Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ben geldimmmmmmmm hayirli ramazanlar sekerler naberisiniz ben gittigim günden beri pek giren olmamis anlasiylan nerelerdesiniz tabi tatil girince cocuklarla paylasmak gerek pc yi az kaldi kis gelsin yine herkezler gelir ama face varya ordan da görüsüyoruz herkezle onun icin pek girilmiyor sanirim mihriban cnm sende katil aramiza :)) öpüyorum herkesleri muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

merhaba miniğim ben burdayım kk deyim ama sizler yoksunuz:KK19:
nasıl olayım canım oruçla sıcakla ve çocuklarla boğuşuyorum:KK31:
sizde burayı ihmal etmeyin öpüyorum:KK16::KK16::KK16:

selam canım benim valla bizde ancak bebeğim kızlarla evle işle güçle derken facede dolanıp duruyoz ordanda görüşüyoruz ya burayı ihmal ediyoruz:KK43:kışa düşeriz nasılsa:)))
senin melekler nasıllar canım artık büyüdüler daha kolaydır diyeceğimde bu cadılar büyüdükce zorlaşıyorlar:))
iyi geceler canlarım görüşmek üzere

ya arkadaşlar ben sizi bulamadım face'te bende 20 ay evvel bir melek sahibi oldum adıda cemrenur. gurubunuza katılmak isterim.

selamlar canlarımmm...uzun zamandır facede görüştüğümüz için ihmal ettik burayı :KK59:eski günlerimizi özledim kızlar hepinizi öpüyorum...

Biri bizi çağırıyo galiba:)))))))))))
Belinaycım ben geldim canım nasılsın?
Fazla hemde baya fazla ihmal ettik topiğimizi farkındayım
Eskisi gibi canlandırsak topiğimizi ne güzel olur :KK66::KK66::KK66:

iyiyim kübrabetülcüm sen nasılsın gelen giden yok topiğe artık kış geldi dökülün kızlar eski günlere dönelim:KK4:

iyiyim kübrabetülcüm sen nasılsın gelen giden yok topiğe artık kış geldi dökülün kızlar eski günlere dönelim:KK4:

bende iyiim canım,(el,ele,le)lerle uğraşıyorum anlaşıldığı üzere 1. sınıfa başladı benim küçük meleğim.
öptüm canım inş.toplanırız artık topiğimize

selam kızlar gerçekten eski günleri bende çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledim herkes müsait olunca bi nostalji yapalım bence:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

merhaba kızlar bende kız annesı olucam allah nasıp ederse kasım sonu gıbı gelıcek bebısım bu konuyu yenı kesıf ettım aranıza katılmak ıstedım

Ben geldim iyi aksamlar nasilsiniz bakalim melek anneleri ne zamandir girmiyordum öpyüorum artik eskisi gibi olsun burasi :)

selamlar canlarımmm...uzun zamandır facede görüştüğümüz için ihmal ettik burayı :KK59:eski günlerimizi özledim kızlar hepinizi öpüyorum...

nerdesiniz kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr :KK52::KK52::KK52:

ben burayim cnm internetimd gelip gidiyor sinir oluyorum ama garanti olsun kista geldi artik evdeyiz zaman cok olacak bol bol gireriz artik öpüyorum harkesleri :KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16:

selammmmmmmmm ben geldim yine ama kimseler gelmemis nasilsiniz bakalim hadin bayram gecsin toplanalim artik simdiden kurban bayramimiz kutlu olsun bayramda yokum :)) öpüyorum hepiniz koooocaman byeeeee

iyi geceler şekerleer:KK66:
uzun zaman oldu yaaa vallahi özlemişim.uzun uzun konuşuruz sonra inşaallah.herkesler iyidir umarım.geçmiş bayramınız mübarek olsun canlarım.meleklerim nasıllar bakalım?

X