- 6 Şubat 2008
- 6.642
- 2
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.601
kızlar bugün kızım ilk süt dişini çıkardı çok erken değil mi 8 eylülde 5i bitirip 6ya girdi ön altta saağ dişini çıkardı çok erken diye tedirgin oldum ne dersiniz
hadi hayırlı olsun canım nice dişlere inşaallah
endişe etme canım benim iki kızımda 5inci ayında çıkardılar ilk 2 dişini hatta büyük kızım mısır gibi peş peşe patlattı yaşında nerdeyse ağzı diş dolmuştu
çocuğuna göre değişiyor ama endişe etme hatta mutlu ol demekki sağlığı yerinde beslenmesi güzelki dişlerini rahatca çıkarabiliyor
anne sütü alan çocuklar özellikle kalsiyumdan dolayı erken çıkarabiliyor
endişeye mahal yok yafruş rahat ol sen
iyi akşamlar şekerlerrr,nasılsınız görüşmeyeli hastalarımıza acil şifalar işleri ve maratonu olanlara kolay gelsin canlarımm,
benim ev revire döndü 2 gündür eşim grip,ben özel günümdeyim çok sancılı geçiyor üstünede kızlar çıkarıyor geceleri 2 gündür bugece de devam ederse yarın dr götüreceğim gündüz gayet iyiler üşüttüler galiba en azından benim en şu günlerim geçince hasta olsalar ne vardı kendime bakacak bir ben vaerdım onuda çok gördüler bana :) görüşmek üzere öpüldünüzz
oğlakcım hayırlı olsun dişemizsiniz maşallah 6 ya girdikten sonra başlar diyor doktorlar çocuğa ve gelişimine göre değişebilirmişş yinede içinin rahatlaması için bir doktorla görüş bence canımm geçmiş olsun kuzucuğumaa.s.
canım benim çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sizlere kuzum
kuzucukların neyi var üşüttülermi acaba
havalar nasılki orda?
çok çok geçmiş olsun
iyi aksamlar....nabersiniz bakalim az önce melisayi dr a götürmek zorunda kaldik
oyuncak bebeklerinin saclarini sardigi seyi parmagina takmis bende sabunladim
ama aciyod edi mecburen hastaneye götürdük cikardilar cok sükür aciyomu dedi doktor
yok acimiyo dedi arabaya binincede aciyo diyo iyi bez baglayalim dedim hangidsine diye soruyo hengisi aciyoduki buyd galiba diyo cadiii:))))
herkeslere takrar iyi aksamlar byeeeeeee
geçmiş olsun canım ciddi bişey yok inşaallah
cadı ya bak yaaa
eli ayağı doğru durmazmı bunların hiç off offfff ömür törpüsü bu çocuklar yaa
allah sonumuzu hayretsin bizlerede kolaylıklar versin ne diyim