Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

inşaAllah canım inşaAllah..doğru biraz genetik de oluyor...yapı meselesi ,kardeş kardeşe bile benzmiyo huyu suyu..Doğum gününzde kutlu olsn bu arada ..meleğime rabbim sağlık sıhhat hayırlı uzuuuun ömür nasip etsin...hee arabanzda hayırlı uğurlu olsun canım tabii..Kazasız belasız kullnmk nasip olsn inşaAllah..Pasta dedin valla canım çekti..niyetliyim zaten ,canım nasıl tatlı istedi..kalkyım ben mutfağa giriyim kek çırpıyım iki dakka..öpyrm Mihriban...

sağol canım teşekkür ederim:1hug:
bu arada daha babamız gelmedi arabayı görmedim kutlamada yapamadıkaklinialirimsmile
oruçmuşsun allah kabul etsin canım gel pastayı beraber yiyelim begocum
bende seni öptüma.s.a.s.

selm herkeslereeeee ben geldim nasilsiniz bakalim))))))) öpüyorum meleklerimi ve annelerini muckkkkk

kaccaklar nirdesiniz yaw...Nunukum merhaba arkdaşım nasılsın?..
Kk ya aslında çamaşır yumuşatıcısı tavsiylerine bakmk için acele girdim..Yumoş ekstra portakal çiçeğimi nedir onu almştım haftasonu..hiiç beğenmedim hiçde kalıcı değil..
Siz neler kullnıyosnz bana bir fikir verin..

iyi akşamlar...
uzun bir haftadan sonra nihayet gelebildim oğlumun 3 gün ateşi sürdü ve ateşi kesildiği gün vücudunda ve boğazında yaralar çıktı günlerce hiçbir şey yiyemedi gece gündüz hep ağladı tekrar doktora götürdüm doktor birkaç gün daha böyle giderse hastaneye yatırıcam dedi günlerce onunla uğraştım zorla yemek yedirdim ve bugün kontrole gittiğimizde kilo almış ve doktor beni tebrik etti zayıflaması gerekirken sen kilo aldırmışsın bravo dedikaydirigubbakcemile2allaha şükür bunuda atlattık...begümünde dişi ağrıyordu bugünde onun dişini çektirdim şimdi de babaannesine yatmaya gitti ancak fırsat bulabildim oturmaya...

begocum demekki komşuyuz canım bende zaten çekmece merkezde oturmuyorum bende bilirsin salı pazarında öğretmen evinin oralarda oturuyorum çok yakında bende cennete taşınıcam zaten inşallah görüşürüz birgün olumunekankayizsmilekk dan ikinci komşum olursun bir arkadaşım daha var burada tanıştık sürekli görüşüyoruz inşallah seninlede görüşürüz...

yeni arabanız hayırlı olsun mihribancım allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
kızınında doğum günü kutlu olsun zemuszemus

İnşaallah canım inşaallah...burnumun dibindesin yaa nerden nereye valla...
Salı pazarına her hafta olmasada arada ya kayınvalideyle yada komşumla gidiyoruz bazen..cennet kültür merkzine kayıt için uğramam lazım bugün, kayıtlar 1.döneme doldu sanırım gene geç kaldım..geçn yılda çok istedm kaçırdım..
Oğlunun iyi olmsına sevindim..hastalıklrla büyüyolar çocuklar canım napıcaksın kendini üzme..hep böyle büyütdük..ben 2.kızım astım bronşitdi ve birde çok zayıftı..neler çektim anlatamam..acillere doğan hastnesine taşınıyorduk..iğne üstüne iğne,hava buhar makinesi oooof off...9 yşnda atltırsa atlatır dedmşti dr..öylede oldu çok şükür..Rabbim dermansız hastalık vermesin...öpyrm seni Belinay

begocum eğer bugün kültür merkezine geldiysen bende oradaydım begümün gitar kursu vardı saat 4 ve 7 arası oradaydım belkide karşılaşmışızdırkaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar diyarbakır yagmurlu bugun eşimide nöbete gönderdim yalnızım anlayacagız pazar pazar......

