- 15 Eylül 2008
- 2.442
- 1
- 42
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.581
selamlar kızlar...
nihayet bugün evde kaldım biraz temizlik yapayım dedim mutfak dolaplarını silmeye başladım ki sular kesildiakannehirmutfak darmadağın suların gelmesini beklyorum...
hepinizi öpüyorum...
kaçaklar nerdesinizaklinialirimsmile
işlerimi bitirdim aslında ütü yapsam iyi olur ama hiç halim yokakannehir
grip oldum kızlar kaç gündür burunlarını çekiyorlardı onlardan bana bulaştı sonunda:gitme:
akşamda kızları luna parka götüreceğiz söz verdik cadılara.
pek tadım yok ama söz verdik üzülmesinler dillerinden kurtulamayız zaten
öptüm hepiniziiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi pazarlar fıstıklar...
hava bugün çok güzel burda eşimde işi gitti şansıma evde pinekliyorum:1no2:
bu arada hafta içi göz doktoruna gittim gözlerim bozuk çıktı şimdi gözlüğe alışmaya çalışıyorum dört gözlü olmak ta zormuş bayağı -tatlicadiarzu-
hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım ben daha tam olarak atlatamadım emzirdiğim için hafif ilaçlar verdi doktor onlarda hiç bir işe yaramadı hala öksürüyorum.size iyi gezmeler...
iyi akşamlar şekerlerrr,nasılsınız görüşmeyeli hastalarımıza acil şifalar işleri ve maratonu olanlara kolay gelsin canlarımm,
benim ev revire döndü 2 gündür eşim grip,ben özel günümdeyim çok sancılı geçiyor üstünede kızlar çıkarıyor geceleri 2 gündür bugece de devam ederse yarın dr götüreceğim gündüz gayet iyiler üşüttüler galibaen azından benim en şu günlerim geçince hasta olsalar ne vardı kendime bakacak bir ben vaerdım onuda çok gördüler bana :) görüşmek üzere öpüldünüzz
oğlakcım hayırlı olsun dişemizsiniz maşallah 6 ya girdikten sonra başlar diyor doktorlar çocuğa ve gelişimine göre değişebilirmişş yinede içinin rahatlaması için bir doktorla görüş bence canımm geçmiş olsun kuzucuğumaa.s.