Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

atıl atıl bizim gibi aktif hatunları ev kesmiyor helede melekler büyüdükce kuzum
evet uzun zaman oldu ihmal ettik canlanalım bencede :KK34:

çocuklar büyüdü,betül öğlen geliyo ama artık bana çok ihtiyacı yok
işe öğlen gittiğim için için kübra yı ihmal etmemiş oluyorum.
bu arada eşim evde 10 aydır,fabrika kapandı tazminatı da alamadık.
üstüne 4 aylık maaşı da içeride kaldı.şimdi haber bekliyo bir yerden iş için inş. olur,dua edin arkadaşlar.

çocuklar büyüdü,betül öğlen geliyo ama artık bana çok ihtiyacı yok
işe öğlen gittiğim için için kübra yı ihmal etmemiş oluyorum.
bu arada eşim evde 10 aydır,fabrika kapandı tazminatı da alamadık.
üstüne 4 aylık maaşı da içeride kaldı.şimdi haber bekliyo bir yerden iş için inş. olur,dua edin arkadaşlar.

öncelikle sizin adınıza üzüldüm canım inşaallah en kısa zamanda hakkınız olan paranızı alır vede eşin iş bulur canım.senin adınada sevindim evde körelmekten iyi bencede çalışmak benimde niyetim var küçük az daha büyüsünde bakalım
dualarımız seninle canım iyi akşamlar görüşmek üzere

günaydın canlar hayırlı sabahlar olsun hepimize :KK9:
kızlar daha uyuyo,Betül okul kursuna gidecek birazdan.bende işe gitcem,akşama da annemler gelecek yemeğe:KK56:
oturmaya da kayınvalidemlere çıkacaz birlikte
bugün de yoğunum yani :)hadi ben kaçtım hepinizi öpüyorum özellikle meleklerimi:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

günaydın melek anneleri daha uyanmadınızmı ne kaaaaaa ayıppp

hadi gelin benim canım sıkkın moralim bozuk:KK43:((

yakında guinness rekorlar kitabına giricem
abi bi insanın hiçmi normal işi olmaz:KK43:(

dolgum kırıldı hava alıyordu cuma günü onu tamir ettirmeye gittim dr olmaz çekmem lazım yoksa ağrı geçmez dedi iyi çek dedim
çekmeye kalktı diş kırıldı
3 aşamada zorla çekti
geldim ağrı geçmedi dün acile gittim kökk kalmış film çekip ondan sonra yapabiliriz dedi dikiş atması gerekebilirmiş :KK43:((
bahtsız bedevi benim adımda kimsenin haberi yok :KK43:(((:-)50::KK50::KK50::KK50:

kübracım hayırlı işler canım
minigim iyiyim cnm sen nasılsın
sevalcim geçmiş olsun tatlım
öptüm herkesi rüyanazı okuldan almaya gidicem grş

günaydın melek annleri
ruyanaz sağol canım,
sevvalcim geçmiş olsun,benimde gitmem lazım ama korkudan gidemiyorum dişçiye
kübra uyandı acımış hanım,kahvaltıyı hazırlıyayım
hepinizi :KK16::KK16::KK16:

günaydın melek anneleri nerelerdesiniz ?
bi gözüktünüz sonra kayboldunuz
neyse ben birazdan çıkıcam malum iş kadını oldum :))
erken çağırdılar işe,işler düzgün olmamış ben güzel yapıyomuşum:))
birkaç gün erken gitcem elimizdeki işler bitene kadar
hadi bana hayırlı işler

günaydın melek anneleri daha uyanmadınızmı ne kaaaaaa ayıppp

hadi gelin benim canım sıkkın moralim bozuk:KK43:((

yakında guinness rekorlar kitabına giricem
abi bi insanın hiçmi normal işi olmaz:KK43:(

dolgum kırıldı hava alıyordu cuma günü onu tamir ettirmeye gittim dr olmaz çekmem lazım yoksa ağrı geçmez dedi iyi çek dedim
çekmeye kalktı diş kırıldı
3 aşamada zorla çekti
geldim ağrı geçmedi dün acile gittim kökk kalmış film çekip ondan sonra yapabiliriz dedi dikiş atması gerekebilirmiş :KK43:((
bahtsız bedevi benim adımda kimsenin haberi yok :KK43:(((:-)50::KK50::KK50::KK50:

kübracım hayırlı işler canım
minigim iyiyim cnm sen nasılsın
sevalcim geçmiş olsun tatlım
öptüm herkesi rüyanazı okuldan almaya gidicem grş

günaydın melek anneleri nerelerdesiniz ?
bi gözüktünüz sonra kayboldunuz
neyse ben birazdan çıkıcam malum iş kadını oldum :))
erken çağırdılar işe,işler düzgün olmamış ben güzel yapıyomuşum:))
birkaç gün erken gitcem elimizdeki işler bitene kadar
hadi bana hayırlı işler

sevvalim canım çok geçmiş olsun hangimiz normalizki işlerimiz normal olsun canımcığım bela paratonerliğimiz tüm hızıyla devam:KK52::KK52::KK52:
acil şifalar diliyorum tatlım
rüyanazım teşekkürler tatlım iydiir bizde ne olsun malum meleklerle koşturuyoruz sende iyisin umarım meleğini vede seni :KK16::KK16::KK16::KK16:
betülüüüüüm kıs maşaallah annem kariyerde yapmışsın vazgeçilmez personelde olmuşsun ohh ohh nasılda sevindim senin adına şekerciğim kaşıyalım biyerlerimizide nazar değmesin bacımıza:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

herkeze iyi akşamlar :KK16::KK16::KK16:
kübra nın performans ödevi vardı yarın teslim edilecek.unutmuşuz yapmayı onunla uğraşıyoruz.:KK37:
2 dakika kaytarıp size bi bakayım dedim
miniğim kolay gelsin sana ne zaman bitecek seninde bu koşturmacaların :))))
egem ablacım topiğimize hoşgeldin :KK71: seni de topiğimizde görmek çok güzel......

:KK16::KK16: bir kaçak daha dönmüş bulunuyorr...nasılsınız arkadaşlar,hepimiz yoğunuz anladığım kadarı ile, betülcüm allah kolaylık versin canım inş sıkıntılarınız biran önce feraha ulaşır,sewalcimm çok geçmişş olsunn canımm acil şifalarr,aynı sorun bende de var aylardır çekiyorum henüz dişçiye gitmekte nasip olamadı:18: minikcimm meşgul hatunum benimm kolay gelsinn,rüyanazcım nasılsın?

Merhaba arkadaslar burayı şimdi farkettim.
Bende artık buradayım umarım hosgeldine gelirsiniz :))
2,5 yasında bir meleğim var bu arada.

günaydin kizlar(bir kisi disinda) coktandir girmiyordum kk ya nasilsiniz bakalim görüsmeyeli öpüldünüz yeni gelenler hosgeldiniz :)

Gunaydin hosbulduk tesekkur ederim.
Buradan umidimi kesmistim genellikle paylasimlar durmus.

evet bir aralar cok zaman gecirdik ama artik herkesin cocuklari okullu olunca kimse girmeye firsat bulamiyor tabi birde facebook icat oldu burdAKI HAYAT DURDU :)))

X