-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.481
Mihroşum atlatmışındır inşaAllah misafirlrini cnm..
Güzel olmşdur içli köften hadi niye olmasın..çok sağol bitanem yemiş kadar oldum inan..
Kendinide çocklrınıda hırpalama..hiç bişey onlrdan önenli değil..bırak işi gücü..oldğu kadar artık..
Ben de kına gecsndn geldim...iki gecedir kına gclrde boy gösteriyom ..kafam davul gibi oldu müzik sesinden be ya...
Hiç uykumda yok KK dA dolaşayım biraz..
Hayırlı geceler hayırlı cumalar canlarım hepinize....
iyi akşamlar şekerler
minikden başka gelen olmamış
öptüm a.s.a.s.a.s.
selam canım benim
nasılsın kuzum?
valla hafta başı herkesler koşturmacadadır sanırım
sevvalimide kaç gündür görmüyor sesini duymuyorum bugün ararım bir ara
kamilemde nerelerde acep halen pcsinde sorun var sanırım oda girmekte zorlanıyor(
herkesi opuyorumnanaktan
kib görüşmek üzere meleklerimede güzel bir gün olsun inşaallah
iyi akşamlar kızlar...
10 gündür girmemişim kk ya şimdi farkettimdelikafaduldenokul telaşımızdan popom yer görmüyor servisimiz olmadı bizim verdiğimiz servisi okul servisleri kabul etmedi geçici okulumuza bu okulumuzun önünden servis kalkıyor öğlen 1 saat akşam 1 saat servis bekliyoruz yollarda bütün günüm okul önlerinde geçiyor eve gel yemekti temizlikti derken ölüyorum yorgunluktansempatiksalakcinniallahtan annem burda da birde çocukla uğraşmıyorum yollardaannem gidince ne yapıcaz bakalımCADIARZUhepinizi öpüyorum canlarım....
hayırlı pazarlar arkadaslar nasılsınız ınan bende öle derslerle ugrasmakdan pek gıremıyom begocum allah bagıslasın cocuklarını cnm perenseslerden sonra prensı bulmussun bcm bır seyler denedınmı ?? yontem olarak bende 4.dusunuyorumda 3 kızım varrrrr dunyalar tatlısı ıns bıde oglusum olur opuyorumnanaktan:ecrin_bebek:
h.b cnm aynen bende cnm ınan o yuzden daha cok ıstıyom tmm cnm beklıyorum....hayırlı geceler sanada meleklerını ve oglusunuda kocaman opuyorum cnm...Gamze cim hayırlı akşamlar bitanem..hoşgeldin diyememştim sana bu arada hoşgeldin..
Allah gönlüne göre versin inşaAllah canım..Bende çok istyodum bir oğlumun olmsını,en çokda çevre, yakın akraba çevrsi yüzünden tabii neden olacak..:umursamaz:
Önce Allah ın izniyle sonra uyguladığım bir yöntem oldu yerimseniben
Ben sana özelden yazarım tamammı yerimsenibenşimdi fazla kalamıycam kk da..
Aklımdasın en kısa zamanda dönerim sana özelden çok öpyrm seni ve melklrini..
hb cnm nasılsınız kızla ewet ya hava kapalı ınsanın canı sıkılıyoooooooogünaydınlar şekerlerrrr güzel bir gün diliyorum herkese
gamzelim hoşgeldin canım
dilerim nabersin kuzummm
nunuğum allah kolaylık versin kuzum yaa birde bit hortladı eskiden hadi imkanlar belliydi bitlenirlerdide şimdi noluyor anlamıyorum(
belinayım kolay gelsin canım benim inşaallah en kısa sürede halledersinizde sende rahat edersin oğluşunda perişan olmaz
mihribanım yafruşum yoğun hatun onlar facede ve telde görüşüyoruz bizde genelde yoksa araki bulasın dün sevvali kaç kere aradım karı cevap vermiyo kafayı yiyecektim sonunda ulaştım aldım hesabını:))))
herkeste bir hayat koşturmacası
begom kuzum ne demek şekerciğim her zaman birbirimizin destekcisiyiz yafruşum
facede ben kkdan bir sürü davet geliyorda kabul etmiyorum canım sadece oyun için ekliyorlar bazıları
selam vermeyenleride geçen senelerde bir iki denedim sonra temizledim:)))
sevval kamilem nunuğum belinayım falan var onlarla beraberiz genelde özelden ismimi atamda ekle istersen
unuttuğum varsa özür dilerim şekerler sabah sabah okuduklarımdan aklımda kalanlar bunlar şimdilik
bugün azcık ev temizleyim diyorum yemeğim falan varda nazla birde banyo keyfi yapalım elif gelmeden sonra ödevler falan derken vakit kalmıyor havada erkenden kararıyor ay sonuda saatler alınacak artık kış boyu inimizde yaşar dururuz:)))))
şimdilik muckkkkkkk herkesi