Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar bugün kızım ilk süt dişini çıkardı çok erken değil mi 8 eylülde 5i bitirip 6ya girdi ön altta saağ dişini çıkardı çok erken diye tedirgin oldum ne dersiniz

hadi hayırlı olsun canım nice dişlere inşaallah
endişe etme canım benim iki kızımda 5inci ayında çıkardılar ilk 2 dişini hatta büyük kızım mısır gibi peş peşe patlattı yaşında nerdeyse ağzı diş dolmuştu
çocuğuna göre değişiyor ama endişe etme hatta mutlu ol demekki sağlığı yerinde beslenmesi güzelki dişlerini rahatca çıkarabiliyor
anne sütü alan çocuklar özellikle kalsiyumdan dolayı erken çıkarabiliyor
endişeye mahal yok yafruş rahat ol sen

canım benim çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sizlere kuzum
kuzucukların neyi var üşüttülermi acaba
havalar nasılki orda?
çok çok geçmiş olsun

geçmiş olsun canım ciddi bişey yok inşaallah
cadı ya bak yaaa
eli ayağı doğru durmazmı bunların hiç off offfff ömür törpüsü bu çocuklar yaa
allah sonumuzu hayretsin bizlerede kolaylıklar versin ne diyim

günaydınlar canlarım
güzel bir gün diliyorum herkese
eşimle kuzucuğu gönderdim küçük cadı uyurken az takılayım haberlere falan bakayım
gününüz aydın olsun inşaallah
opuyorumnanaktan hepinizi
meleklerimede güzel bir gün diliyorum
iyi dersler okullu canlarıma
evdeki cadılarımada kolay gelsineee muzurluk yapacaklar tabi kolaylık dilemek lazım dimi ama:))

kızlar bugün kızım ilk süt dişini çıkardı çok erken değil mi 8 eylülde 5i bitirip 6ya girdi ön altta saağ dişini çıkardı çok erken diye tedirgin oldum ne dersiniz

hadi gözün aydin canim bazi cocuklarin disleri erken cikabiliyor
benim yigenim melisadan 1 ay falan büyük oda cikarmis 4 yasindayken cikarmis disini normaldir belkide cocuklara göre degisiyordur :)))

oooo cok gecmis olsun canim allah yardimcin olsun :))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

geçmiş olsun hepinize canım
aslında aynı durum bizde de var sayılır
ben hem malum günümdeyim hem de gripim
eşim burnunu çekiyor büyük kız gripti iyileşti ama diğer 2 kız grip arada öksürüyorlar
havalar bir sıcak bir soğuk derken hepimizin bünyesi bozuldu

umarım önemli birşey yoktur canım
çocuklar böyle işte elleri ayakları rahat durmuyo kibenneyaptımki

merhaba hanımlar
bugün büyük kızın öğretmeni hastaymış okula gelmemiş öğrenciler gelmesin demiş.
kızım evde yani okula gitmedi küçük cadımda ablası olmayınca ben sizi okulda özlüyorum diye ağlayıp okula gitmek istemedikafamçokkarıştıablan seni okula götürecek dedim öyle gitmeye ikna oldubu defada beni orda beklesin dedi.kızım 2 ders beklemiş şimdi geldi
öğretmeni görmüş kızımı sen git demiş burda arkadaşlarıyla oynasın okula alışsın demiş.
haklı tabi ama cadı zorla gitti okula şimdi tenefüste ablasını görmeyince ne yapacak bakalımkaydirigubbakcemile3
herkese bende kolay gelsin diyorum
öpüldünüzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

parmagindaki ciktiktan sonra aciyo dedi ama hangisinin acidigini bile bilmiyor galiba bu aciyor hangisiydi aciyan diye soruyor onun maksati apacik belli yara bandi yapistirtmak isin diyor yani cok iyi sagolun canlarim
gittik bugünde kreste laternemizi yaptik
ya kizlar moralim bozuldu benim dun melisayi drdan getirirken markete ugradik eski komsuyu gördük orda eltisi ehliyettwen sinava girmisti hatta cocugida bana vbirakmisti ben bakmistim kazanamamis salak diyim artik az da degil yanlisi tam 29 puanla kaybetmis neyse eltisi ben girme diyorum ama ben dedimmi cekememe oluyor dedi o kadinda diyormus kiz biz demisiz onlara yazil diye oda yazilmis
ben dedim diye gerizekali gitte calismadanmi gir sinava dedim üstelik biz illa yazil demedik türkce ehliyet kalkacakmis istiyorsan yazil dedik ne var bunu demede anlaamdim kabak basimiza patladi agzimi actircak bana neyse ya simdi sinirim atmadan kapatayim konuyu yoksa baska bir ben göreceksiniz :))))
nabersiniz bakalim nasil havalar sogudumu artikin oralarda ben 2 haftadir kaloriferleri yakiyorum ...herkesleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gelince anlatir artik :)))

selam şekerlerrrrr
ödev molası verdikde bakayım dedim sizlere
elifim gelmeden kaçam
herkese iyi akşamlar muckkkkkkkkkkkkkkkkkkk
görüşmek üzere

