Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selamlar kızlar...
nihayet bugün evde kaldım biraz temizlik yapayım dedim mutfak dolaplarını silmeye başladım ki sular kesildiakannehirmutfak darmadağın suların gelmesini beklyorum...
hepinizi öpüyorum...

selam herkesler hayirli cumalar nabersiniz bakalim sevvalcim yazdiklarin icin cokkkk saol tatlim bilgilendirdin bizi tesekkürler:)))

selamlar kızlar...
nihayet bugün evde kaldım biraz temizlik yapayım dedim mutfak dolaplarını silmeye başladım ki sular kesildiakannehirmutfak darmadağın suların gelmesini beklyorum...
hepinizi öpüyorum...

oooo tamda yerinde kesilmis sular canim sana kolay gelsin:))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi akşamlar şekerlerrrr
nasılsınız bakalım?bugün epey ödevimiz vardı yarısını bitirdik hafta sonu devam ederiz diye bıraktık kızlarıda yatırayımda bende az kafa dinleyim tv karşısında sızmayı düşünüyorum:)))güzel oluyor valla ne zamandır yapmıyorum özledim:))
artık cümle okuyor iyice tekrar yapıp onları bakmadan yazmaya geçtik beynim kafam şişti atlet atletli talatın manyaklıklarından:)))))))
opuyorumnanaktan herkesi canlarım
meleklerimide kocaman öpüyor herkese güzel bir hafta sonu diliyorum yafruşlar
görüşmek üzere

iyi akşamlar hanımlar
belinaycım işini bitirmişsindir umarım suyun kesilmesi kötü olmuş
kolay gelsin sana canım
miniğim bende az önce ödev yaptırdım tabi daha bitmedi.yazma işimiz bitti okuma kaldı
öğretmen o sesini de vermiş çok hızlı gidiyor.kız iyice karıştıracak diye korkuyorumbilmiyorumkismile
bende biraz kafamı dağıtayım dedim.insan kızlara ödev yaptırdıktan sonra böyle oluyor ciddensempatiksalakcinniben kendim ders çalışsam bu kadar yorulmam vallakaydirigubbakcemile3
neyse öpüldünüz şekerlera.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

kaçaklar nerdesinizaklinialirimsmile
işlerimi bitirdim aslında ütü yapsam iyi olur ama hiç halim yokakannehir
grip oldum kızlar kaç gündür burunlarını çekiyorlardı onlardan bana bulaştı sonunda:gitme:
akşamda kızları luna parka götüreceğiz söz verdik cadılara.
pek tadım yok ama söz verdik üzülmesinler dillerinden kurtulamayız zaten
öptüm hepiniziiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi pazarlar fıstıklar...
hava bugün çok güzel burda eşimde işi gitti şansıma evde pinekliyorum:1no2:
bu arada hafta içi göz doktoruna gittim gözlerim bozuk çıktı şimdi gözlüğe alışmaya çalışıyorum dört gözlü olmak ta zormuş bayağı -tatlicadiarzu-
hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım ben daha tam olarak atlatamadım emzirdiğim için hafif ilaçlar verdi doktor onlarda hiç bir işe yaramadı hala öksürüyorum.size iyi gezmeler...

geçmiş olsun canım ben daha tam olarak atlatamadım emzirdiğim için hafif ilaçlar verdi doktor onlarda hiç bir işe yaramadı hala öksürüyorum.size iyi gezmeler...

sağol canım ben ilaç da almadım öyle bekliyorum kendi kendine geçmesini-tatlicadiarzu-
gözün için de geçmiş olsun canım.benimde sol gözüm zayıf doktora görünsem kesin gözlük verir bir zamanını bulursam gidecem yine de

merhabalar kaçaklar
dün kimse uğramamış bugünde sadece belinay gelmiş
herkes geziyor bir ben mi evde pinekliyorum
gerçi dün akşam kızları luna parka götürdük çok sevindiler sonra da sahilde biraz oturduk orda da park vardı sallandılar kaydılar oyun oynadılar değişiklik oldu biraz çocuklara
neyse öptüm hepiniziiiiia.s.a.s.a.s.

