Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar şekerler nabersiniz kociş maç izliyo rüyanaz da uyudu sıkıldım nete bakayım dedim mihribancım kimseler ugramamış haftasonu yaa

merhaba güzel annişler
geçen perşembe dr a gittik kızımda bronşit varmış
iğne verdi ama ne zor yaptırıyorum ağlıyo ondan sonrada
huysuzlanıyo neyse 2 tane kaldı zaten onlarda bitse cuma kontrole gidicez
inş düzelir yaa zaatüreye çevirmez
bide cadoloz üst baş soyunuyo ee ev sobalı gecede sürekli üstünü açıyo
sonra hasta oluyo bu kış çok çetin geçecek benim için valla
siz ne yaptınız hafta sonu önümüzde bayram temizlik varr
düşündükçe daralıyorum yapmasamda içim rahat etmiyo
yapıncada ohh mis oldu diyorm
önümüzdeki pazarda kocişim gelcek bayramda bizimle
inş bakalım
bu arada bayram alışverisi yapılmadı daha dimi
herşey ateş pahası yaa valla bişi almaya korkuyorum
çok pahalı para yetişmiyo zor geçinmek
bende kendime üst baş alcam kızımada alcam bakalım

selamlar kızlar...
herkes kaçak bu aralar herhalde kimseler uğramaz olmuş topiğe.
nisanurum geçmiş olsun meleğine canım...
hepinizi öpüyorum canlarım

Son düzenleme:

canim cok gecmis olsun benim cadi kizimda üstünü cok acardi bende hep tulum giydirrdim evin sobaliymis madem ben görmüstüm bir keresinde hatta alayimd emistimde evim kaloriferli oldugu icin var gecmistim yorgan gibi kalin uyku tulumlari var al ondan kullan canim anca öyle bas edersin
bayram alisverisi yapmiyorum ben sadece bayramda gerek oldumu aliyordum ama simdilik gerek yok kislik alisverisini toplu yaptim almicam yani ama bayram hediyesi alcam simdilik demedim ama süpriz olsun ne alacagimida bilmiyorum herseyden istiyor

selam kislar nasilsiniz bakalim kis geldi ya hastalikta cogaliyor sanki hastalarimiza acil sifalar diliyorum öpüyorum hepinizi bu arada yeni smyleler gelmis aaaaaaaaaaa oldum pek ugrayasimda gelmiyor buralara kimseler yok kimse gelmez oldu ((

herkese selamlar canlarım
iyi geceler diliyorum nasılsınız bakalım?
hastalarıma acil şifalar diliyorum bende de bir hasta var malesef
eşim hasta
pazar günü yattı tüm gün bugünde malesef gitti ama dra çıkmış ateşi yüksek yarın için rapor almış antibiyotik başladı
gece boyu ter sabaha kadar ter derken çamaşır doldu yıka havalandır derken bugün az uğraştım yarında dinlensin iyicede toplasa bari kendini bayram öncesi kötü oldu diyecem ama her kurban haftası benimki bi yatıyo kurbanlık gibi:)))
herkesi opuyorumnanaktan canlarım
kib görüşmek üzere

merhaba hanımlar
dün giremedim maalesef eşim iş kazası geçirdi iş yerinde düşüp sol kılını kırmış
şimdi evde perşembe tekar doktora gidecek 1 ay rapor verirler diyorlar.kolu alçıda bilekten bir kemik kırılmış şimdilik ağrısı sızısı yok gibi ama bakalım inşallah bir an önce iyileşir.
sağolsun gelenden gidenden fırsatım olmadı girmeye şimdi bir boşluk buldum hemen yanınıza geldim
nisacım kızına geçmiş olsun canım
miniğim seninde eşine geçmiş olsun canım.bizim şansımız galiba bayram öncesi şu haline bak adamların:26:
benimki kurban işini bu kolla nasıl yapacak artık bilmiyorum
neyse iyileşsinde başka birşey istemiyorum
bu aralar pek giremem gelen gidenden merak etmeyin şekerler
öptüm hepiniziiiii

canım benim çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bebeğim
sanada kolaylıklar diliyorum çok çok geçmiş olsun
çok üzüldüm bayram önceside kötü olmuş
offf off allah kolaylık versin canım benim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydınlar canlarım benim
herkese güzel bir gün diliyorum diyeceğim ama bugün 10 kasım yine ATAMI özlemim arttı ve ruhum acıyor((
herkesi opuyorumnanaktan

merhaba hanımlar
ben arada kaçıp geliyorum gelen giden çok ama fırsat yaratıyorum yine de
miniğim çok sağol canım.
öptüm

gunaydın melek annelerı

mıhrıbancım g.olsun cnm rabbım beterınden korusun ınsssss..

kızlarımızda ıyıdır ınssssss rabbım hepsıne zıhın acıklıgı vaersın.. benım 2.sınıfa gıdenın bugun yazılısı var ıns ıyı not alır ya ınan aklım hep onda matamatıkden.. ıyı de cok sukur matamatıgımız ama heyecan yapmaz ıns dua edın sızde teyzelerı.....

çok sağol canım
inşallah kızında iyi not alır annesi sen daha fazla heyecan yapıyorsun sanki

merhaba hanımlar
eşim bugün doktora gitti bakalım ne kadar rapor alıcak bugün belli olacak
sizler nasılsınız şekerler
öpüldünüzzzz

iyi akşamlar kızlar...
mihribancım,miniğim eşlerinize geçmiş olsun canlarım...
bu hafta begümün okul servisinde ben görevliyim hosteslik yapıyorum çocuklarabu yüzden pc başına geçmeye hiç fırsat bulamıyorum bertuğu kayınvalideme bırakıp gidiyorum bayağı zor oluyor ama yarın bitiyor hayırlısıyla...oğlumda ishal ve de kusuyor hasta hasta bırakmak zoruma gidiyor ama mecburen herkes birer hafta gidicek yarınıda atlatırsam 9 gün dinlenicem inşallah...hepinizi öpüyorum...

Hayırlı cumalar güzel anneler...
Eşlerinizmi rahatsız miniğim mihribanım çok geçmş olsn rabbim bu Mübarek cuma gününün hÜrmetine şifalar versin inşaAllah..
Gamzem kızının yazlsı iyi geçmştir inş..sters yapmaki çocukda rahat olsun..
Belinayım Allah yardmcn olsun bitanem yaa..işin zor..çocuk hastlğı girince hele daha zor..aklın ister istemez onda kalır tabii..çalışan annelre hak veriyo insan böyle durumlrda dimi..
hayat mücadelesine devam arkdaşlar...bayrama az kaldı..arefe günü inşaAllah oruçlu olalım..bu son on gün çok kıymetli..kadir gecesi gibi faziletli inş..
o şirin meleklernizi öpyrm..sizleride..

günaydın kızlar cumanız mübaret olsun minigim mihriban geçmiş olsun ..
tüm hastalara acil şifalar diliyorum.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…