merhaba hanımlar
herkes kaçak bugün gelen olmamış
nunukla ben varız sadece nerelerdesiniz bakalım:uhm:
nunukçum dün sordum kızıma ablanı görmeyince ağladın mı diye yok diyor naz yapıyor evde bana senin kızın yaptığı gibikaydirigubbakcemile3bizi yoracaklar ya nasıl olursa olsun işte:hulya:
eşimde arabanın tamiri vardı sabah yaptırmaya gitti artık saat kaçta gelir bilmiyorumakannehirbende ne yemek yapsam diye düşünüyorum aklıma birşey gelmiyor.bugün aç kalsınlar nolur ki:roflol:
neyse öptüm hepiniziiiii kaçtım benopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar şekerlerrr,
geçmiş olsun dileklerinize teşekkrler bugün herkes iyiydi çok şükürr :)
iyileşmişken ıspanaklı börek filan yaptım,eşim geçengün normal yufka diye baklavalık yufkadan almış onada baklava yaptım günüm mutfakta geçti bugün pc başına anca oturdum,

sizler nasılsınız meleklerim nasıl iyidirler inş,görüşmek üzere öpüldünüzzz

iyi akşamlar canlarım nasılsınız bakalım
yoruldum dizi başlamadan sizlere bakayım dedim az pinekleyim dizi izlerken
yarın yarım gün eşimde cuma izinli derken bugün epey yoruldum temizlik vs derken
gelirim yine fırsat bulursam şu ara kafam başka biyere takıldı kaldı ondan dolayı çok yazamıyacam
muckkk herkese opuyorumnanaktan şekerlerrrrrrrrrr

iyi akşamlar kızlar...
bugün begümün sınıf arkadaşlarının anneleri geldiler bayağı kalabalıktı dün temizlik,pazar,hazırlık yapmaktan öldüm bugünde aynen misafirlere koşturmaktan öldüm yorgunluktanakannehirnihayet atlattım...yarın okul 3 dersmiş öğretmen ister gelin ister gelmeyin demiş bende yollamayı düşünmüyorum zaten 2 dersi serviste geçicek geriye 1 ders kalıcak zaten gerek yok gitmesine...pazar günüde oğlumun doğum günü pazartesi günü doğum günü yapmayı düşünüyorum şimdi de onun koşturmacası başlayacak.
hastalara acil şifalar...öpüldünüz...

canım benim kolay gelsin epey yorulmuşsundur da
sohbetle attınmı bari yorgunluğunu
hadi bakalım hayırlısı bizimde 12.30da gelicekler eşimde erken gelicek yarında izinli
onlar gelmeden bende ortalığı toplayım sonra çıkıcaz eski pazarıma gidecem malum kurbanda geliyor dedim yer var nasılsa ev müsait 1er çuval patates soğan alayım market alışverişimi yapayım
dün bir sürü ödev vermiş öğretmen tatil süresince yapılacak diye dün yarısını yaptık:)
bugünde bitirelimde kalanı hafta sonu bari dinlenelim çocuklarda bizde
maşallah kuzumuza yaaaaaa oldumu kıs o kadar
allahım nazarlardan esirgesin ay dün gibi sanki elimize doğdu desek yeridir ayollll:roflol::roflol::roflol:
nice senelere canım benimmmmmmmmmmmmm
rabbim uzun ömürler versin sizlerle birlikte inşaallah

günaydınlar canlarım benim
güzel bir gün diliyorum nasıl bir yağmur var anlatamam
öğlen olup benimkiler gelmeden ortalığı hallettim biraz çamaşırlarımıda toplayımda bekleyim şekerlerimi
herkesi opuyorumnanaktan canlarım
meleklerimede iyi tatillerrrrrrr
sizlerede kolaylıklar diliyorummmmmm

merhaba hanımlar
nasılsınız umarım herkes iyidir
benim kızlarda bugün erken geldiler büyüğün ödevini yaptık bitirdik bile.küçüğe de sadece okuma ödevi vermiş öğretmeni ama ben dikte çalışması da yaptırmayı düşünüyorum
belinaycım oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım nice senelere inşallah
cidden ne çabuk geçti bir sene yaa çok hızlı geçiyor zaman yaşlanıyoruz valla:gitme:
kamilecim maşallah hamaratlığana baklavalar börekler bir günde yapmışsınafiyet olsun size canım cokacimcoook
bu arada benim grip devam ediyor sesim iyice gitti burnum akıyor arada öksürüyorum ve hala doktora gitmiyorum.hiç canımın kıymetini bilmiyorum yaa benmafoldumben
neyse şekerler ben kaçtım kalan işlerimi de yapayım belki dışarı gezmeye çıkarız.eşim bugün izinli kızlarda evdeler biraz hava alalım diyorum
öptüm hepiniziiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mrbb kızlaar beni unutmadınız umarım bayadır girip bakamadım yada baktım yazamadım
nasılsınız kızçelerr nasıl okula gidenlerin durumu nasıl ayy çok özeniyorum valla kızımda büyüsüde bizde okullu olsak sınıfları doldursak aklinialirimsmile ne ka güzel olurr kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…