- 3 Ağustos 2012
- 1.959
- 16
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
seni bu konuda çok umutsuz gördüm çokkkk karamsarbanada bakarmısın canım özel hayatımla ilgili ne bekliyor beni çok teşekkürler şimdiden
kaprisi nazı mı var bu adamın ....çok mu yoruyor seni?banada bakarmısınız aklımdaki kişiyle ilgili ne çıkıcak:)
rüyalarına bak diyor kaartın...meleklerin sana ordan yol gösteriyor...bu aralardaki rüyalarından bi tanesini anlatırmısın?hoşgeldin :) rica etsem bana aşkla ilgili bakarmısın :)
bereket....:) evren sana sevgini ve tüm berektini yolluyor aşk konusunda....peşinden çok koşan mı varr kızzzcanım benım aşk hayatım ıcın bır kart cekermısın???
bereket....:) evren sana sevgini ve tüm berektini yolluyor aşk konusunda....peşinden çok koşan mı varr kızzz
evet....bak melklerin ondan sana msj gönderdi bile....jnm bilki gücünü toparladığında seni yeni bir dünya bekliyor yhani yeni birisi....ve o kişi senin için dpğru kişi olucak ama unutma gücünü topladığında......çıktığım biri vardı 3 ay oldu ayrılalı şuan başkasıyla birlikte , onu gördüm rüyamda bana bakıp gülüyordu sadece bu sabah gördüm bu rüyayı:)
ok bundan sonrasını seeyret senyok canım nerddeeeee malesefkı terkedıldım
aşk konusunda bir değişim bekliyor seni..bir yenilik ...yeni birisi de olabilir veya mevcüt olan kişide düzelmeyi simgeliyor....ve hayırlı bir değişim yenilik sürecidir bu lakinMerhaba melissadan:)
Banada bakarmısın aşkla ilgili:)
kaprisi nazı mı var bu adamın ....çok mu yoruyor seni?
biraz zamana bırak gücünü tekrar elde edeceksin ...çünkü sen ona bağlanmış görünuyosun içten içe...
ve her ne olursa olsun bil ki güvendesin...
seni bu konuda çok umutsuz gördüm çokkkk karamsar
ama hiç gerek yok buna aklına gelmeyecek bir mucize bekliyor seni ...sadece buna inan ve bekle