Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selamlar kızlar...
oğlum çok hasta dün havale geçirmek üzereyken doktora yetiştirdim boğazları ve kulakları iltihap olmuş akşama kadar hastanedeydim ateşini falan düşürdüler 10 tane iğne verdi doktor,bugünde sürekli ağlıyor iyileşene kadar zor girerim artık öpüyorum hepinizi...
kamilecim meleğinin doğum günü kutlu olsun canım...

oğluşuna geçmiş olsun canım
nazar mı var oğlunda belinaycım yanlış anlama ama çok hasta oluyorda dikkatimi çektibilmiyorumkismile

canim ya cok gecmis olsun

selam herkeslere güze bir hafta sonu diliyorum
arkadaslar bisey sormak istiyorum aslinda size camasir deterjaninin sivisini kullanan varmi ben ilk defa aldim ama makine ye nasilkoycam bilmiyorum sivisina ani bir gecis yaptim gigeri hep leke yapiyordu ama deterjan bölümüne birsey koymam gerekiyomu yani kutu gibi hemen akmasin diye :))))
öpüyorum herkesi tekrardan güzel hafta sonlari:))) muckkkkkkkkkkk

merhaba hanımlar
kimseler yok yinebilmiyorumkismile
nunuğum hiç sıvı kullanmadım bir bilgim yok canım ama şişenin üstünde nasıl kullanılacağı yazıyordur belki

iyi aksamlar gelmemis yine kimseler mihribanim kuzum üzerine bakmadim ama bakayim bir saol canim
kizlar bugün esimle laptop bakmaya gittik len ne o fiyatlar son modelleri var zaten hep te windovs 7 ama en iyileri yani icinde herseyin olmasini istiyorsan 800€dan basliyo aaaaaaa oldum yilbasina kadar beklicem hem indirim olur belki hemde hediye cekleri oluyor ozamanlar hatli cep tl alana 300-400 € hediye ceki veriyolar bakacam artik nasil eserse olmadi taksityaparim :))) herkeslere muckkkkkk sekerler ben de cikayim görüsmek üzere byeeeeeeeeee

merhaba hanımlar
topik nunukla benim topiğim oldu maşallahkaydirigubbakcemile3
kimseler yok nerdesiniz kaçalar
neyse iyi pazarlar öpüldünüzzzzzzopuyorumnanaktan

merhaba hanımlar
topik nunukla benim topiğim oldu maşallahkaydirigubbakcemile3
kimseler yok nerdesiniz kaçalar
neyse iyi pazarlar öpüldünüzzzzzzopuyorumnanaktan

ne güzel iste sen ben iki deli idare ediyoruz diger delilere ihtiyacimiz yok lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülülülülülülülü lülülülülülü :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

iyi aksammmmmmlar naersin mihribanim artik ikimiz sohpet edelim digerleri nede olsa yokkk........ )))))

günaydınlar şekerciklerim
nasılsınız bakalım?
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım
belinayım çok geçmiş olsun kuzum acil şifalar diliyorum yakışıklımıza gözün aydın anneciğinde gelmiş kuzucuğunuda servise verirsin kolay olur senin içinde canım kışın çocuğu hasta edipde hastane parası vermektense soğuyunca havalar servisle gider gelir daha iyi onun içinde
nunukkkkkkk ne diyon kıs sen bakem:)
sürtükmüyüm ben yani:))))))))))))))))))
şaka bir yana valla okul telaşı ev koşturmacası bu hafta biraz uzak kaldım sizden ama mazeretim vardı şekerler
en önemlisi pc kafayı yiyor virüs var kocişin ellerinden öpecek ama adamda mesaiye başladıı hafta sonuda çalıştı malesef
havalar soğudu geçen elif gelene kadar dedik nazla evi derleyip toplayalım dedik alt katım boş koca ev ve kombili kızların odalarına balkondaki halıları kaldırdım temizledim altlarına serdim sıcak olsun alttan az soğuk kesilsin diye derken düzenle ittir kaktır kakılmış misali bel mel kalmadı sonra yemek ortalık derken ertesi gün yorgunluk attım pcde süreki virüs atıyor aç kapa sinir geldi çok girmedim
ama kulaklarım maşaallah çan gibiydi dedim kesin nunukum anıyordur:)))
mihribanım kuzum sen de iyiisn inşaallaha
meleklerim nasıllar
kamilemmmmmmmmmmmmmmmmmmm muckk bebekimmmmmm faceden kutladım ama yinede meleğimin doğum günü kutlu olsun hayırlı yaşlar olsun inşaallah
sevvalimmmmmm kuzummmmmmmmm yoğun karum benimmmmmmmmmmm
ne etcez bu sınavı yaaaa bende hiç istek kalmadı ders çalışmıyorum girmekdende her an vaz geçebilirim gibi nasılsa almayacaklar bizi
herkese kolay gelsin accık haberlere bakayım küçük cadım uyanmadan
opuyorumnanaktan herkesleri
güzel bir gün vede hafta sizlerin olsun inşaallah

