melek kartları...

banada bakarmısınız aklımdaki kişiyle ilgili ne çıkıcak:)
kaprisi nazı mı var bu adamın ....çok mu yoruyor seni?
biraz zamana bırak gücünü tekrar elde edeceksin ...çünkü sen ona bağlanmış görünuyosun içten içe...
ve her ne olursa olsun bil ki güvendesin...

çıktığım biri vardı 3 ay oldu ayrılalı şuan başkasıyla birlikte , onu gördüm rüyamda bana bakıp gülüyordu sadece bu sabah gördüm bu rüyayı:)

çıktığım biri vardı 3 ay oldu ayrılalı şuan başkasıyla birlikte , onu gördüm rüyamda bana bakıp gülüyordu sadece bu sabah gördüm bu rüyayı:)
evet....bak melklerin ondan sana msj gönderdi bile....jnm bilki gücünü toparladığında seni yeni bir dünya bekliyor yhani yeni birisi....ve o kişi senin için dpğru kişi olucak ama unutma gücünü topladığında......

yok canım nerddeeeee malesefkı terkedıldım
ok bundan sonrasını seeyret sen gelip teşekkür ediceksin....aynı şey sende çıktı güç karttı yani bu ilişkiyi toprakladığın anda bu duygularını. neye uğradığını şaşırcaksın erkek bolluğu var kıs sana

Merhaba melissadan:)

Banada bakarmısın aşkla ilgili:)
aşk konusunda bir değişim bekliyor seni..bir yenilik ...yeni birisi de olabilir veya mevcüt olan kişide düzelmeyi simgeliyor....ve hayırlı bir değişim yenilik sürecidir bu lakin
sende düşük bie enerji hissetim ben sen eski sen değilmişsin tarzında.....ve lütfen bir an önce değiş çünkü ..senin var olma amacın kendine ve herkese dünyana ışık vermektir ...senin hisslerin de kuvvetli çoğu dediklerin de tutar...karamsarlıı kıskançlığı vs duyguları bi kenara at ve eskisi gibi ol...

vallahi oyle şaştım kaldım bildiniz çok teşekkür ederim:) daha az once acıkladı beyımız nazlandığını sukur artık gıdecek noktaya geldımde acıkladı artık naz yaptıgını :))zamana bırakıcamda nereye kadar zaman bızı bırakacak.. inş oda bana bağlıdırda yormaz benii sever korur uzmez

Konunu görmüştüm daha önce ama bir türlü girip bakmak fırsat olmamıştı. Güzel bir konuymuş teşekkürler
Benim içinde bir yorum yaparsan sevinirim iş ve aşk hayatımla ilgili

seni bu konuda çok umutsuz gördüm çokkkk karamsar
ama hiç gerek yok buna aklına gelmeyecek bir mucize bekliyor seni ...sadece buna inan ve bekle

çok teşekkürler öncelikle şaşırdım doğrusu. gerçekten çok karamsarım ama senin yorumun içimi aydınlattı.Yani mucize derken eşimle ilgili mi acaba...

Merhaba melissadan rica etsem bana da kart açar mısın?
Hep istediğim, hayal ettiğim şey gerçekleşecek mi? Ve ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…