-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.641
cnm tşkler........günaydınnnn,iyi haftalar canım arkadaşlarımmm...
rüyanazcım geçmiş olsun canımmm
saol cnm iyiyim ya merak etme naz yapıom evde de kocişim işleri ona yaptırıom:)) bugun dikişlerime baktırmaya gidicez bakalım ama rahatım agrım falan yok yani çok şükür.canım benim geçmiş olsun
acil şifalar diliyorum
şimdi nasılsın?en kısa sürede düzelir inşaallah
neticede ameliyat allah kolaylık versin
sağol canım sanada güzel bir hafta olsun inşaallah
opuyorumnanaktan şekerrrrrrrrrrrler
saol cnm sanada geçmiş olsun.....Merhabalar güzel anneler..son syfayı okudum ancak,Rüyanaz cım geçmiş olsun canım Allah bidaha göstermsin...
Rahatszdım uzak kaldım bayağı bilgisayrdan...hepinizi çok öpyrm..sağlıklı günleriniz olsun inşaAllah...
teşekkürler cnm...evet ya kurbanlıklar uçmuş bu sene zorlanca yani....merhaba hanımlar
rüyacım geçmiş olsun canım
begocum sana da geçmiş olsun
annem bugün gitti kızlar okuldalar birazdan gelirler.küçük cadımda tv izliyor
bugün yarın yemek sıkıntım yoksağolsun annem pizza ıspanaklı börek taze fasulye yaptı gitti gerçi 3 gündür bende pek mutfaktan çıkamadım çok bulaşık çıktı mutfak küçük olunca hemen dağılıyor topla et derken iş çok çıktı bana ama değdi galiba
yarında kurbanlık bakmaya gideceğiz bu sene de çok pahalı bir türlü kesemize uygun kurbanlık bulamadık :26:
bakalım ne yapacağız şu işide bir halletsek rahatlarız
neyse öptüm hepinizi meleklerinizide
canım benim kolay gelsin epey yorulmuşsundur da
sohbetle attınmı bari yorgunluğunu
hadi bakalım hayırlısı bizimde 12.30da gelicekler eşimde erken gelicek yarında izinli
onlar gelmeden bende ortalığı toplayım sonra çıkıcaz eski pazarıma gidecem malum kurbanda geliyor dedim yer var nasılsa ev müsait 1er çuval patates soğan alayım market alışverişimi yapayım
dün bir sürü ödev vermiş öğretmen tatil süresince yapılacak diye dün yarısını yaptık:)
bugünde bitirelimde kalanı hafta sonu bari dinlenelim çocuklarda bizde
maşallah kuzumuza yaaaaaa oldumu kıs o kadar
allahım nazarlardan esirgesin ay dün gibi sanki elimize doğdu desek yeridir ayollll:roflol::roflol::roflol:
nice senelere canım benimmmmmmmmmmmmm
rabbim uzun ömürler versin sizlerle birlikte inşaallah
merhaba hanımlar
nasılsınız umarım herkes iyidir
benim kızlarda bugün erken geldiler büyüğün ödevini yaptık bitirdik bile.küçüğe de sadece okuma ödevi vermiş öğretmeni ama ben dikte çalışması da yaptırmayı düşünüyorum
belinaycım oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım nice senelere inşallah
cidden ne çabuk geçti bir sene yaa çok hızlı geçiyor zaman yaşlanıyoruz valla:gitme:
kamilecim maşallah hamaratlığana baklavalar börekler bir günde yapmışsınafiyet olsun size canım cokacimcoook
bu arada benim grip devam ediyor sesim iyice gitti burnum akıyor arada öksürüyorum ve hala doktora gitmiyorum.hiç canımın kıymetini bilmiyorum yaa benmafoldumben
neyse şekerler ben kaçtım kalan işlerimi de yapayım belki dışarı gezmeye çıkarız.eşim bugün izinli kızlarda evdeler biraz hava alalım diyorum
öptüm hepiniziiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi akşamlar canlarım
nasılsınız bakalım?
belinayım geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine kuzum
nice senelere tekrar yafruşummmm
rüyam canım hadi iyi nazlanmalar sana şekerrrr
mihribanım hayırlı olsun canım kurbanınız
darısı başımıza inşaallah şimdilik ses yok ama bizden:)
meleklerimede iyi geceler diliyorum
opuyorumnanaktan hepinizi şekerlerrrrrrrrrrr
selamlar...
mihribanım,miniğim teşekkürler kızlar dün doktora gittim yediğin birşeyden zehirlenmişsin dedi ama neden olduğunu bilemedim,bugün iyiyim çok şükür.mihribanım kurbanınız hayırlı olsun canım.öpüldünüz