merhaba hanımlar
miniğim bu ne yoğunluk kız sürekli kendine yapacak iş buluyorsun ya bravo valla canımkaydirigubbakcemile3
bende meleklerimde iyiyiz.bugün onları okula ben götürdüm küçük kızım bir çekingen ki sorma gitsin.çok canım sıkıldı onu öyle görünce:gitme:.ablasıda sessiz ama bu ondan daha da çekingen yaa.benim gelmeme bir sevindi ki.yanında görmek istiyor beni demek ki.inşallah alışır zamanla ne diyeyim
büyük kızıda öğretmenine sordum çok memnun.sınıfın iyileri arasında umarım böyle devam eder.benden de bu kadar canım
nunuğum 2 deli oldu 3 deli bak:roflol::roflol::roflol:
neyse şekerler öpüldünüzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ooo misafrizm gelmis bak mihribanim -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- hosgeldin kendini tanitirmisinin taniyalim seni :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

oh oh insallah cabucak alisir canim beton orcun gibi hep yaninda istemez :roflol: :roflol: :roflol: kuzum onlar misafir cabuk unutur onlar bizi )))

selam sekerler nabersiniz bakalimmmm minik alt kati kiralasana :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sicak olur ev ben kiralamak isterdim ama bana uymaz esine de o kiralasin bir can daha gelir nefes kokusuyla ev sicacik olur :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: hem suclu hem güclü üste cikma bosuna sen siz hepiniz bos birakin sonrada nunuk kulaklarimi cinlatiyo de sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni yanimda olsaniz elimden cekeceginiz varda yakin degiliz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

iyi geceler hanımlar
2 kıza ödev yaptırdım başıma ağrı yapıştı.mafoldumbengeçen sene birdi derdim şimdi 2 olduakannehir
1. sınıfa giden kızım özel ilgi istiyor.harflere geçmişler bugün:hulya: artık daha çok ilgilenmem gerek.en önemli zamanlar bu 2 ay üstüne düşmem gerek
diğeri de 2. sınıfta bilmediklerini anlamadığını bana soruyor.yaptığını kontrol etmem için gösteriyor.bu akşam bir ona bir buna bakıyım derken cidden böyle oldumkafamçokkarıştı
ne zor işmiş şu okul işleribenneyaptımki
sizler ne alemdesiniz hanımlar.miniğim elifin ders durumu nasıl:uhm:bir benmiyim böyle kafayı sıyıran yoksabilmiyorumkismile
rüyanaz hoşgeldin canım nasılsın
nunuğum kızım mutlaka beni sen okula götür diye ısrar etmiyor tabi ablası yanında olmasa kesin ederdi ama gidersem çok seviniyor.hergün bir teklifte bulunuyor ama anne bugün sen okula götür bizi diye:roflol:
öptüm hepiniziiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım napıon nasılsın özledim valla kamp yazmadık biz cnm öle bindik gittik yer varmış yerleştik 5 gün kaldık geldik iskenderun da güzelmiş tavsiye edilir bizde bu yaza kamp yazcaz ama ne tarafı yazarız bilmiom....
cananın kızını faceden gördüm allah bagışlasın maşallah....öptümseni ecemimide grş..

günaydinnnn nbersiniz bakalim nasil gidiyo yogunluk )) ben cikiyorum mügeye bayim azda su havvaya sinir olup geleyim hadin görüsmek üzere bye byeee hepinizi muckkkkk

merhaba hanımlar
yoğunluk hızlı tempo aynen devam galiba
kimseler olmadığına göreaklinialirimsmile
öptüm şekerler sizia.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…