- 6 Şubat 2008
- 6.642
- 2
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.421
iyi akşamlar şekerler
nasılsınız bakalım?
nunukkkk ne diyon kıs sen hee parabasıyoz bizya:))
napalım artık nefesimizle ısıtacaz kışın daha çok aşk yaşayacaz heralde :))))))))
mihribanım kuzum kolay gelsin sanada nasılsın şekerciğim
valla sorma canım yaa bu daha sanalda anlattığım yoğunluğum sen birde telde dinlesen ölürsün heralde:))))
kamilemle sevvalim bilir:)))))))arada psikopata bağlıyorum valla
bizimde iyi canım ne olsun el yazısı öğrenecekler diye çızık çızıyoz:))))))
öğretmenimiz geçengün toplantı yapmıştı peşin peşin söyledi hırslı veliler varsa hayal kırıklığına uğratacağım ben yavaş ve derinden gideceğim hiç hırslı değilim diye
her gün 2 satır 2 satır veriyor çizgilerden ödev olarak şimdilik güzel gidiyor gibi elif solak birde hem el yazısı hem sol derken bakalım yazıya geçince neler yaşayacağız
rüyam canım hoşgeldin şekerrrrrrr
nabersin bakalım epey gezdin dinlendin kıs valla ne güzel bizim yerimizede gezeydin yafruşum yaaaaaaaaaaaaaa
hadi iyi geceler herkese sabah erkenciyiz malum bugün accık yoğundumda uyuyam erkenden yarınada iş çokk
opuyorumnanaktan meleklerimi vede sizleri
nasılsınız bakalım?
nunukkkk ne diyon kıs sen hee parabasıyoz bizya:))
napalım artık nefesimizle ısıtacaz kışın daha çok aşk yaşayacaz heralde :))))))))
mihribanım kuzum kolay gelsin sanada nasılsın şekerciğim
valla sorma canım yaa bu daha sanalda anlattığım yoğunluğum sen birde telde dinlesen ölürsün heralde:))))
kamilemle sevvalim bilir:)))))))arada psikopata bağlıyorum valla
bizimde iyi canım ne olsun el yazısı öğrenecekler diye çızık çızıyoz:))))))
öğretmenimiz geçengün toplantı yapmıştı peşin peşin söyledi hırslı veliler varsa hayal kırıklığına uğratacağım ben yavaş ve derinden gideceğim hiç hırslı değilim diye
her gün 2 satır 2 satır veriyor çizgilerden ödev olarak şimdilik güzel gidiyor gibi elif solak birde hem el yazısı hem sol derken bakalım yazıya geçince neler yaşayacağız
rüyam canım hoşgeldin şekerrrrrrr
nabersin bakalım epey gezdin dinlendin kıs valla ne güzel bizim yerimizede gezeydin yafruşum yaaaaaaaaaaaaaa
hadi iyi geceler herkese sabah erkenciyiz malum bugün accık yoğundumda uyuyam erkenden yarınada iş çokk
opuyorumnanaktan meleklerimi vede sizleri