günaydınlar canlarım herkese
güzel bir gün vede hafta olsun inşaallah
bu cuma 29 ekim ve tatil sanırım perşembeden eşimede mecburi izin verecekmiş ama işler yoğun olduğundan gitmeyi düşünüyor o bende bugün yarın temizlik falan yapayım azcıkda tatil demek artık bolca ödev anlamına geliyor sanırım bizlere diğer günler ödev yaparız artık
yemeğim yok markete çıkacağım işlerimi halledebilirsem gelirim şekerlerrrrr
herkesi opuyorumnanaktan
mihribanım çok yoğundum hafta sonu kuzum ondan gelemedim
belinayım nabersiniz şekerlerr?
herkesi muckkkkkkkk
meleklerimide kocaman öptüm güzel bir gün vede hafta olsun onlar için inşaallah

gunaydın hatunlar nasılsınız valla bende cok yogundum hafta sonu temızlık mısafır ödevler aman yarabbım bır an dedım benım kafa gıdıyo cok sukur kazasız belasız atlattık :))))))))bugunde gene hafta bası temızlık yemek utu offfffffffffff hepsıde var anlayacagınız... buyuk kızın 4 de dersanede sınavı var onu getır gotur ahanda aksam oldu ( ....rabbım gene saglık guc kuvvet versınde usteınden gelırız ıns...hepınızı öpuyorum a.e.o

selammmmm ben geldim herkeslere güzel bir hafta gecirmenizi diliyorum mucukkk hepiniziiii:))))

merhaba hanımlar
herkes yoğun bir koşturmaca içinde hayat işte
bende kızlar evdeyken çok yoğun oluyorum.yemek faslı sonra ödevleri dersleri derken iyice yoruluyorum
onlar okuldaykende işlerimi yapıp biraz kafa dinliyorum kk de takılıyorumkaydirigubbakcemile3
şimdi cadılarımda gelirler öptüm hepinizia.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

selam canlarım
maşaallah allah bizlere hiç boşluk vermemiş heralde :)))
sürekli bir maraton
vardır bir bildiği yaradanın:))
boş olsak çenemize vurur heralde:))))
şaka bir yana gerçekten hepimize kolaylıklar diliyorum allah sağlık sıhhat versinde napalım başa gelen çekilir
herkesi opuyorumnanaktan canlarım
kızın az bir ödevi kaldı onuda yazdırayım bakmadan yazacakmış ben okuyacağım o yazacak sonrada oturur dinleniriz azcık
iyi akşamlar şekerlerrrrrrrrrrrrrrrr
meleklerimede kolay gelsin allah zihin açıklığı versin inşaallah

kızlar bugün kızım ilk süt dişini çıkardı çok erken değil mi 8 eylülde 5i bitirip 6ya girdi ön altta saağ dişini çıkardı çok erken diye tedirgin oldum ne dersiniz

iyi akşamlar şekerlerrr,nasılsınız görüşmeyeli hastalarımıza acil şifalar işleri ve maratonu olanlara kolay gelsin canlarımm,
benim ev revire döndü 2 gündür eşim grip,ben özel günümdeyim çok sancılı geçiyor üstünede kızlar çıkarıyor geceleri 2 gündür bugece de devam ederse yarın dr götüreceğim gündüz gayet iyiler üşüttüler galiba en azından benim en şu günlerim geçince hasta olsalar ne vardı kendime bakacak bir ben vaerdım onuda çok gördüler bana :) görüşmek üzere öpüldünüzz

oğlakcım hayırlı olsun dişemizsiniz maşallah 6 ya girdikten sonra başlar diyor doktorlar çocuğa ve gelişimine göre değişebilirmişş yinede içinin rahatlaması için bir doktorla görüş bence canımm geçmiş olsun kuzucuğumaa.s.

teşekkürler kamilece ben zaten haftaiçi dişçiye gidicem sorucam o zaman

iyi aksamlar....nabersiniz bakalim az önce melisayi dr a götürmek zorunda kaldik
oyuncak bebeklerinin saclarini sardigi seyi parmagina takmis bende sabunladim
ama aciyod edi mecburen hastaneye götürdük cikardilar cok sükür aciyomu dedi doktor
yok acimiyo dedi arabaya binincede aciyo diyo iyi bez baglayalim dedim hangidsine diye soruyo hengisi aciyoduki buyd galiba diyo cadiii:))))
herkeslere takrar iyi aksamlar byeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…