Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

geçmiş olsun cnmm gün sizin gününüz cnm bida bayramda olucak tatil ondada iş bitmiyo bide kurban bayramı gelendi gidendi büyükleri ziyaret bayramın nasıl geçtiğini anlamıyosun o yüzden bugün çıkın gezin hava almış olursun ama kendinize dikkat edin bende geçende grip olucak gibi oldum forza içtim 2 günde gitti hava değişimi bi iyi bi kötü tam grip havası valla yakaladımı seni kolay kolayda gitmiyo şimdiki mikroplar bile bi acayip çocukkende grip olurduk o zamanlar hiç rahatsız olmazdık sadece burnumuz akardı anlamazdık bile şimdi girp olunca halin kalmıyo Allah sonumuzu hayrettsin

selam canım benim
oh oh maşaallah akıllı çalışkan meleklerim benim
bizede 4 günlük vermişlerdi ödev ilk gün yarısından fazlası bitmişti bugünde babamız gelene kadar kalanı bitirdik sadece okumamız kaldı
çok şükür rahat 2 3 gün dinlenir çocuklarda bizde
canım vitamin almaya çalış ıhlamur falan iç bol bol
hadi bakalım iyi gezmeler bende geldim çamaşırı beklerken sizlere bakayım dedim
gün boyu kovadan boşalırcasına yağdı çarşı pazar sırılsıklam oldum geldim yerleştirdim onları yerine makineye çamaşırı attım onlar bitene kadar az takılayım dedim
kızlar yolda uyudu gelirken yataklarına attım:roflol:sabaha kadar ses çıkmaz
bende az kafa dinleyim
hadi opuyorumnanaktan şekerrrrr

nerdesin sen bakem?valla süper canım
böyle müfredata böyle eğitim sistemine rağmen çocuklarımı azimle bıkmamaya eğitim almaya çalışıyorlar
bizde azimle okutmaya çalışuyoruz:roflol::roflol::roflol::roflol:
bence çok heveslenme kuzum en güzel günleri gazlı uykusuz geceleri emin ol:roflol::roflol::roflol::roflol:
haydi herkese iyi geceler muckk canlarım
opuyorumnanaktan herkesi kib şekerler
meleklerimide muckkkkkkkkkkkkk

iyi geceler şekerlerr,bugün öğleden sonra hazır kızların okulda yok diye kardeşime gittik oradan başka arkadaşa yemeğe geçtik eve az önce geldim,çok yağmur yağdı burayada yatak odamın balkonundan su sızmış halıyı tamamen ıslatmış onunla uğraştım biraz sobamı yaktım dinlenmedeyim şimdi,
minikcim sizdemi yaediniz yağmuru canımm,arkadaşa geçerken bizde yedik kızlarla oradan birşeyler giydik üstümüz kuruyana kadar ben gelene kadar evde rahat durmamış tabi alışkın değil bensizliğe kuzularımı ve seni öptüm canımmm,

mihribancım geçmiş olsun canım dikkat kendine yenilemsin değilse iyice kötü olursun aman canım dikkat et kuzularımı ve seni öptüm,

nisanurcum heveslenme hemen bugünlerinin tadını çıkar bak sonra çok aryacaksın kuzucuğumu ve seni öptümm:)

dimi cnm evet eğitim iyi olsun derken ne yaptıklarını bilemeyip mahvettiler valla benim zamanımdaki eğitim bundan daha iyiydi ilkokul tabi şimdi çocuklara en zorunu veriyolar içine ettiler bu eğitim sistemininde ama genede çocuklarda bizde azimliyiz yapacak başka bişi yok valla ben zaten kızım o gazlı dönemlerini çok özlüyorum yürüyo hatta koşuyo bile ama bi dk aman yok ne zaman uyursa o zaman ohh diyorum dahada kötüleri var bunuda şükür diyorum işte öyle böyle büyüyecekler inşş emeklerimizin karşılığını alırız yeterki okuyup meslek sahibi olsunlar başkada bişi istemiyoruz zaten:Saruboceq:
işte ne geliyosa başıma bu hevesim yüzünden geliyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizde sizi öptük cnmm

bu arada herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsunturkbayragiturkbayragi

selam canlarım
herkese hayırlı cumalar olsun inşaallah
cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
töreni bitirdik geldik
ödevleride bitmişti kuzumun çok şüjkür tatil yapıp dinleneceğiz artık
herkese iyi tatillerrrrrrr
opuyorumnanaktan meleklerimi vede sizleri
kamilem kolay gelsin kuzum sanada
muckkkkkkk herkesleri

