Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar şekerler
nasılsınız canlarım tatil nasıl gidiyor bakalım karneler süper eminim akıllı meleklerimin
güzel bir tatil diliyorum onlara bizlerede akıl sağlığı:KK34::KK34::KK34:
herkesi çok çok:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

İyi geceler melek anneleri nabersiniz bakalım baya yazmışsınız ben yokken ancak aklıma düştü burası uzun zamandır kimse gmedigi için unutuyorum burayı haidin toplayalım artık opuldunuz. Muckkkk

iyi geceler şekerler
allahım allahım ne kadar olmuş uğramayalı:KK43:(
bu kızlardan koşturmacalardan nolucaz böyle şekerler
mihribanım yaa biz diğer şekerlerle faceden görüşüyoruz ya buraya fırsat kalmadı kuzum sen yokmusun facede daha:KK43:(
bende yoğunluk aynı devam sendede eminim öyledir eee kız anası olunurda koşturulmazmı değilmi önümüz 23 nisan ve ayrıca bir telaş başladı bakalım nolacak sonumuz
herkesi çok öptüm şekerlerim kib görüşmek üzere

selamlar fıstıklar...baktımda 4 ay olmuş buraya girmeyeli :KK17::KK17::KK17: faceden görüşünce burayı unuttuk..hepinizi öptüm canlarım :KK54:

offf offf ne olacak bizim halimiz kizlar toplanalim mihriban canim faceye gecmeyeceksen msn adresini özelden yaz bari ordan yazisalim öpüyrum herkesiiii bu arada hep eski resimlerimiz var resim koymayida unuttum nasil degistirecem profil resmini :KK70:

Bende bu gruptanım...:KK1: Meleğim var çünkü..:KK16::KK16:Çok şükür Allah'ıma..:KK16:

aynen öyle canım ne güzel sana hoşgeldin aramıza.uzun zamandır çok ihmal ettik kusura bakma geç hoşgeldin dediğimiz için.allah bağışlasın meleğini kaç yaşında neler yapıyor senin prenses bakalım?

Son düzenleme:
slmmm napıonusss ya bende bi baktım tam 1 yıl olmuş buraya ugramayalı çok ösledim herkesiii nasılsınız napıosunuz seval sen yazmışsın en son nasılsın cnm öpüyorum herkesi umarım şöleee bi toplanıp sohbet ederizzz

Günaydıın baktım kıpırtı var topiğimizde bende yazayım dedim nasılsınız?:KK34:
özlemişim bende buraya yazmayı:KK16:
sevvalcik burdasın galiba yakaladım seni :)))))))

alıntıyla cevap verecek yer yok mu ben mi bulamadım
neyse,afiyet olsun bende çay eşliğinde kahvaltı keyfi yaptım şimdi
oyun kulübünde bende takılıyorum arada
iyiim ne yapayım,yarım günlük işe başladım konfeksiyonda
öğleden sonra kübra okula ben işe gidiyorum

(alıntıyı buldum:21::21:uzun süre ayrı kalınca alıntıyı bile unutmuşum)

Son düzenleme:
yakaladın beni kübrabetül kahve keyfi yaparak:KK14: oyun külübünde turluyordummm

nasılsın iyimisin çoktandır görüşemedik seninle:KK19::KK19:http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_coolaa.gif

afiyet olsun bende çay eşliğinde kahvaltı keyfi yaptım şimdi:KK56:
sen neler yapıyorsun kızlar nasıl?

afiyet olsun bende çay eşliğinde kahvaltı keyfi yaptım şimdi:KK56:
sen neler yapıyorsun kızlar nasıl?

hadi hayırlı olsun sen işkadını oldun desene
benim kızlarında büyüğü sabahçı şevval hanım öğlenci
öğlenleyin şevvali götürüyorum mürvetle dönüyorum
açıköğretime başladım kendi derslerime çalşımaya çalışıyorum
günler böyle geçippppp gidiyorrrrr:KK14::KK14::KK14::KK14:

günaydın melek anneleri :21::21::21:

Yaradanın Affına,Rasulün Sevgisine,Cennetin En Güzel Köşesine Mazhar Olabilmemiz Dileği İle HAYIRLI CUMALAR

günaydınlar şekerler
betülüm hayırlı olsun şekerciğim iş hayatınada atılmışsın oh oh çok sevindim
kız sevvalciğim nabersin yavruşum:))
rüyanazım selam tatlım görüşemiyoruz:KK66:
herkese güzel bir gün diliyorum unuttuğum varmı bilmiyorum okudum ama sayfaları kusura bakmayın pek yoğunum bu aralarda :KK34: lüzumsuz işler müdüresi olarak:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

miniğim günaydın canım,sağolasın atıldık bakalım bir işe hayırlısıyla

ne güzel topiğimiz canlanmaya başladı,hadi bakalım bidaha garip bırakmayalım topiğimizi

X