Günaydın cicişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr...NABER?..
Sabah sabah ,meleklerim den sonra olan bir horozum var ya..çok üzdü beni..
Tutdurdu okula gitmiycem,bu sene 5.snfta...daha dönemin başı...bunun soğuk havaları var,hastalğı var.şimddn teklrse ne olcak..Ağladı zırladı,hiç taviz vermdim..ses tonum yükseldi,sabahın körü favorettiyi aratmadım binada..her tarafım sinrden titredi..yüz verdkçe tepmize çıktı,bnden çok baba yapıyor baba..onada çatdım zaten..Kızlar da isyanda''çok yüz veriysnz şuna dyolr..bir haftda iki kere arkdşlrıyla AVM de toplndlr,go karta vs yemek eğlndiler..esirgemiyoruz,harcamlrıda cabası..biz 50 tl verirkn diğer velilerin henüz 10 yşndaki bir çocuğa 150 200 tl vermesi nede OHA diyorum yani..ben bu milleti anlamıyorum..:umursamaz:
Rüyanaz, meleğinin doğumgünü kutlu olsun canım..annelik işte duygulanmak mümkünmü..büyüyolar...boshayallersmile
Miniğum poposu yer görmeyen hizmetçi ruhlu karum,can Eminem,Kamilem,Şevvölüm,Belinayım,Mihroşumm hepicğinzi öpyrm..içliköfte bende istiyoooooommm Mihroşummm
canım benim yaaa kıyamam ben sanaaaa
üzülme canım ergenlik dönemi dedikleri şey artık erken başlıyor çocuklarda haklı istem dışı ve çevre faktörüyle yapıyorlar ama senide çok iyi anlıyorum
zaten bende bu aile milletinin çoğunu anlamakta zorluk çekiyorum
ver parayı gönder gitsin zihniyetinde çoğu allah akıl versin herkese
öğretmen günlük 1 lira falan verin dedi çocuklara fazla alışmasın dedi elifime okul başladı bir kere verdim kantinci küçük anlamaz diye bunu bir kazıklamış sonraki gün 2 lira verdim hala cüzdanda aynı para duruyo anne almamki ondan bişey diyo yaşlı amca günahda demiyo allahtanda korkmuyo dedi ona verecek param yok dedi:)
toptancıdan koliyle aldım yiyecek içeceklerin günlük beslenmesine koyuyorum paranda acil durumlar için dursun dedim.
alışmasın her gün para harcamaya şimdiden diyorum
ilerdede böyle devam eder inşaallah yoksa çok çatışırız ya o yada ben evden kaçabiliriz:roflol::roflol:
allah cümlemizin yardımcısı olsun inşaallahda
günaydin kizlar nabersiniz kimseler ugramamis. bugün esim ise gitti sabah melisayi hazirladim krese gidecektik bir baktik ki kapidan giriyo hastayim demis isten geldi simdi dra gitti bende yorgunum sanki gidip uzanayim da müge bakayim havvaaaaaaaaaaaaaaaaaa kurtar beni :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sizi ve meleklerimi koooocaman öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hay senin havvanaaaaaaaaaaaa
kuzum valla işin gücün yok sardın elin karısına gitde eniştemize bak ayol
geçmiş olsun bu arada eniştemizede
merhaba hanımlar
sabahtan beri koşturuyorum iş güç yap yap bitmiyor valla.şimdi de kalkıp yemeklerime başlıyacam.zor olanı yani içli köfteyi akşamdan hazırladım gerisi kolay ama yine de oyalar tabii:hulya:
begocum gel ye canım acemi işi benim ki biraz ama tadı fena değil yinede yerimseniben
miniğim dünya telaşı hiç bitmiyor ki.dün 2 kıza ders çalıştırdım yorgunluktan öldüm sinirlenmeden yapıyım şu işi diyorum yok ama mutlaka bir yerde patlıyorumguclubacismilegeçen sene 1 tanesine ders çalıştırıyordum bu sene 2 oldular akannehirallah yardımcım olsun:Saruboceq:
rüyacım kızının doğum günü kutlu olsun canım
öptüm hepiniziiii şekerler kaçtım ben byyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
offfffff kuzum offfffffff nolacak valla halimiz bilmeyommmmmmmmmmmmmmmsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
peş peşe olunca çocuk öyle oluyor napacaksın benimde elif 3 e giderken naz başlayacak ilkokula bakalım ne yapacağız en azından biri kendini kurtarırmı deyim yoksa elifin dersler ağırlaştıkca dahamı deliririm bilmiyorum
offffff offffffffffffff valla anamın taaaaaaaaaaa ...............kadar geri dönüveresim var şu hayattan:roflol::roflol::roflol::roflol:
ooooooooo becerikli arkadasim benim yapinca bir tabakta bana uzati ver camdan ben tek yapamiyorum yani disini yogurmak cok zahmet isi oldugunda bende zaten biraz yogurunca hemen kollarim yoruluyor onun icin benim evde icli köfte gitmiyor tek te yapmadim zaten kendime güvenemiyorum benim yapacagim en fazla 10 -20 olmali cabuk bikiyorum
)))) sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yuhhhhhhhhhhhhhhh ulen az müge anlı izlede yemeği yap kıs:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anaaaaaaaaaaaaaa sen iyice boşladın artık haberin ola kaynanalık yaptırma bana şimdikötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
Mihroşum atlatmışındır inşaAllah misafirlrini cnm..
Güzel olmşdur içli köften hadi niye olmasın..çok sağol bitanem yemiş kadar oldum inan..
Kendinide çocklrınıda hırpalama..hiç bişey onlrdan önenli değil..bırak işi gücü..oldğu kadar artık..
Ben de kına gecsndn geldim...iki gecedir kına gclrde boy gösteriyom ..kafam davul gibi oldu müzik sesinden be ya...
Hiç uykumda yok KK dA dolaşayım biraz..
Hayırlı geceler hayırlı cumalar canlarım hepinize....
sağol bitanem sanada hayırlı geceler hayırlı cumalar diliyorum
opuyorumnanaktan şekerciğim