-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.621
geçmiş olsun cnmm gün sizin gününüz cnm bida bayramda olucak tatil ondada iş bitmiyo bide kurban bayramı gelendi gidendi büyükleri ziyaret bayramın nasıl geçtiğini anlamıyosun o yüzden bugün çıkın gezin hava almış olursun ama kendinize dikkat edin bende geçende grip olucak gibi oldum forza içtim 2 günde gitti hava değişimi bi iyi bi kötü tam grip havası valla yakaladımı seni kolay kolayda gitmiyo şimdiki mikroplar bile bi acayip çocukkende grip olurduk o zamanlar hiç rahatsız olmazdık sadece burnumuz akardı anlamazdık bile şimdi girp olunca halin kalmıyo Allah sonumuzu hayrettsinmerhaba hanımlar
nasılsınız umarım herkes iyidir
benim kızlarda bugün erken geldiler büyüğün ödevini yaptık bitirdik bile.küçüğe de sadece okuma ödevi vermiş öğretmeni ama ben dikte çalışması da yaptırmayı düşünüyorum
belinaycım oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım nice senelere inşallah
cidden ne çabuk geçti bir sene yaa çok hızlı geçiyor zaman yaşlanıyoruz valla:gitme:
kamilecim maşallah hamaratlığana baklavalar börekler bir günde yapmışsınafiyet olsun size canım cokacimcoook
bu arada benim grip devam ediyor sesim iyice gitti burnum akıyor arada öksürüyorum ve hala doktora gitmiyorum.hiç canımın kıymetini bilmiyorum yaa benmafoldumben
neyse şekerler ben kaçtım kalan işlerimi de yapayım belki dışarı gezmeye çıkarız.eşim bugün izinli kızlarda evdeler biraz hava alalım diyorum
öptüm hepiniziiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba hanımlar
nasılsınız umarım herkes iyidir
benim kızlarda bugün erken geldiler büyüğün ödevini yaptık bitirdik bile.küçüğe de sadece okuma ödevi vermiş öğretmeni ama ben dikte çalışması da yaptırmayı düşünüyorum
belinaycım oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım nice senelere inşallah
cidden ne çabuk geçti bir sene yaa çok hızlı geçiyor zaman yaşlanıyoruz valla:gitme:
kamilecim maşallah hamaratlığana baklavalar börekler bir günde yapmışsınafiyet olsun size canım cokacimcoook
bu arada benim grip devam ediyor sesim iyice gitti burnum akıyor arada öksürüyorum ve hala doktora gitmiyorum.hiç canımın kıymetini bilmiyorum yaa benmafoldumben
neyse şekerler ben kaçtım kalan işlerimi de yapayım belki dışarı gezmeye çıkarız.eşim bugün izinli kızlarda evdeler biraz hava alalım diyorum
öptüm hepiniziiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mrbb kızlaar beni unutmadınız umarım bayadır girip bakamadım yada baktım yazamadım
nasılsınız kızçelerr nasıl okula gidenlerin durumu nasıl ayy çok özeniyorum valla kızımda büyüsüde bizde okullu olsak sınıfları doldursak aklinialirimsmile ne ka güzel olurr kaydirigubbakcemile3
dimi cnm evet eğitim iyi olsun derken ne yaptıklarını bilemeyip mahvettiler valla benim zamanımdaki eğitim bundan daha iyiydi ilkokul tabi şimdi çocuklara en zorunu veriyolar içine ettiler bu eğitim sistemininde ama genede çocuklarda bizde azimliyiz yapacak başka bişi yok valla ben zaten kızım o gazlı dönemlerini çok özlüyorum yürüyo hatta koşuyo bile ama bi dk aman yok ne zaman uyursa o zaman ohh diyorum dahada kötüleri var bunuda şükür diyorum işte öyle böyle büyüyecekler inşş emeklerimizin karşılığını alırız yeterki okuyup meslek sahibi olsunlar başkada bişi istemiyoruz zaten:Saruboceq:selam canım benim
oh oh maşaallah akıllı çalışkan meleklerim benim
bizede 4 günlük vermişlerdi ödev ilk gün yarısından fazlası bitmişti bugünde babamız gelene kadar kalanı bitirdik sadece okumamız kaldı
çok şükür rahat 2 3 gün dinlenir çocuklarda bizde
canım vitamin almaya çalış ıhlamur falan iç bol bol
hadi bakalım iyi gezmeler bende geldim çamaşırı beklerken sizlere bakayım dedim
gün boyu kovadan boşalırcasına yağdı çarşı pazar sırılsıklam oldum geldim yerleştirdim onları yerine makineye çamaşırı attım onlar bitene kadar az takılayım dedim
kızlar yolda uyudu gelirken yataklarına attım:roflol:sabaha kadar ses çıkmaz
bende az kafa dinleyim
hadi opuyorumnanaktan şekerrrrr
nerdesin sen bakem?valla süper canım
böyle müfredata böyle eğitim sistemine rağmen çocuklarımı azimle bıkmamaya eğitim almaya çalışıyorlar
bizde azimle okutmaya çalışuyoruz:roflol::roflol::roflol::roflol:
bence çok heveslenme kuzum en güzel günleri gazlı uykusuz geceleri emin ol:roflol::roflol::roflol::roflol:
haydi herkese iyi geceler muckk canlarım
opuyorumnanaktan herkesi kib şekerler
meleklerimide muckkkkkkkkkkkkk
işte ne geliyosa başıma bu hevesim yüzünden geliyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizde sizi öptük cnmmiyi geceler şekerlerr,bugün öğleden sonra hazır kızların okulda yok diye kardeşime gittik oradan başka arkadaşa yemeğe geçtik eve az önce geldim,çok yağmur yağdı burayada yatak odamın balkonundan su sızmış halıyı tamamen ıslatmış onunla uğraştım biraz sobamı yaktım dinlenmedeyim şimdi,
minikcim sizdemi yaediniz yağmuru canımm,arkadaşa geçerken bizde yedik kızlarla oradan birşeyler giydik üstümüz kuruyana kadar ben gelene kadar evde rahat durmamış tabi alışkın değil bensizliğe kuzularımı ve seni öptüm canımmm,
mihribancım geçmiş olsun canım dikkat kendine yenilemsin değilse iyice kötü olursun aman canım dikkat et kuzularımı ve seni öptüm,
nisanurcum heveslenme hemen bugünlerinin tadını çıkar bak sonra çok aryacaksın kuzucuğumu ve seni öptümm:)
günaydın kızlar nasılsınız ben geçtigimiz perşembe bilegimde kist vardı onu aldırdım ameliyatım iyi geçti evde dinleniyorum bi bakınayım dedim nasılsınız...
günaydınnnn,iyi haftalar canım arkadaşlarımmm...
rüyanazcım geçmiş olsun canımmm