Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi geceler hanımlar hasta olanlara geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
benim kızımda hasta anneme gittim orda kaptı şifayı öksürüyo burnu akıyo
huysuz durmuyo 2 gecedir doğru düzgün uyutmadı bizi
bende bugün evime geldim en kısa zamandada dr a gidicez bronşit olmasından korkuyorum
neyse öptüm hepinizii aman dikkat edin tam hastalık havaları bunlar aldanmayın güneşe valla hemen hasta oluyoruz

herkese günaydınlar canlarım
güzel bir gün diliyorum hepimize
hastalarıma acil şifalar diliyorum çok çok geçmiş olsun
mihribanım allah kavuştursun kuzum anneciğin gitmiş
valla kurbanlık hiç deme bu sene bizde sanırım koyun falan düşüneceğiz büyük başlar kişi başı 1000liradan bahsediliyor oda 7 kişi giriyorsun ne et kalır ne pay o paraya valla
en iyisi tek kişilik küçük bişey diyoruz ama bakalım hayırlısı
begom geçmiş olsun kuzum
nunukummm muckkkkk yafruşş
kamilem sorma valla canım ne kale kalır nede sur bizde bundan sonra:)))))))))
nisanurum canım geçmiş olsun meleğinede en kısa sürede toplar inşaallah
unuttuğum yok inşaallah herkesi opuyorumnanaktan canlarım
2 gündür rahattım yemek derdi falan yoktu bugün az bir ev süpüreyim küçük cadı anası kılıklı çekirdek delisi dün fazla kaçırmışız çekirdeği accık ortalık dağıldı bir süpürem sonra sileyim hava güzelkende iyice havalandırayım evide bahar havası var gibi güneşte içim açıla açıla temizleyim yemekte yapılacak
elifim gelmeden halletmem lazım yoksa sonrası malum
muckkkkkk herkesi canlarım

günaydınnnn,iyi haftalar canım arkadaşlarımmm...:KK16::KK16::KK16:

rüyanazcım geçmiş olsun canımmm:KK71::KK71::KK71:
cnm tşkler........
canım benim geçmiş olsun
acil şifalar diliyorum
şimdi nasılsın?en kısa sürede düzelir inşaallah
neticede ameliyat allah kolaylık versin

sağol canım sanada güzel bir hafta olsun inşaallah
opuyorumnanaktan şekerrrrrrrrrrrler
saol cnm iyiyim ya merak etme naz yapıom evde de kocişim işleri ona yaptırıom:)) bugun dikişlerime baktırmaya gidicez bakalım ama rahatım agrım falan yok yani çok şükür.
Merhabalar güzel anneler..son syfayı okudum ancak,Rüyanaz cım geçmiş olsun canım Allah bidaha göstermsin...
Rahatszdım uzak kaldım bayağı bilgisayrdan...hepinizi çok öpyrm..sağlıklı günleriniz olsun inşaAllah...
saol cnm sanada geçmiş olsun.....
merhaba hanımlar
rüyacım geçmiş olsun canım
begocum sana da geçmiş olsun
annem bugün gitti kızlar okuldalar birazdan gelirler.küçük cadımda tv izliyor
bugün yarın yemek sıkıntım yok :21:sağolsun annem pizza ıspanaklı börek taze fasulye yaptı gitti:KK9:gerçi 3 gündür bende pek mutfaktan çıkamadım çok bulaşık çıktı mutfak küçük olunca hemen dağılıyor topla et derken iş çok çıktı bana ama değdi galiba:KK1:
yarında kurbanlık bakmaya gideceğiz bu sene de çok pahalı bir türlü kesemize uygun kurbanlık bulamadık :26:
bakalım ne yapacağız şu işide bir halletsek rahatlarız
neyse öptüm hepinizi meleklerinizide:KK16::KK16:
teşekkürler cnm...evet ya kurbanlıklar uçmuş bu sene zorlanca yani....
herkese günaydınnnn:nazar:

canım benim kolay gelsin epey yorulmuşsundur da
sohbetle attınmı bari yorgunluğunu
hadi bakalım hayırlısı bizimde 12.30da gelicekler eşimde erken gelicek yarında izinli
onlar gelmeden bende ortalığı toplayım sonra çıkıcaz eski pazarıma gidecem malum kurbanda geliyor dedim yer var nasılsa ev müsait 1er çuval patates soğan alayım market alışverişimi yapayım
dün bir sürü ödev vermiş öğretmen tatil süresince yapılacak diye dün yarısını yaptık:)
bugünde bitirelimde kalanı hafta sonu bari dinlenelim çocuklarda bizde
maşallah kuzumuza yaaaaaa oldumu kıs o kadar
allahım nazarlardan esirgesin ay dün gibi sanki elimize doğdu desek yeridir ayollll:roflol::roflol::roflol:
nice senelere canım benimmmmmmmmmmmmm
rabbim uzun ömürler versin sizlerle birlikte inşaallah

merhaba hanımlar
nasılsınız umarım herkes iyidir
benim kızlarda bugün erken geldiler büyüğün ödevini yaptık bitirdik bile.küçüğe de sadece okuma ödevi vermiş öğretmeni ama ben dikte çalışması da yaptırmayı düşünüyorum
belinaycım oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım nice senelere inşallah
cidden ne çabuk geçti bir sene yaa çok hızlı geçiyor zaman yaşlanıyoruz valla:gitme:
kamilecim maşallah hamaratlığana baklavalar börekler bir günde yapmışsın:nazar:afiyet olsun size canım cokacimcoook
bu arada benim grip devam ediyor sesim iyice gitti burnum akıyor arada öksürüyorum ve hala doktora gitmiyorum.hiç canımın kıymetini bilmiyorum yaa benmafoldumben
neyse şekerler ben kaçtım kalan işlerimi de yapayım belki dışarı gezmeye çıkarız.eşim bugün izinli kızlarda evdeler biraz hava alalım diyorum
öptüm hepiniziiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekkürler canlarım 1 sene geçti bile gelinde bana sorun sanki 40 sene geçmiş gibi geliyor :KK9:pazartesi günü doğum gününü kutladık oğlumun çok kalabalık oldu kuran okuttum oğlum için begümünde ilk doğum gününde okutmuştum hak geçmesin dedim...

selamlar kızlar...
çok yoğun geçen bir haftadan sonra nihayet gelebildim pc başına :KK3:koşturmaktan bi hal oldum gece çok hastalandım ishal ve istifradan sabaha kadar uyumadım eşim illa acile gidelim dedi ama gidecek halde değildim gitmedim şimdide kendimi çok halsiz hissediyorum oğlumunda aşısı var mecburen sağlık ocağına gidicem olmazsa ordaki doktora bende giderim...birde sabah 5 te deprem oldu burda tam yeni uyumuştum birden yataktan fırladım begümde yatağın sallanmasından hemen uyanmış hemen yanıma koştu bayağı şiddetliydi çok korktuk, ama kaç şiddetindeydi bakmadım daha allahım felaketlerden hepimizi korusun...öpüyorum kızlar...

merhaba hanımlar nasılsınız şekerler
belinayım geçmiş olsun canım.depremde insanı korkutuyor allah esirgesin hepimizi:KK5:
bizde bugün kurbanlığımızı aldık koyun keseceğiz allah kısmet ederse
bu işi de hallettik bakalım.şimdi de yemeği ocağa koydum pişene kadar bir topiğimize bakayım dedim
öptüm hepiniziiii:KK16:

iyi akşamlar canlarım
nasılsınız bakalım?
belinayım geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine kuzum
nice senelere tekrar yafruşummmm
rüyam canım hadi iyi nazlanmalar sana şekerrrr:KK66:
mihribanım hayırlı olsun canım kurbanınız
darısı başımıza inşaallah şimdilik ses yok ama bizden:)
meleklerimede iyi geceler diliyorum
opuyorumnanaktan hepinizi şekerlerrrrrrrrrrr

iyi akşamlar canlarım
nasılsınız bakalım?
belinayım geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine kuzum
nice senelere tekrar yafruşummmm
rüyam canım hadi iyi nazlanmalar sana şekerrrr:KK66:
mihribanım hayırlı olsun canım kurbanınız
darısı başımıza inşaallah şimdilik ses yok ama bizden:)
meleklerimede iyi geceler diliyorum
opuyorumnanaktan hepinizi şekerlerrrrrrrrrrr

sağol canım darısı herkesin başına

günaydınlar meleklerim vede melek annelerimmm
gününüz aydın olsun inşaallah canlarım benim
mihribanım amin canım inşaallah
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrr

