melek kartları...

Merhaba.Eşimin düşündüğü iş konusunda kart çekermisin;melekler ne diyor bu konuda; adım atmalımı,yoksa başka alternatif mi?

Rica etsem benim için bir aşk kartı çekebilir misin?
sanırsam aşk konusunda zorluk oluşturan sensin....
ve aşk meselerini nasıl yol sokacağını sen çok iyi biliyorsun
bir adım at ....ve herşey hal olacak....atıcağın adımlardan korkma
çünkü ssen ve sevdiklerin güvendesiniz şimdi ve herzaman

bende bi tane isteyebilir miyimm
herhangi bir düşünce veya herhangi bir konuda yapmak istediğin bişey olabilir mi? çünkü sana
yardım ediyoruz kartı çıktı..yalnız değilsin bunun farkına var ve biz meleklerine güven...kurtulmak veya hayatına yeni almak istediğin herhangi birşeyde başarı elde edeceksin

Aşklaaa ilgili bişeciklerrr var aklımda daaa çok teşekkürlerrr bu arada erkek arkadaşım içinde çekebilir misin zahmet olmazsa tabii:26:

Aşklaaa ilgili bişeciklerrr var aklımda daaa çok teşekkürlerrr bu arada erkek arkadaşım içinde çekebilir misin zahmet olmazsa tabii:26:
erkek arkadaşının şu an yaşadığı olumsuzluklar geçmişinden kaynaklaanıyor....affedemediği birileri var aile içinde...
yapması gereken kabullenmek ve affetmek yoksa bu hep böyle devam eder....
birde erkek arkadaşına bir gücü tükenmiş...hali sezdim...

Evett canımm biraz yoruldu hatta sanırım bayaa yoruldu:26: 5 yıllık ilişkimiz var doğal olarak evlenmek istiyorr ben de üniversite son sınıftayım ailemle konuşmam lazım vs. vs. canım mesela bi konu üzerine bakabiliyo musun mesela bizim için evlilik:18::26: çok oldum biraz biliyorum ama

canım olur mu hiç....
evlilik kartın yeni dünya olarak çıktı meleklerin seniin için yeni bir dünya yaratıyor ışık bolluk ve güzellikle dolu bir dünya hak ettin bunu lakin bu ayrılık mı yoksa evlilik olduğunu şuan tam olarak anlamadım çünkü akışta ol kartın da çıkıyor......belli bir süre daha akışa bırak herşeyi ....ondan sonrası seni zaten çok güzel şeyler bekliyor...ama onunla mı onusuzla mı akışa bıraktığın zamanda belli olucak...

Lütfennn evlilik olsun ve onunla olsunnn
Çok teşekkürler canım yüreğine sağlıkk

Canım banada bakabilirmisin ?
kıpır kıpır kızsın sen haaayalnız şu aralar birileriyle sorunun var...nasıl desem bir anlaşamamazlık .. sevgi yolla kartı çıktı ...yani içten içe arkadaşım /annem babam/ eşim / vs her kimse
seni seviyorum de...pozitif düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…