Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın canlarım
güzel bir gün diliyorum
mihribanım yerim ben o meleğimi aferin kuzucuğuma işte budur meleklerimin hepsi örnek şekerim eeeeeee anaları kim dimi ama kendi kendimizede pay çıkaralım yani:)))
begom hadi kolay gelsin sanada canım benim büyüttün tabi bebeleri kültüre adadın kendini darısı başımıza ne diyim şeker:)))
bizim yolumuz daha çok canım ilkokul 1.sınıfdayım daha:))))))hele bi okuma yazmayı sökemde sonra kültürel olaraktan başlarım
nunukummmmmmmm muckkkkkkk bebekim
herkeslere kolay gelsin canlarım elif dün çok üşümüş cotton çorapla çıkayımda diyorum kalın kışlık çorap bakayım yeni almıştım beyaz 5 tane penye çorap ay birden geldi kış
halledeyimde çocuk donmadan giymeye başlasın
muckk canlarım

selam kislar nabersiniz... minigim kuzum kalin coraplardan al kuzucum hastalanmasin ben her sene 4-5 tane en kalin coraplardan aliyorum sizede yollayimmi??? bu yil daha almadim evdekiler olcakmi bakmam gerek :))) muckkkkkkk sekerler

merhaba hanımlar
bugün yoğun geçti ancak şimdi zamanım oldu girmeye
öğlen kızları okula bıraktık sonra alışverişe gittik .eşiminde işi vardı dışarda öyle olunca 5 gibi gelebildik eve
aldıklarımı yerleştirdim kızlara ödevlerini yaptırdım yanınıza geldim
miniğim haklısın canım anaları kim tabiki biz:roflol::roflol:meleklerimize maşallah nazar değmesin
havalarda serinledi burda gündüzleri sıcak ama geceler serin.kızların odasının halısını açacağım artık.yerde oturup oyun oynuyorlar üşütmesinler.zaten hafiften grip oldu hepsi geçti neyse ki
öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınlar kuzucuklarımmmm
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım
bugün pek yoğunum sormayın valla nefes alabilirsem öp başına koy durumundayım anlayacağınız
nunuk gönder anam gönder:)
mihribanım kolay gelsin bebekim sanada muckkk herkese şekerler
meleklerimi vede sizleri çok çok öptüm yafruşlar
kib

merhaba hanımlar
yarına eşim mühendisini yemeğe davet etti yeni evlendiler yemeğe çağırdı eşimde
bende bugün dip bucak evi süpürdüm sildim.birazdan da içli köfte yapacağız eşimle.bugünden hazır olsun dedim.yarına da pilav fırında tavuk çorba salata yaparım.
ancak bu kadar oluyor çocuklarla ne yapayım.zaten ödevlerini nasıl yaptırırım yarın bilmiyorumkafamçokkarıştıokullu çocuklu olunca herşey karmakarışık oluyor valla
miniğim sana da kolay gelsin canım.artık sana bayan yoğun tempo diyeceğim kızkaydirigubbakcemile3
ne yapıyorsun bu kadar merak ettim canım yaaayerimseniben
neyse ben kaçtım hanımlar
öpüldünüzzzzza.s.a.s.a.s.

günaydın kızlar bugun rüyanazımın prensesimin doğum günü iyiki doğurmuşum onu o benim herşeyim ya pek duygulandım sabah servise gönderirken....

kolay gelsin kuşummm
allah kolaylık versin bizlere ne diyim valla okullu olunca herşey daha bir katlanıyor nereye yeteceğimizi şaştık
ooooo gelde anlatam kuzummmmmmmmmmmm msnde telden kamilemle sevvalim bilip duru yoğunluğumu gel seninde kafanı ağrıtam az:roflol::roflol::roflol:
dünya telaşı diyelim adına geçelim müsait olunca konuşuruz uzun uzun inşaallah yafruşum
sanada kolay gelsin canım muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ellerine sağlık

günaydın kızlar bugun rüyanazımın prensesimin doğum günü iyiki doğurmuşum onu o benim herşeyim ya pek duygulandım sabah servise gönderirken....

günaydın canım sanada
ooooo prensesimizin yeni yaşı kutlu olsun nice senelere inşaallah canım benim
duygulanmazmı insan yaa büyüttük şaka maka kızlarımızıda buralarda:roflol:
sağlıklı mutlu huzur dolu nice seneler diliyorum sizlerle birlikte inşaallah canım benim
opuyorumnanaktan sizleri
herkese günaydınlar şekerlerrrrrr