merhaba hanımlar
bugün pek gelen olmamış
dün evi dip bucak süpürdüm temizledim bugün yine aynı
birkaç saat içinde nasıl kirletebiliyorlar bu evi anlamadım ki:KK20:tekrar evi baştan aşağı süpürdüm işlerimi bitirdim.
biraz da kk de talkılayım dedim.birazdan da yemeğimi yapacağım
şimdilik kaçtım şekerler
öpüldünüzzzz:KK16:

selamlar...
mihribanım,miniğim teşekkürler kızlar dün doktora gittim yediğin birşeyden zehirlenmişsin dedi ama neden olduğunu bilemedim,bugün iyiyim çok şükür.mihribanım kurbanınız hayırlı olsun canım.öpüldünüz:21::21:

selamlar...
mihribanım,miniğim teşekkürler kızlar dün doktora gittim yediğin birşeyden zehirlenmişsin dedi ama neden olduğunu bilemedim,bugün iyiyim çok şükür.mihribanım kurbanınız hayırlı olsun canım.öpüldünüz:21::21:

sağol canım
tekrar geçmiş olsun dikkatli ol canım.dışarda brşeyler yediysen belki ondan zehirlenmişsindir:26:

günaydınlar canlarım
hayırlı cumalar olsun inşaallah
nunukum canım iyidir senden naber tatlım
belinayım çok geçmiş olsun kuzummmmm balık falan yedinmi taze olması lazım ama artık her şeyde ne dolandırıcılıklar oluyor malum
tekrardan geçmiş olsun tatlım
mihribanım canım benim ohhh ellerine sağlık şekerciğim de aynı valla yaparsan her gün var işde arada sallayacaksın:KK66:
herkesi opuyorumnanaktan canlarım görüşmek üzere kib
meleklerimede iyi derslerrr
evdeki cadılarmı muckkkkkkkk

merhaba hanımlar
cumanız mübarek olsun
sallıyorum arada işi zaten miniğimayrıntıya girsem hiç çıkamayacağım işin içinden:KK60::KK60:
öptüm :KK16::KK16::KK16:

merhabalar...
mihribanım dışarıdan birşey yememiştim miniğim balıkta yemedim zaten sevmem balığı sadece eşim tutup getirip temizleyip pişirirse yerim:98:neden zehirlendiğimi anlayamadım.
yarın akşam annem gidiyor ne güzel çocuğa bakıyordu ben rahattım ama herşey bitiyor yine yanlız kalıyorum:84:
öpüldünüz fıstıklar:92:

iyi geceler şekerlerrrrr
nasılsınız bakalım canlarım
ay bugün yorucu bir gündü kızlarıda yatırdım şimdi oturunca yorgunluğum iyice belli oldu
eşim film izleyelim dedi açtı bir film bende sizlere yazarken bakınıyorum arada gidemde çaktırmadan yanına sokulayımda kocişin sızayım:)))
pazar günü çalışıcakmış malesef yarında market alışveriş kızları azcık dolandırırız gün biter
canım çok sıkkın aslında yarın akşam tarkanın konseri var ve eşim sen git dedi ama tek başıma gece nasıl yapar geri gelirim yanıma arkadaşda bulamadım
zaten bilet fiyatları ayakta önde 110lira kendime alıyımda yanıma götürdüğümede bileti alırsam pahalıya gelicek benim içinde kimse cebinden o parayı vermez
anlayacağınız aşkımla aynı şehrin havasını soluyacağız ve ben yokum:KK43:((
saplantı halinde olduğundan bende bu aşk gerçekten çok canım sıkılıyor:KK43:(((((off offffffffff
neyse yaramı depreştirmeyim zaten yarın kan ağlayacam:KK43:
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerr kib görüşmek üzere
meleklerime vede sizlere iyi hafta sonları diliyorum canlarım byeeeee herkese

merhaba şekerler
kimse gelmemiş herkes gezmede sanırım:KK31:
eşim çalıştığı için gün boyu evdeydim hava da güzeldi ama bir yere çıkamadık.yarında kızların banyosu var biraz da ders çalıştırırsam gün biter
minik kızlarla konserde tek başına ne yapacaksın kız:26:bilet 110 lira mı dedin:KK53:boşver sen evde dinle tarkanı canım:KK1:
neyse kaçtım ben byyyy:79::80:

X