- 15 Eylül 2008
- 2.442
- 1
- 42
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.401
selamlar kızlar...
oğlum çok hasta dün havale geçirmek üzereyken doktora yetiştirdim boğazları ve kulakları iltihap olmuş akşama kadar hastanedeydim ateşini falan düşürdüler 10 tane iğne verdi doktor,bugünde sürekli ağlıyor iyileşene kadar zor girerim artık öpüyorum hepinizi...
kamilecim meleğinin doğum günü kutlu olsun canım...
selamlar kızlar...
oğlum çok hasta dün havale geçirmek üzereyken doktora yetiştirdim boğazları ve kulakları iltihap olmuş akşama kadar hastanedeydim ateşini falan düşürdüler 10 tane iğne verdi doktor,bugünde sürekli ağlıyor iyileşene kadar zor girerim artık öpüyorum hepinizi...
kamilecim meleğinin doğum günü kutlu olsun canım...
merhaba hanımlar
topik nunukla benim topiğim oldu maşallahkaydirigubbakcemile3
kimseler yok nerdesiniz kaçalar
neyse iyi pazarlar öpüldünüzzzzzzopuyorumnanaktan
günaydınlar şekerciklerim
nasılsınız bakalım?
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım
belinayım çok geçmiş olsun kuzum acil şifalar diliyorum yakışıklımıza gözün aydın anneciğinde gelmiş kuzucuğunuda servise verirsin kolay olur senin içinde canım kışın çocuğu hasta edipde hastane parası vermektense soğuyunca havalar servisle gider gelir daha iyi onun içinde
nunukkkkkkk ne diyon kıs sen bakem:)
sürtükmüyüm ben yani:))))))))))))))))))
şaka bir yana valla okul telaşı ev koşturmacası bu hafta biraz uzak kaldım sizden ama mazeretim vardı şekerler
en önemlisi pc kafayı yiyor virüs var kocişin ellerinden öpecek ama adamda mesaiye başladıı hafta sonuda çalıştı malesef
havalar soğudu geçen elif gelene kadar dedik nazla evi derleyip toplayalım dedik alt katım boş koca ev ve kombili kızların odalarına balkondaki halıları kaldırdım temizledim altlarına serdim sıcak olsun alttan az soğuk kesilsin diye derken düzenle ittir kaktır kakılmış misali bel mel kalmadı sonra yemek ortalık derken ertesi gün yorgunluk attım pcde süreki virüs atıyor aç kapa sinir geldi çok girmedim
ama kulaklarım maşaallah çan gibiydi dedim kesin nunukum anıyordur:)))
mihribanım kuzum sen de iyiisn inşaallaha
meleklerim nasıllar
kamilemmmmmmmmmmmmmmmmmmm muckk bebekimmmmmm faceden kutladım ama yinede meleğimin doğum günü kutlu olsun hayırlı yaşlar olsun inşaallah
sevvalimmmmmm kuzummmmmmmmm yoğun karum benimmmmmmmmmmm
ne etcez bu sınavı yaaaa bende hiç istek kalmadı ders çalışmıyorum girmekdende her an vaz geçebilirim gibi nasılsa almayacaklar bizi
herkese kolay gelsin accık haberlere bakayım küçük cadım uyanmadan
opuyorumnanaktan herkesleri
güzel bir gün vede hafta sizlerin olsun inşaallah
merhaba hanımlar
miniğim bu ne yoğunluk kız sürekli kendine yapacak iş buluyorsun ya bravo valla canımkaydirigubbakcemile3
bende meleklerimde iyiyiz.bugün onları okula ben götürdüm küçük kızım bir çekingen ki sorma gitsin.çok canım sıkıldı onu öyle görünce:gitme:.ablasıda sessiz ama bu ondan daha da çekingen yaa.benim gelmeme bir sevindi ki.yanında görmek istiyor beni demek ki.inşallah alışır zamanla ne diyeyim
büyük kızıda öğretmenine sordum çok memnun.sınıfın iyileri arasında umarım böyle devam eder.benden de bu kadar canım
nunuğum 2 deli oldu 3 deli bak:roflol::roflol::roflol:
neyse şekerler öpüldünüzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dilercim nasıl geçti tatil? kamptan bahsetmemiştin ne güzel yapmışsınız bizde antalya tarafında kamp düşünüyoruz antalyanın her yerini gezelim diyoruz oturmak yokk. bu arada canan çok sağlıklı bir kız bebeği dünyaya getirdi dün ve 3800 doğmuş çok mutluyum dünden beri..