merhaba hanımlar
geçmiş olsun dilekleriniz çok sağolun hanımlar.grip aynen devam ediyor
burda hava yağmurlu ve fena rüzgarlı evden çıkılacak gibi değil.aslında doktora gitmeyi düşündüm ama vazgeçtimbilmiyorumkismile
yarın annem gelicek 3-4 gün kalıcak bugün gelicekti kızlar hevesle bekliyolardı işi çıkınca annemin gelemedi yarına kaldı.
bugün biraz küçük cadıma okuma yaptıracağım.annem burdayken yapmak istemez bari bugün azcık çalışsınkaydirigubbakcemile3
bu arada hayırlı cumalar ve bayramımızda kutlu olsunturkbayragiturkbayragiturkbayragi
öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm hatunlar .....gunaydın...g.olsun mıhrıbancım ....cnm bende kac gundur ortanca kızımla ugrasıyom astımdan supelendıler ama benn gıttım resmen cok sukur rabbıme astım degılmıs cıgerlerını cok uzutmus ıste okulda kosturuyo terlıyo ustunede su ı c zaten bunyesı cok dırenncsız en ufak seyden sıfayı kapıyo aman ınasanın ömrunden ömur gıdıyo ınankı dedım sız hasta olacagınıza ben olayyım ınan rabbım kımseyı evladıyla terbıye etmesın cok zor .... neyse sımcık buyuk kızın 10 da dersanede sınavı var kahvaltı hazırlamaya gıdıyom hepınızıopuyorumnanaktan a.e.o

merhaba güzel annişlerr güzel bi haftasonu diliyorum sizee
bende birazdan dışarı çıkıcam anneme gidicem ablamla
havada güzel atalım kendimizi sokaklara sempatiksalakcinni

aaa hanımlar nerdesiniz:26:
annem yanımda diye pek giremiyorum aklım sizde kaldı ama kimsede gelmemiş
neyse öpüldünüz kaçtım ben byyyy

iyi akşamlar şekerlerr
nasılsınız bakalım canlarım
bir tatili daha bitirdik bugün eşim çalıştı bende yemek iş güç derken akşamı ettim kızların banyosunu yaptık son bir okuma tekrarı yaptık elifimle onlar dinlenmek için tv bakarken mutfakta unutmuşum kendimi:)))
bir baktım yarına yemekde çıkmış yarın işim gücüm yok pineklerim artık:)
haftalarıma geçmişler olsun canlarım
acil şifalar diliyorum canlarım
gezmecilere iyi gezmeler
mihribanım annen gelicekmiş hadi gözün aydın şekerciğim
herkesi opuyorumnanaktan babamız yeni çizgi film bulmuş cadılarıma uyumadan izlesinler dedik hafta için çok tv bakmıyor özellikle elif.
bende sizlere bakayım dedim ama yanlarına sokulup şekerleme yapmayı düşünüyorum
herkesi opuyorumnanaktan canlarım
meleklerimede güzel bir hafta diliyorum
byee

günaydın kızlar nasılsınız ben geçtigimiz perşembe bilegimde kist vardı onu aldırdım ameliyatım iyi geçti evde dinleniyorum bi bakınayım dedim nasılsınız...

günaydın kızlar nasılsınız ben geçtigimiz perşembe bilegimde kist vardı onu aldırdım ameliyatım iyi geçti evde dinleniyorum bi bakınayım dedim nasılsınız...

canım benim geçmiş olsun
acil şifalar diliyorum
şimdi nasılsın?en kısa sürede düzelir inşaallah
neticede ameliyat allah kolaylık versin

günaydınnnn,iyi haftalar canım arkadaşlarımmm...

rüyanazcım geçmiş olsun canımmm

sağol canım sanada güzel bir hafta olsun inşaallah
opuyorumnanaktan şekerrrrrrrrrrrler

günaydınlar canlarım
güzel bir gün diliyorum herkese
meleklerimede iyi derslerrrrrrr
evdeki cadılarıma bişey demiyecem allah bizlere kolaylık versin:))))
benim küçük cadı pcme el koymaya çalışıyor artık sırayla bakıyoruz:)))
benim sıram neden uzun onunki kısa sürüyomuş :)))))))))ahhh ahh ne yapacaz bu cadılarla
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerr
görüşmek üzere kib

günaydın şekerler:))))
minikcim nasılsın canımmm,baksen küçük cadıya demek onun sırası kısaymış haa ahhh bunlar yok mu büyüdükçe tüm kalelerimize el koyuyorlarrrr...:)))

Merhabalar güzel anneler..son syfayı okudum ancak,Rüyanaz cım geçmiş olsun canım Allah bidaha göstermsin...
Rahatszdım uzak kaldım bayağı bilgisayrdan...hepinizi çok öpyrm..sağlıklı günleriniz olsun inşaAllah...

selammmmmmmmm ben geldim herkeslere güzel bir hafta gecirmenizi diliyorum dün giremedim bayramdi misafrim vardi zaman bulamadim hepinizi öpüyorummmm muckkkkkkkk

merhaba hanımlar
rüyacım geçmiş olsun canım
begocum sana da geçmiş olsun
annem bugün gitti kızlar okuldalar birazdan gelirler.küçük cadımda tv izliyor
bugün yarın yemek sıkıntım yok sağolsun annem pizza ıspanaklı börek taze fasulye yaptı gittigerçi 3 gündür bende pek mutfaktan çıkamadım çok bulaşık çıktı mutfak küçük olunca hemen dağılıyor topla et derken iş çok çıktı bana ama değdi galiba
yarında kurbanlık bakmaya gideceğiz bu sene de çok pahalı bir türlü kesemize uygun kurbanlık bulamadık :26:
bakalım ne yapacağız şu işide bir halletsek rahatlarız
neyse öptüm hepinizi meleklerinizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…