Melek Kızım ve Melek Oğlum Sizi Hiçbir Zaman Unutmayacağım....

sürekli aklima geliyorsun canim benim...
ne desek,nasil desek bilemiyorum ki..söylenecek,teselli edecek bir cift kelimem bile yok...
sadece acini inanki en derinlerde seninle paylasiyorum...
Rabbim en yakin zamanda meleklerini sana gönderecek...dualarimdasin bitanem

sanki ağlamaya hazır bombaymışım allah sabır versin canım ne olur üzülme allah hayırlısını versin inşallah onlar seni karşılıcak negüzel allahım ne yazsam bilemedim yeni meleklerinin haberini takib edicem.:çok üzgünüm:

ne diyeceğimi bilmiyorum Allah kiimseye yaşatmasın benim sabrımı bile Allah alsın sana versin seninde en yakın zamanda kucağın dolar ve bebeğin olur inş tek dileğim eşine sarıl Allah sabrınıda verecek onlar cennette merak etme

canım benm burda anlatarak acını tazeliosun yineliosn yapma böle inan çok acı birşey banmde başıma geldi benm oğlumda dört bucuk beşinci ayına girmişti ama napalım allah böle istedi isyan etme ağlama daha fazla sağlığını bozucaksın:KK43:((bak benm bebeğimi kaybedeli dört ay oldu üzüntüden ağlamaktan vücudumdaki bütün değerler tavan yapmış şimdi ilaç alıorum ve hamile kalmak içn malesefki iki ay daha beklemem gerekicek ilk bebeğime sorunsuz hamile kalmıştım ama bu olay ve stresi üzüntüsü beni hasta etti:KK43:(meleklerimiz cennette çok mutlulurlar üzülme tatlım bizi bekliolar orda bize kardeş gndercekler üzülme nolurr:KK43:(

allah sabır versin canım meleklerin cennette seni bekliyor olucak bunu unutma yaradanım böyle uygun gördü demekki inş yaradanım sağlıklıklı evlatlar nasip etsin sana inşş..

bende üç sefer bebek kaybetmiş bir anneyim bir tane oğlum var o yüzden seni okadar iyi anlıyorumki şu an yine hamileyim martın 17 sinde üç ayım bitecek ama içimde büyük bir korku var aynı şeyleri yaşıyacağım diye acını çok iyi anlıyorum canım allah sabrını veriyo

Son düzenleme:
bende üç sefer bebek kaybetmiş bir anneyim bir tane oğlum var o yüzden seni okadar iyi anlıyorumki şu an yine hamileyim martın 17 sinde üçayım bitecek ama içimde büyük bir korku var aynı şeyleri yaşıyacağım diye acını çok iyi anlıyorum canım allah sabrını veriyo

ya baslıgın sahıbını gorunce ınanamadım... cok sevınmıstım ıkızlerın olacagına...
allah dayanma gucu versın canım cok uzuldum...senağlama

bademcim nasılsın canım arada sormak istiyorum durumunu toparlandınmı biraz canım

Allahim sana sabir versin:KK43:(
okurken gercekten cok kötü oldum:KK43:( Basiniz sagolsun...onlari unutmak istesen bile unutamazsin:KK43:(eminim o görüntüleri gözünün önünden gitmiyordur...

Ah be bademim ne diyeyim seni nasıl teselli edeyim be gülüm..
Şu an bu satırları bile nasıl toparlıyor ve nasıl yazıyorum onuda bilemiyorum.
Tek bildiğim onları daha fazla üzmemek adına,onlarında seni mutlu olduğunu görmelerini istiyorsan daha fazla kendini yıpratma ne olur senağlamasenağlama
Sil artık o gözyaşlarını sen ağladıkça onlar hiçte huzurlu uyumayacaklar,senin için ağlayacaklar.
Toparla artık kendini ne olur toparlasenağlama

canım benim ben yenilerden sayılırım...bazı arkadaşlar hamile haberini de buradan almışlar..bende birden fazla bebek kaybeden biri olarak acını anlıyorum...Rabbim sana o yüce peygamber Eyyüb (as)ın sabrını versin.:Saruboceq:..Rabbim bundan sonra yüzünü güldürsün.:Saruboceq:..Rabbim sana kucağını ve yüreğini doldurup taşıracak evlatlar versin.:Saruboceq:.Rabbim seni ve eşini mutlu mesut etsin.:Saruboceq:..Rabbim sana bu acıyı küllendirecek mutluluklar nasib etsin..:Saruboceq:.Rabbim hep yanında yanınızda olsun..:Saruboceq:..Yaşadığınız en son acı olsun..:Saruboceq:..Amin ....:Saruboceq:

off yaa mahvettin beni gece gece badem yaasenağlama
ne denir kisenağlama
başın sağolsun arkadaşım...

badem canım allah sabır versin çok üzüldüm agladım başın sagolsun bitanem allah bi daha yaşatmasın kimseye evlat acısı vermesin

Allahım sabrını bol versin zor...:KK43:

yüce Allah'ım böyle acıları hiç kimseye yaşatmasın ve evlatlarımızla imtihan etmesin,sana da sabır versin bitanem,ben bu tür olaylara karşı o kadar güçsüzüm ki,videonu izlerken inan kendimi tutamadım...senağlamasenağlamasenağlama umarım en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatların,yavruların olur..hasret kaldığın evlat kokusuna doyarsın canım benim....ALLAH sabrını artırsın...

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben bu bbaslıı yenı gordum bademcım...
içim dayanmadı ızleyemedım vıdeonun tamamını...:çok üzgünüm:senağlama
Allah sabır versın canım ya...senağlamane denırkı sozun bıttı yer burası....senağlama

Meleklerim...Sizler beni terkedeli bu gün şu saatlerde tam 40.gün doluyor artık.....

Sizi hala çok özlüyorum..Bir an bile aklımdan çıkmıyorsunuz...Her akşam yatmadan ultrason videolarınıza bakıyorum....

Düğme burunlu oğlum,narin kızım....:asigim: :asigim:

Canımın içleri inşallah size kavuşacağım...

ınşallah sizi kucaklayacağım......

Şimdi sizler meleklerle oynuyorsunuz....

Size kavuşacağım zamanları iple çekiyorum...

Öbür dünyada...............:Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

ıkinizi de çok seviyorum annecim....

Bekleyin beni..........

Geleceğim yanınıza zamanım geldiğinde...

canım ya inan ki çok duygulandım yaa..şimdik gece gece ağlattın beni..senağlamasenağlama
ne kadar üzgünüm anlatamam.. sana ne dersek içindeki o ateşi asla söndüremeyiz..
Allah sana sabır versin ve birdaha yaşatmasın ...:Saruboceq:

canım ya inan ki çok duygulandım yaa..şimdik gece gece ağlattın beni..senağlamasenağlama
ne kadar üzgünüm anlatamam.. sana ne dersek içindeki o ateşi asla söndüremeyiz..
Allah sana sabır versin ve birdaha yaşatmasın ...:Saruboceq:

Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasib etsin...:nazar:

X