merhaba hanımlar
2 gündür giremedim.yine düğün vardı oraya gittik.bu ay kaçıcı düğün artık böyle oldum vallakafamçokkarıştıkızlarda sevmiyorlar düğünü 1 saat durunca sıkıldık demeye başlıyorlar küçük cadımda yapışıyor bana oyuna kalkmama bile izin vermiyor.yani sizin anlıyacağınız düğünlere gidip bol bol sinir olup geliyorumaklinialirimsmile
eve az önce geldik.makineye hemen kızların formasını attım evi bir toparladım
daha ödevleri duruyor onuda yaptırıcam ama yemek ne yapıcam bilmiyorum:bbo:
çokta yorgun hissediyorum kendimi
neyse şekerler ben kaçıyorum artık
öpüldünüzzzzza.s.a.s.a.s.

günaydınlar canlarım
güzel bir hafta diliyorum herkese
mihribanım canım hayırlı olsun arabanız kazasız iyi günlerde kullanın canım benim
meleğimizin doğum günüde kutlu olsun canım benim nice senelere sağlık mutlulukla inşaallah
begomm kuzum nabersin bakalım şeker?valla şeker ben yumuşatıcı kullanmıyorum bir iki denedim hepsi yalan ne kokusu nede bişeyi var doğru dürüst yumuşatacak diye neyle yaptıklarıda belli değil zaten herşeyimiz sağlıksız oda eksik kalsın tenimize zarar vermeyelim eskiden sabunla elde yıkanıyordu makina yeter bile ay çok detayına girmiyorum ben o yüzden yardımcı olamıyacağım sana üzgünüm
nunukummmmmm kuzum nabersin şeker
rüyam şekerciğim burdada buz oldu hava ayazımız geldi meşhur donuyoruz resmen kışı getirdik artık
hafta sonu accık yoğundum ödevler ev işlerim derken koşturmacayla geçti bugünde elifim gelmeden markete gidip gelelim nazımla alışverişimi yapayımda elif gelince geç oluyor soğuk ödevler derken erken halletmem gerek
herkese kolay gelsin canlarım
meleklerimi vede sizleri opuyorumnanaktan kuşlarımmmmmmmmmmmmmm
seviyorum sizleriiiiii

günaydinnnnnnnnn ben geldim nassiniz bakem kuzularim nasil ))
hafta sonu hastaydim ugrayamadim hic hadin bakalim eski günlere geri dönelim

Günaydın hayırlı haftalar olsun hepinize kıslar...opuyorumnanaktan
Belinaycım saat 4 dn önce uğradım ben kültür merkzine..geç kalmışım,yeni kayıtlar 1 aralıkda başlıyormş..sağlık olsun, nasip ozamana inş..
Minikim sağol cnm doğru söylysun aslında sağlık açısndn çok zararlıama seviyorum,koku merakım var benim illede kokacak..bayanssulusmilekolay gesn sana cnmopuyorumnanaktan
Mihroşum oh düğün dernek gez bakalım cnm..çarşmba kına ,pazarda ymkli düğn var bizmde..altınada habire zam geliyo bu sene bu kaçıncı valla..milletin evlnme krizi tutdu..hakkaten kafamçokkarıştıböyle olduk cnm..
Hepinizi öpyrm Allah a emanet olun(akşm istanbul sallandı..duymuşnzdur)

merhaba hanımlar
bugün kızımın toplantısı vardı 1. sınıfa gidenin
öğretmen genel bir değerlendirme yaptı kızım için örnek öğrenci maşallah çok iyi sorumluluk sahibi uyumlu dedi o kadar sevindim ki anlatamam:teytey:gururlandırdı cadı beni başka iyi maşallah dediği öğrencilerde oldu ama örnek öğrenci olarak sadece benim cadımı söyledi bütün veliler bana dönüp baktı gururlandım o an inanın
inşallah hep böyle kalır dedi inşallah dedim bende
miniğim sağol canım
begocum öyle valla herkes ağız birliği yapmış galiba arka arkaya düğün yapıyolar.haftaya yine var gidermiyiz bilmiyorum ama davet edileceğimiz kesin.gelin kızımız ısrarla gelin düğünümde dayım oynayacak dedi durduakannehir
neyse şekerler işimi bıraktım kk ne koştum
öpüldünüzzzza.s.a.s.a.s.

belinayim, rüyanazim, mihribanim, minikim, begom selam kislar manersiniz bakem güzel bir hafta gecirmenizi diliyorum :))) hepicinizi vede prenseslerimi koooocaman muckkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…