- 25 Ocak 2008
- 2.034
- 4
- 48
- Konu Sahibi EU2
Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasib etsin...
amin canım .. :Saruboceq:
Yüce rabbim sana tekrar güzel ve sağlıklı ikizler versin .onları doya doya öpüp koklamayı nasip etsin ..:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasib etsin...
amin canım .. :Saruboceq:
Yüce rabbim sana tekrar güzel ve sağlıklı ikizler versin .onları doya doya öpüp koklamayı nasip etsin ..:Saruboceq:
2 yıl önce bu aylarda çift çizgiyi gördüğümde ağabeyimin boynuna o kadar hızlı yapışmışım ki , şaşıp kalmıştı..Eşimi aradım, inanamadığı için tekrar test alıp, sonucu iletmemi istedi..Sonuç yine çift çizgi..
Doktordaki ilk günümüz,+ işaretinde küçük bir kalp..doktorun sağdan sola geçişindeki heyecanımız..'Tam tahmin ettiğim gibi..evet..ikiz!...' Tekrar bir mucize..ıkizler..
3.ay..ultrasyonda oğluşumuzu ilk babası gördü..Kızımız utangaçtı biraz..3..mucize dedik..Bir kız bir oğlan..
4,5 ay..gece yarısı bir kanama..sabah kürtaj deneyimi ve fazla kandan sezaryen...
3.gün..Mezarlık..Öyle garip bir duyguydu ki,eşime 'Hangisi, neresi ?' diye gözyaşlarıyla sorarken,aslolanın ayaklarımın beni o küçücük,arasında ikisini ayıran küçük taş parçalı mezara götürmesiydi.
Hepsi zordu..kürtaj,sezaryen,uyanmak..karnına ilk dokunuş ve onları orda bulamamak..Ama en zoru mezarlıktan çıkmaktı..çıkabilmekti..Avucuma mis kokan topraklarını alıp, peçeteye sardım..Yol boyunca, mola yerine dek ablam ısrarlarına rağmen elimden alamadı toprağı...Yolculuk yapmak zorundaydım, çünkü Şırnak'tan tainimiz çıkmıştı..evi toplamıştık,eşyalar gidiyordu..Biletim alınmıştı,ertesi gün yolcuydum ama o gece düşük oldu..Onların mezarına bir defa gidebildim sadece..
Badem, acını benden daha iyi kim anlayabilir?..Sen benden şanslısın,kürtaj oldun, sezaryene gerek kalmadı şükür.Şanslısın,mezarlarına gidebilme imkanın var..Şanslısın, sebebini biliyorsun en azından..Ben bunu bile bilmiyorum..
Bir kaç gün önce sana bir soru sordum,cevabın sonucunda sana hiçbirşey yazamadım farkındaysan..Acın yeni..Ama emin ol geçecek,üzülme ki o melekleri orada üzmeyesin,doğmamış olsalar da, 'ANNE'leriyiz, unutma!..Unutma ki cennette onlara Hatice anamız bakıyor..
Kendine iyi bak, olur mu?..
Melek Kızım
Uyan Melek Kızım
Ceylan gibi yüzün olsun
Selvi gibi boyun olsun
Taliplerin hep açık olsun
Uyan güzel kızım uyan melek kızım
Uyan canım kızım uyan uyan
Akar sular senin olsun
Rüyalarım senin olsun
Annen sana kurban olsun
senağlama....
canım benim ya ne diyebilirz ki..Rabbim bol bol sabır versin..başın saolsun canım..inşallah acın hafiflerde Rabbim seni tekrar ikiz meleklerle sevindirir..amiinn..
Ben neden bu sayfayı açtım nerden açtım bilmiyorum... Bunlarla karşılaşmak istemezdim. Görüntünün tamamını izlemeye yüreğim dayanmadı. Bende bebeğimi kaybettim 7 haftalıktı o yüzden çok fazla etkilendim. Senin acın tabikide daha büyük . Canım Allah sana tekrardan ikiz versin. Bütün kalbimle dilerim.
Melek Kızım
Uyan Melek Kızım
Ceylan gibi yüzün olsun
Selvi gibi boyun olsun
Taliplerin hep açık olsun
Akar sular senin olsun
Rüyalarım senin olsun
Annen sana kurban olsun
senağlama....
BEN İNANIYORUM SEN ANNE OLMAYI YÜREĞİNLE HAK EDIYORSUN VE INANIYORUM KI ANNE OLACAKSIN....ÜZME KENDİNİ MELEKLERIN YUKARDA ÜZÜLMESİN....:çok üzgünüm:
canım benim ne diyeyim bilemedim.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama