Melek Kızım ve Melek Oğlum Sizi Hiçbir Zaman Unutmayacağım....

Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasib etsin...:nazar:

amin canım .. :Saruboceq:
Yüce rabbim sana tekrar güzel ve sağlıklı ikizler versin .onları doya doya öpüp koklamayı nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek: ..:Saruboceq:

amin canım .. :Saruboceq:
Yüce rabbim sana tekrar güzel ve sağlıklı ikizler versin .onları doya doya öpüp koklamayı nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek: ..:Saruboceq:

AMİN AMİN AMİN..SONSUZ KERE AMİNNNNNNNNNNN...:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

2 yıl önce bu aylarda çift çizgiyi gördüğümde ağabeyimin boynuna o kadar hızlı yapışmışım ki , şaşıp kalmıştı..Eşimi aradım, inanamadığı için tekrar test alıp, sonucu iletmemi istedi..Sonuç yine çift çizgi..

Doktordaki ilk günümüz,+ işaretinde küçük bir kalp..doktorun sağdan sola geçişindeki heyecanımız..'Tam tahmin ettiğim gibi..evet..ikiz!...' Tekrar bir mucize..ıkizler..

3.ay..ultrasyonda oğluşumuzu ilk babası gördü..Kızımız utangaçtı biraz..3..mucize dedik..Bir kız bir oğlan..

4,5 ay..gece yarısı bir kanama..sabah kürtaj deneyimi ve fazla kandan sezaryen...
3.gün..Mezarlık..Öyle garip bir duyguydu ki,eşime 'Hangisi, neresi ?' diye gözyaşlarıyla sorarken,aslolanın ayaklarımın beni o küçücük,arasında ikisini ayıran küçük taş parçalı mezara götürmesiydi.
Hepsi zordu..kürtaj,sezaryen,uyanmak..karnına ilk dokunuş ve onları orda bulamamak..Ama en zoru mezarlıktan çıkmaktı..çıkabilmekti..Avucuma mis kokan topraklarını alıp, peçeteye sardım..Yol boyunca, mola yerine dek ablam ısrarlarına rağmen elimden alamadı toprağı...Yolculuk yapmak zorundaydım, çünkü Şırnak'tan tainimiz çıkmıştı..evi toplamıştık,eşyalar gidiyordu..Biletim alınmıştı,ertesi gün yolcuydum ama o gece düşük oldu..Onların mezarına bir defa gidebildim sadece..

Badem, acını benden daha iyi kim anlayabilir?..Sen benden şanslısın,kürtaj oldun, sezaryene gerek kalmadı şükür.Şanslısın,mezarlarına gidebilme imkanın var..Şanslısın, sebebini biliyorsun en azından..Ben bunu bile bilmiyorum..
Bir kaç gün önce sana bir soru sordum,cevabın sonucunda sana hiçbirşey yazamadım farkındaysan..Acın yeni..Ama emin ol geçecek,üzülme ki o melekleri orada üzmeyesin,doğmamış olsalar da, 'ANNE'leriyiz, unutma!..Unutma ki cennette onlara Hatice anamız bakıyor..
Kendine iyi bak, olur mu?..

2 yıl önce bu aylarda çift çizgiyi gördüğümde ağabeyimin boynuna o kadar hızlı yapışmışım ki , şaşıp kalmıştı..Eşimi aradım, inanamadığı için tekrar test alıp, sonucu iletmemi istedi..Sonuç yine çift çizgi..

Doktordaki ilk günümüz,+ işaretinde küçük bir kalp..doktorun sağdan sola geçişindeki heyecanımız..'Tam tahmin ettiğim gibi..evet..ikiz!...' Tekrar bir mucize..ıkizler..

3.ay..ultrasyonda oğluşumuzu ilk babası gördü..Kızımız utangaçtı biraz..3..mucize dedik..Bir kız bir oğlan..

4,5 ay..gece yarısı bir kanama..sabah kürtaj deneyimi ve fazla kandan sezaryen...
3.gün..Mezarlık..Öyle garip bir duyguydu ki,eşime 'Hangisi, neresi ?' diye gözyaşlarıyla sorarken,aslolanın ayaklarımın beni o küçücük,arasında ikisini ayıran küçük taş parçalı mezara götürmesiydi.
Hepsi zordu..kürtaj,sezaryen,uyanmak..karnına ilk dokunuş ve onları orda bulamamak..Ama en zoru mezarlıktan çıkmaktı..çıkabilmekti..Avucuma mis kokan topraklarını alıp, peçeteye sardım..Yol boyunca, mola yerine dek ablam ısrarlarına rağmen elimden alamadı toprağı...Yolculuk yapmak zorundaydım, çünkü Şırnak'tan tainimiz çıkmıştı..evi toplamıştık,eşyalar gidiyordu..Biletim alınmıştı,ertesi gün yolcuydum ama o gece düşük oldu..Onların mezarına bir defa gidebildim sadece..

Badem, acını benden daha iyi kim anlayabilir?..Sen benden şanslısın,kürtaj oldun, sezaryene gerek kalmadı şükür.Şanslısın,mezarlarına gidebilme imkanın var..Şanslısın, sebebini biliyorsun en azından..Ben bunu bile bilmiyorum..
Bir kaç gün önce sana bir soru sordum,cevabın sonucunda sana hiçbirşey yazamadım farkındaysan..Acın yeni..Ama emin ol geçecek,üzülme ki o melekleri orada üzmeyesin,doğmamış olsalar da, 'ANNE'leriyiz, unutma!..Unutma ki cennette onlara Hatice anamız bakıyor..
Kendine iyi bak, olur mu?..

Canım senin de başın sağolsun...

Doğmadılar değil doğdular ikiside..

ıkisinide ben evimin banyosunda ayakta doğurdum...

Kordonları ve eşleri içimdeydi..Dr eşlerini ve kordonlarını çıkarmak için kürtaj yaptı...

Ve doğduklarında ikisi de canlıydılar,kalpleri atıyordu...Ben kürtaj masasındayken bile hala avucumdaydı yavrularım..ikisi de hareket ediyordu..dr kordonlarını kesti bebeklerimi masaya koyup ölüme terketti...

Ne zaman öldüklerini bilmiyorum..

Ertesi gün 2 küçük kefenle çıktım o hastaneden..............

ıkisi de elime doğdular.....Hem de normal doğum yaptım farkında olmadan......

Hayat o an durdu benim için.........

Şimdi meleklerimin kardeşleri olsun diye umutlanıyorum...Başka türlü kendime gelemeyeceğim çünkü....Şu an beni ayakta tutan da bu umut zaten..........a.s.

Yazma böyle..Beni de çok üzüyorsun..Onlar içine düştüğü an nefeslerinin duracağı anı Allah belirliyor, sen de biliyorsun..Bu kadar stres yapmamızdan dolayı yeni meleklerimiz gecikiyor benden söylemesi:))
ıçini ferah tut, inşaallah meleklerimiz bizden şefaatçi olur..Kendine iyi bak ki üzülmesinler..Ben ağlayarak uyuduğum gecelerin birinde oğlumu görmüştüm rüyamda..'Anne neden üzülüyosun?' dedi..'Hayır oğlum üzülmüyorum' dediğimde, 'Evet üzülüyorsun hep ağlıyorsun, biz iyiyiz anne üzülme' dedi ve gitti..
Uyandığımda etkisini atmam uzun sürdü ama emin ol ki onlar bizi görüyor ve üzülüyorlar..Veren de Allah alan da..Bizlere bir emanet bıraktı ve geri aldı..Hayırlısını dileyelim ve gerisini Allah'a bırakalım..Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler..
ıyi geceler tatlım..

canım videonu ızledım ve çok ağladım o şiirin içimi yaktı resmen durumunu doğumunu okudum gözümün önüne geldı çok zor günler olmuştur senın için bu kadar net bilmiyodum offff nedıyım Allah sana sabır versın

canım başın saolsunn:KK43::KK43:
gerçekden çokk üzücü bi olayy ne denir bilmiyorum ki allah sabır versin canım sana evet sen iki melek annesisinn canım .....

