- 25 Ekim 2009
- 608
- 0
- 54
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.441
inşaAllah canım inşaAllah..doğru biraz genetik de oluyor...yapı meselesi ,kardeş kardeşe bile benzmiyo huyu suyu..Doğum gününzde kutlu olsn bu arada ..meleğime rabbim sağlık sıhhat hayırlı uzuuuun ömür nasip etsin...hee arabanzda hayırlı uğurlu olsun canım tabii..Kazasız belasız kullnmk nasip olsn inşaAllah..Pasta dedin valla canım çekti..niyetliyim zaten ,canım nasıl tatlı istedi..kalkyım ben mutfağa giriyim kek çırpıyım iki dakka..öpyrm Mihriban...
Merhabaaaa..
nasılsınız kıslar..daha öncede girdim uzuuun uzuuun yazdım,bi yanlşlkla hepsi silindi gitdi okadar üzüldmki..bidahada üşendim tekrarlmaya...orjinali gibi olmuyo zaten...
Teşekkür ederim hepinze güzel sözlrinz için..gelirim bırakmam sizi..faydam olursa ne mutlu bana..Belinaycım oğluşna çok geçmiş olsun bitanem,inşaAllah şimdi daha iyidir..Ayrıca senle komşuyuz cnm..aramızda bir köprü var bizi ayıran..cennet köprüsnü bilirsin muhtelemen değilmi?.inş bigün tanışmk nasip olur,al bebişi çık gel ben seni karşılarım buluşruz..dille değil kalpden söylüyorm beklerim mutlaka Belinaycım...
Mihroşum Allah zihin açıklğı versin kuzulara cnm..senin işin çok zor bu sene anlarım seni..Allah yardmcın olsun..sabır göstercen başka çaren yok..öğretmnde çok önemli inş iyi bir öğrtm düşmştür..sen daha öncede çekingen diye bahsetmşdin kızlrdan..canım yaa sosyal aktivitelre sokmya çalış mümkünse..çok faydası oluyo emin ol..Birde yüreklendir onları..'''bravoo,sen süpersin,ben biliyodum zaten senin yapacğını,harikasın..''ben bile halaa buzdolbına tutdrdğum okuldn geln kağıtlrdaki bu notlara göz atarım..rencide etdiysem eğer o gün o çocuğu hemen silkelenirim.''.belgin ne yapıyosun kendine gel...''
Çok zor çocuk yetiştirmek çooook...fedakarlık... özveri..çok öpyrm seni Mihroşum.
Nunukum senide çok öpyrm helal olsun kıs sana topiğe sahip çıkyon Mihroşla..Topik sahibi anca bülbül gibi şakısın dursun..kadının dötü yer görmüyoki hehehe....
merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
eşimin bugün izin günü arabamızı satmıştık yenisini almaya gitmişti.ben size yazarken aradı gönlümdeki gibi beyaz bir arabaya anlaşmış sevindim :teytey:çünkü tek hoşuma giden renk beyazdı.arabayı beğenmiş eşim sende beğenirsin dedi
bu arada bugün küçük kızımın doğumgünü akşama küçük bir kutlama yapıcaz yaş pasta alalım diyorum aynı zamanda araba içinde kutlama yapmış oluruzkaydirigubbakcemile3
ama cadım şu an beni sinir etmekle meşgul sakız alalım diye başımda ağlayıp duruyor.eşim birazdan gelicek markete gideriz kızım diyorum anlamıyor:umursamaz:bu kız hiç akıllanmıyacakaklinialirimsmile
neyse şekerler 2 sevincimi de sizlerle paylaştım :1hug:
öpüldünüzzzzza.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
begocum demekki komşuyuz canım bende zaten çekmece merkezde oturmuyorum bende bilirsin salı pazarında öğretmen evinin oralarda oturuyorum çok yakında bende cennete taşınıcam zaten inşallah görüşürüz birgün olumunekankayizsmilekk dan ikinci komşum olursun bir arkadaşım daha var burada tanıştık sürekli görüşüyoruz inşallah seninlede görüşürüz...
İnşaallah canım inşaallah...burnumun dibindesin yaa nerden nereye valla...
Salı pazarına her hafta olmasada arada ya kayınvalideyle yada komşumla gidiyoruz bazen..cennet kültür merkzine kayıt için uğramam lazım bugün, kayıtlar 1.döneme doldu sanırım gene geç kaldım..geçn yılda çok istedm kaçırdım..
Oğlunun iyi olmsına sevindim..hastalıklrla büyüyolar çocuklar canım napıcaksın kendini üzme..hep böyle büyütdük..ben 2.kızım astım bronşitdi ve birde çok zayıftı..neler çektim anlatamam..acillere doğan hastnesine taşınıyorduk..iğne üstüne iğne,hava buhar makinesi oooof off...9 yşnda atltırsa atlatır dedmşti dr..öylede oldu çok şükür..Rabbim dermansız hastalık vermesin...öpyrm seni Belinay
yeni arabanız hayırlı olsun mihribancım allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
kızınında doğum günü kutlu olsun zemuszemus