Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar şekerler
nasılsınız bakalım?
nunukkkk ne diyon kıs sen hee parabasıyoz bizya:))
napalım artık nefesimizle ısıtacaz kışın daha çok aşk yaşayacaz heralde :))))))))
mihribanım kuzum kolay gelsin sanada nasılsın şekerciğim
valla sorma canım yaa bu daha sanalda anlattığım yoğunluğum sen birde telde dinlesen ölürsün heralde:))))
kamilemle sevvalim bilir:)))))))arada psikopata bağlıyorum valla
bizimde iyi canım ne olsun el yazısı öğrenecekler diye çızık çızıyoz:))))))
öğretmenimiz geçengün toplantı yapmıştı peşin peşin söyledi hırslı veliler varsa hayal kırıklığına uğratacağım ben yavaş ve derinden gideceğim hiç hırslı değilim diye
her gün 2 satır 2 satır veriyor çizgilerden ödev olarak şimdilik güzel gidiyor gibi elif solak birde hem el yazısı hem sol derken bakalım yazıya geçince neler yaşayacağız
rüyam canım hoşgeldin şekerrrrrrr
nabersin bakalım epey gezdin dinlendin kıs valla ne güzel bizim yerimizede gezeydin yafruşum yaaaaaaaaaaaaaa
hadi iyi geceler herkese sabah erkenciyiz malum bugün accık yoğundumda uyuyam erkenden yarınada iş çokk
opuyorumnanaktan meleklerimi vede sizleri

günaydın herkese minigim hb yafrum gezdim mmerak etme cicim ben bu sene nerelere gitmedim ki nevşehir amaya samsun yozgat iskenderun en son gene geldim diyarbakıra ...

günaydın herkese minigim hb yafrum gezdim mmerak etme cicim ben bu sene nerelere gitmedim ki nevşehir amaya samsun yozgat iskenderun en son gene geldim diyarbakıra ...

:)))ohh iyi etmişsin ayaklarına sağlık kuzum ne güzel
belli canım gitmediğin yer kalmadığı bir gittin pir gittin biz de buraları bekledik:))
olsun şeker evi gibisi yok insanın ne güzel bak koca yaz gezdin kışında accık otur evinde dimi ama bizlerde sıkılmayalım artık yiter yokluğun
opuyorumnanaktan şeker

günaydın şekerlerrr
herkese güzel bir gün diliyorum
opuyorumnanaktan
meleklerim nasıllar?
belinay kuzum oğluşumuz nasıl oldu canım yaa ateşi düştümü
girmemişde sanırım onunla uğraşıyorsun hala kolay gelsin canım benim
muckkkkkkkkkkkkkkkkk sizleri
benimde kociş hastalandı adam yoğun iş temposu vede sıkıntıdan hasta oldu sabah dra çıkacak izin yazdırabilirse gelicekmiş öğlene bende işleri bitireyim ozamana kadarda gelsin yatsın
hadi şimdilik ben kaçar
byeeeee

merhaba hanımlar
kızıma nazar ettim galiba beni okula götür diye ısrar etmiyor dedim ilk defa bugün ağladı sen de gel diye beni özlüyormuşkaydirigubbakcemile3kızları mecbur okula götürdüm geldim ama bu son dedimlmaz:tamam dedi
miniğim sağol canım sana da kolay gelsin.eşine de geçmiş olsun canım
demek siz daha çizgi çalışması yapıyorsunuz biz e harfindeyiz.biraz iyi biraz kötü yazıyor kızım bakalım gerisi nasıl olacak.
neyse öpüldünüz şekerlerrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kizlar ben geldim sabah 9 da evden ciktim yani ise gittik arkadaslar bittik ya 12de biraktik cocuklar var diye yarin devam edecez insaat varmis biseyler yapiyolar yine basim tuttu melsanin konusma kursu var oraya gidecez birazdan sonrada gelip yatacam insallah hepinizi öpüyorum muckkkk bye sekerler :)))

merhabalar
bu sabah güzel kızım kan tahlili için hastaneye gitti allahıma binlerce şükür demir eksikliği geçmiş sonuçları çok iyi içim rahatladı

sağol canım ben 2.bebeğimi kaybedince garip bir psikoloji içine girdim allah korusun hep kızıma birşey olacak diye korkuyorum

allah korusun cocuklarimizi seni cok iyi anliyorum o aciyi bende yasadim malesef(( :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

artıkın evdeyim cnm ocak başında kızkardeşim doğum yapçak belki ona giderim bakalım....eşine de geçmiş olsun minigim...
ünaydın kızlar herkese...

günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldim rüyanaz kuzum iyiki geldin hadi bakalim iyi gezdin en iyisini sen ettin muckkk kuzum

lahanabebek aklima takildi o erelerde bilenler bilmeyenlere yardimci olsun kimler eksik daha dogrusu))

selamlar kuzucuklar nasılsınız bakalım
güzel bir gün diliyorum canlarım herkese
teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için
eşimden sanırım küçük cadımada bulaştı sesi çıkmadan oturuyor hatta tv izlerken sızdı kanepede sanırım hasta yoksa edeplice oturmaz çenesi durmazdı:)))
2 gün kafa dinlerim bari az konuşurda havalar birden serinledi üşüyoruz artık hatta sabah bir yağmur fırtına aha dedim noluyoruz :)))
kış moduna geldik yine nasıl geçiyor mevsimler günler yaaa valla ömrümüz gidiyor
oğlak canım geçmiş olsun meleğinede çok takma nasılsa kız milleti demir eksikliği kesin oluyor yapımızda var
bununla geçmiş olsun canım
nunukumm lahanamla facede karşılaşıyoruz ama gelmiyor buraya eskisi kadar
kamilemim pc manyadı açılmak için bile nazlanıyor
sevvalim kendi off durumda günlük hayattan koşturmacadan fırsat bulamıyor
rüyada geldi başka eksikimiz varmı?
kaçakları sayalım dökülürler nasılsa:)
mihribanım hadi bakalım ne güzel ne güzel bizimki sindire sindire gidiyor öğretmen acele etmeyin nasılsa öğrenecekler diyo rahatız şimdilik zaten ben relaxım çok kasıp sıkmaya gerek yok çocukları şimdiden ömür boyu okuyup sürünecekler nasılsa
muckkk herkesi kuzucuklarım
kib görüşmek üzere

Merhabaaaa..
nasılsınız kıslar..daha öncede girdim uzuuun uzuuun yazdım,bi yanlşlkla hepsi silindi gitdi okadar üzüldmki..bidahada üşendim tekrarlmaya...orjinali gibi olmuyo zaten...
Teşekkür ederim hepinze güzel sözlrinz için..gelirim bırakmam sizi..faydam olursa ne mutlu bana..Belinaycım oğluşna çok geçmiş olsun bitanem,inşaAllah şimdi daha iyidir..Ayrıca senle komşuyuz cnm..aramızda bir köprü var bizi ayıran..cennet köprüsnü bilirsin muhtelemen değilmi?.inş bigün tanışmk nasip olur,al bebişi çık gel ben seni karşılarım buluşruz..dille değil kalpden söylüyorm beklerim mutlaka Belinaycım...
Mihroşum Allah zihin açıklğı versin kuzulara cnm..senin işin çok zor bu sene anlarım seni..Allah yardmcın olsun..sabır göstercen başka çaren yok..öğretmnde çok önemli inş iyi bir öğrtm düşmştür..sen daha öncede çekingen diye bahsetmşdin kızlrdan..canım yaa sosyal aktivitelre sokmya çalış mümkünse..çok faydası oluyo emin ol..Birde yüreklendir onları..'''bravoo,sen süpersin,ben biliyodum zaten senin yapacğını,harikasın..''ben bile halaa buzdolbına tutdrdğum okuldn geln kağıtlrdaki bu notlara göz atarım..rencide etdiysem eğer o gün o çocuğu hemen silkelenirim.''.belgin ne yapıyosun kendine gel...''
Çok zor çocuk yetiştirmek çooook...fedakarlık... özveri..çok öpyrm seni Mihroşum.
Nunukum senide çok öpyrm helal olsun kıs sana topiğe sahip çıkyon Mihroşla..Topik sahibi anca bülbül gibi şakısın dursun..kadının dötü yer görmüyoki hehehe....

merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
eşimin bugün izin günü arabamızı satmıştık yenisini almaya gitmişti.ben size yazarken aradı gönlümdeki gibi beyaz bir arabaya anlaşmış sevindim :teytey:çünkü tek hoşuma giden renk beyazdı.arabayı beğenmiş eşim sende beğenirsin dedi
bu arada bugün küçük kızımın doğumgünü akşama küçük bir kutlama yapıcaz yaş pasta alalım diyorum aynı zamanda araba içinde kutlama yapmış oluruzkaydirigubbakcemile3
ama cadım şu an beni sinir etmekle meşgul sakız alalım diye başımda ağlayıp duruyor.eşim birazdan gelicek markete gideriz kızım diyorum anlamıyor:umursamaz:bu kız hiç akıllanmıyacakaklinialirimsmile
neyse şekerler 2 sevincimi de sizlerle paylaştım :1hug:
öpüldünüzzzzza.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

sağol canıma.s.a.s.
dediğini yapıyorum yüreklendiriyorum konuşuyorum ama yine de sessiz sakin uyumlular.aslında huylarını seviyorum ama okul hayatında biraz daha cin olmaları gerek diye de düşünüyoruma.s
bir yandan da bana çekmişler diyorum.çünkü bende çocukken böyleydim hiç sesim soluğum çıkmazdı:kedi:sonra sonra açıldım belki kızlarımda böyle olurlar
bazı çocuklara bakıyorum cin gibi yaratılış meselesi biraz da galibaCADIARZUbüyük kızın en yakın arkadaşı çok zeki bir kız çok da uyanık bir kız maşallahı varbazen diyorum benim kız sürekli bununla birlikte ayrılmıyorlar hiç mi birşey kapmıyor arkadaşından:roflol:tek umudum zamanla düzelecekleri inşallah yanılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…