canım Allah sana öyle bir teselli nasip etsin ki gözünün yası mutluluktan aksın gayri

Melek Kızım

Uyan Melek Kızım
Ceylan gibi yüzün olsun
Selvi gibi boyun olsun
Taliplerin hep açık olsun
Uyan güzel kızım uyan melek kızım
Uyan canım kızım uyan uyan
Akar sular senin olsun
Rüyalarım senin olsun
Annen sana kurban olsun

senağlama....

yapma böyle ya....:çok üzgünüm: RABBİM sabır versın...:çok üzgünüm:

canım benim ya ne diyebilirz ki..Rabbim bol bol sabır versin..başın saolsun canım..inşallah acın hafiflerde Rabbim seni tekrar ikiz meleklerle sevindirir..amiinn..

canım benim ya ne diyebilirz ki..Rabbim bol bol sabır versin..başın saolsun canım..inşallah acın hafiflerde Rabbim seni tekrar ikiz meleklerle sevindirir..amiinn..

Amin canım,çok sağola.s.:Saruboceq:

Ben neden bu sayfayı açtım nerden açtım bilmiyorum... Bunlarla karşılaşmak istemezdim. Görüntünün tamamını izlemeye yüreğim dayanmadı. Bende bebeğimi kaybettim 7 haftalıktı o yüzden çok fazla etkilendim. Senin acın tabikide daha büyük . Canım Allah sana tekrardan ikiz versin. Bütün kalbimle dilerim.

Ben neden bu sayfayı açtım nerden açtım bilmiyorum... Bunlarla karşılaşmak istemezdim. Görüntünün tamamını izlemeye yüreğim dayanmadı. Bende bebeğimi kaybettim 7 haftalıktı o yüzden çok fazla etkilendim. Senin acın tabikide daha büyük . Canım Allah sana tekrardan ikiz versin. Bütün kalbimle dilerim.

Sağol canım,çok geçmiş olsun....:çok üzgünüm:

Melek Kızım

Uyan Melek Kızım
Ceylan gibi yüzün olsun
Selvi gibi boyun olsun
Taliplerin hep açık olsun
Akar sular senin olsun
Rüyalarım senin olsun
Annen sana kurban olsun

senağlama....

BEN İNANIYORUM SEN ANNE OLMAYI YÜREĞİNLE HAK EDIYORSUN VE INANIYORUM KI ANNE OLACAKSIN....ÜZME KENDİNİ MELEKLERIN YUKARDA ÜZÜLMESİN....:çok üzgünüm:

BEN İNANIYORUM SEN ANNE OLMAYI YÜREĞİNLE HAK EDIYORSUN VE INANIYORUM KI ANNE OLACAKSIN....ÜZME KENDİNİ MELEKLERIN YUKARDA ÜZÜLMESİN....:çok üzgünüm:

Canım çok teşekkür ederim güzel kalbin için...:1hug:

canım benim ne diyeyim bilemedim.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım benim ne diyeyim bilemedim.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Melek kızım da Melek oğlum da şu an babaanneleri ile..Ona emanet ettim..İçim daha huzurlu şimdi...Ama onlara olan özlemim hayatım boyunca ,ben ölünceye dek devam edicek.....

canım bademcim daha önce sana yazmıştım..topiğimizde senden bahsedildiğinden beri ve sana yazdıktan sonra inan ki hep seninle meşgulüm..sana birkaç kez yazmak istedim..ama sana ne özelden ne de ziyaretçi mesajı gönderemedim engellemişsin sanırım..ama şunu bil ki Allahım biliyor kalbim ve dualarım seninle..Rabbim senin en kısa zamanda yüzünü güldürsün..yüzünde gülücük çiçekleri açsın inşallah bitanem.:Saruboceq:.seni çok seviyoruuuuuuuuuum..a.s. a.s. a.s.

Rabbimden önce sabır diliyorum...Çok ama çok üzüldüm umarım rabbim bu mucizeyi tekrar en sağlıklı şekilde sonuna kadar yaşatsın canım....

X