Günaydın cicişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr...NABER?..
Sabah sabah ,meleklerim den sonra olan bir horozum var ya..çok üzdü beni..
Tutdurdu okula gitmiycem,bu sene 5.snfta...daha dönemin başı...bunun soğuk havaları var,hastalğı var.şimddn teklrse ne olcak..Ağladı zırladı,hiç taviz vermdim..ses tonum yükseldi,sabahın körü favorettiyi aratmadım binada..her tarafım sinrden titredi..yüz verdkçe tepmize çıktı,bnden çok baba yapıyor baba..onada çatdım zaten..Kızlar da isyanda''çok yüz veriysnz şuna dyolr..bir haftda iki kere arkdşlrıyla AVM de toplndlr,go karta vs yemek eğlndiler..esirgemiyoruz,harcamlrıda cabası..biz 50 tl verirkn diğer velilerin henüz 10 yşndaki bir çocuğa 150 200 tl vermesi nede OHA diyorum yani..ben bu milleti anlamıyorum..:umursamaz:
Rüyanaz, meleğinin doğumgünü kutlu olsun canım..annelik işte duygulanmak mümkünmü..büyüyolar...boshayallersmile
Miniğum poposu yer görmeyen hizmetçi ruhlu karum,can Eminem,Kamilem,Şevvölüm,Belinayım,Mihroşumm hepicğinzi öpyrm..içliköfte bende istiyoooooommm Mihroşummm

günaydin kizlar nabersiniz kimseler ugramamis. bugün esim ise gitti sabah melisayi hazirladim krese gidecektik bir baktik ki kapidan giriyo hastayim demis isten geldi simdi dra gitti bende yorgunum sanki gidip uzanayim da müge bakayim havvaaaaaaaaaaaaaaaaaa kurtar beni :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sizi ve meleklerimi koooocaman öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba hanımlar
sabahtan beri koşturuyorum iş güç yap yap bitmiyor valla.şimdi de kalkıp yemeklerime başlıyacam.zor olanı yani içli köfteyi akşamdan hazırladım gerisi kolay ama yine de oyalar tabii:hulya:
begocum gel ye canım acemi işi benim ki biraz ama tadı fena değil yinede yerimseniben
miniğim dünya telaşı hiç bitmiyor ki.dün 2 kıza ders çalıştırdım yorgunluktan öldüm sinirlenmeden yapıyım şu işi diyorum yok ama mutlaka bir yerde patlıyorumguclubacismilegeçen sene 1 tanesine ders çalıştırıyordum bu sene 2 oldular akannehirallah yardımcım olsun:Saruboceq:
rüyacım kızının doğum günü kutlu olsun canım
öptüm hepiniziiii şekerler kaçtım ben byyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ooooooooo becerikli arkadasim benim yapinca bir tabakta bana uzati ver camdan ben tek yapamiyorum yani disini yogurmak cok zahmet isi oldugunda bende zaten biraz yogurunca hemen kollarim yoruluyor onun icin benim evde icli köfte gitmiyor tek te yapmadim zaten kendime güvenemiyorum benim yapacagim en fazla 10 -20 olmali cabuk bikiyorum)))) sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Mihroşum atlatmışındır inşaAllah misafirlrini cnm..
Güzel olmşdur içli köften hadi niye olmasın..çok sağol bitanem yemiş kadar oldum inan..
Kendinide çocklrınıda hırpalama..hiç bişey onlrdan önenli değil..bırak işi gücü..oldğu kadar artık..
Ben de kına gecsndn geldim...iki gecedir kına gclrde boy gösteriyom ..kafam davul gibi oldu müzik sesinden be ya...
Hiç uykumda yok KK dA dolaşayım biraz..
Hayırlı geceler hayırlı cumalar canlarım hepinize....

canım benim yaaa kıyamam ben sanaaaa
üzülme canım ergenlik dönemi dedikleri şey artık erken başlıyor çocuklarda haklı istem dışı ve çevre faktörüyle yapıyorlar ama senide çok iyi anlıyorum
zaten bende bu aile milletinin çoğunu anlamakta zorluk çekiyorum
ver parayı gönder gitsin zihniyetinde çoğu allah akıl versin herkese
öğretmen günlük 1 lira falan verin dedi çocuklara fazla alışmasın dedi elifime okul başladı bir kere verdim kantinci küçük anlamaz diye bunu bir kazıklamış sonraki gün 2 lira verdim hala cüzdanda aynı para duruyo anne almamki ondan bişey diyo yaşlı amca günahda demiyo allahtanda korkmuyo dedi ona verecek param yok dedi:)
toptancıdan koliyle aldım yiyecek içeceklerin günlük beslenmesine koyuyorum paranda acil durumlar için dursun dedim.
alışmasın her gün para harcamaya şimdiden diyorum
ilerdede böyle devam eder inşaallah yoksa çok çatışırız ya o yada ben evden kaçabiliriz:roflol::roflol:
allah cümlemizin yardımcısı olsun inşaallahda

hay senin havvanaaaaaaaaaaaa
kuzum valla işin gücün yok sardın elin karısına gitde eniştemize bak ayol
geçmiş olsun bu arada eniştemizede

offfffff kuzum offfffffff nolacak valla halimiz bilmeyommmmmmmmmmmmmmmsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
peş peşe olunca çocuk öyle oluyor napacaksın benimde elif 3 e giderken naz başlayacak ilkokula bakalım ne yapacağız en azından biri kendini kurtarırmı deyim yoksa elifin dersler ağırlaştıkca dahamı deliririm bilmiyorum
offffff offffffffffffff valla anamın taaaaaaaaaaa ...............kadar geri dönüveresim var şu hayattan:roflol::roflol::roflol::roflol:

yuhhhhhhhhhhhhhhh ulen az müge anlı izlede yemeği yap kıs:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anaaaaaaaaaaaaaa sen iyice boşladın artık haberin ola kaynanalık yaptırma bana şimdikötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

sağol bitanem sanada hayırlı geceler hayırlı cumalar diliyorum
opuyorumnanaktan şekerciğim

günaydınlar canlarım
hayırlı cumalar diliyorum herkese
bugün evi derleyim toplayım çamaşırı falan halledeyimde elifim gelince tüm ödevlerini bitireceğiz hafta sonu işlerimiz var ödevle uğraşmayalım bir daha
kıza mont alınacak kışlık çorap okul formasının kışlık pantolon ve lakostu gelmemişti o gelmiştir onu almaya gidelim çocuk etekle donar valla ayaz artık iyice
tvmiz olursa yarın akşama gelecekmiş sanırım oraya gidip bakacağız bi baskına:)))))))))gidiyoz yani eşimle:))))))
ne yapıyorlar 1 haftadır diye:)))))))
pazar günüde yoğun yorgun ve yokum
görüşemezsek merak etmeyin dünyadayım :)))telaşında boğuluyorumdur
herkesi opuyorumnanaktan canlarım meleklerimide opuyorumnanaktan
sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

merhaba hanımlar
bugün burada hava yağmurlu kızları okula ben götürdüm.maalesef kestirmeden gittiğimiz yol toprak yapmurda yağınca çamur oluyor iyice battık.kızlarında çorabları ayakkabıları çamur oldu hep.sinir oldum iyice guclubacismile
miniğim bende senin gibi olacağım ortanca 3 başlayınca küçükde 1. sınıfa gidecek.büyüğümde 4. sınıfa başlıyacak.o zaman alır başımı giderim herhaldekaydirigubbakcemile3sınıf yükseldikçe dersler zorlaşıyor 3er 4 er 5 er saymalar öğretiliyor sesli sessiz harfeler incesi kalını :bbo:kıza iyice oturup gösteriyim diyorum küçük anne ödevim var diyor.bir ona bir buna derken ne yaptığımı bende anlamıyorumakannehir
begocum misafirlerimi ağırladım şükür yemekler güzel olmuştu beğendiler.eşimin mühendisi tabaklarını hep bitirdi sevindim inan aç kalkmasınlar sofradan dedim
nunuğum bende makinası var eşim çekiyor ben sadece ağzını kapatıyorum köftelerin.yoğurma işinide eşim çekerek hallediyoben işin kolayını buldum ama yinede uğraştırıyor kolay dediğime bakma senyerimseniben
bu arada cumanız mübarek olsun hanımlar
öpüldünüzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepinize teşekkürler şekerler....

ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile bananeeeeeee bende istiyorum ondan ((( banada yolla canim makineden seneye gelince bende alayim en iyisi)))
l

sagol canim...len minik ne olmus havvama aaaaaa garuyu isleyemedim zaten bugün cok uyumusum basim agriyo kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı midemde iyi degil zaten esimden baada gecti galiba hastalik :2: :2: :2: (((banami kaynanalik edecen kuzucum
sorma ya cokkkkk bosladim ben bu aralar offfffff offffff :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: herkesleri kooooocaman öpyüorum muckkkkkkk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

abowwwwwwww len tv niz yokmu daha yakinda cocuklara bir kardes daha geliyo desenize önceleri tv yokmus herkes doguruyormus minikim kuzum öyle olmasin dikkat et kendine :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…