KK37:
bu arada küçük bir tatilde yaptım annemin yanına gitmiştim 4-5 günlüğüne dönüşte kardeşimle geldik onlarda birkaç gün yanımda kaldılar bugün gittiler
onlar burdayken eşimnin tezeleri kuzenleri geldi gitti hafta sonuda kaynımla eltim gelecek bu aralar misafirden gözüm açılmayacak gibi:KK31:
neyse öptüm seni canım:KK71::KK71::KK71::KK71:

iyi akşamlar meleklerim vede melek anneleri nasılsınız bakalım canlarım
tatil nasıl gidiyor şekerciklerr?
iyi eğlenceler diliyorum canlarıma yanaklarından öpüyorum çok çok

benim cadılar ancak oyun oynuyorlar deniz havuz keyfi yapıyorlar hiç kitap falan açıp okudukları test çözdükleri yok valla:KK61:
okul yeni tatil oldu diye birşey demiyorum ama boşlamamak gerek
öğretmen bol bol kitap okusunlar günlük tutsunlar diye not yazmış:97:
haftaya bir duruma el atıcam biraz rahatlarını bozucam yani

Merhaba melek annleri uzuun bir ara verdim farkındayım,burayada artık uğrayan yok eskisi gibi nasılsınız meleklerim nasıllar?
Cuma günü kısmetse kübram ameliyat olacak bademcik ve geniz etinden çok korkuyorum ama kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
Hayırlısıyla bi atlatsak şu haftayı neyse ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum allaha emanet olun:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

selam canlarım herkese güzel bir gün diliyorum
hayırlı ramazanlar olsun inşaallah
tatildeydim geldim şimdide ramazan telaşı ve sınav telaşına düştüm
sizler nasılsınız canlarım
mihribanım sen nasılsın kuzum yaaa faceden görüyorum diğer arkadaşlarıda senle görüşemez olduk aklımdasın sürekli telinde yok koptuk ya:KK43:(
herkesi çok öptüm canlarım

merhaba miniğim ben burdayım kk deyim ama sizler yoksunuz:KK19:
nasıl olayım canım oruçla sıcakla ve çocuklarla boğuşuyorum:KK31:
sizde burayı ihmal etmeyin öpüyorum:KK16::KK16::KK16:

X