melek kartları...

kıpır kıpır kızsın sen haaa:KK31:yalnız şu aralar birileriyle sorunun var...nasıl desem bir anlaşamamazlık .. sevgi yolla kartı çıktı ...yani içten içe arkadaşım /annem babam/ eşim / vs her kimse
seni seviyorum de...pozitif düşün...

Öyleyim gerçektende :KK1: Aslında ortada sorun yok ama benim içinde sorunlarım var sevgilimle sence bu endişeleri bırakmam gerekiyormu aşk için bakabilirmisin ?

Öyleyim gerçektende :KK1: Aslında ortada sorun yok ama benim içinde sorunlarım var sevgilimle sence bu endişeleri bırakmam gerekiyormu aşk için bakabilirmisin ?
evet endişelerin yerine sevgi yolla...aşk kartınızda halloldu kartı çıkt ıve diyor ki...
bu olayı düzeldi bil ilahi planda her şey olması gerektiği gibi gelişiyor bu durumdaki hayrı göreceksin..
yani arkadaşım sorunun ne ise düzelecek...bol aşklı günler size:KK31:

evet endişelerin yerine sevgi yolla...aşk kartınızda halloldu kartı çıkt ıve diyor ki...
bu olayı düzeldi bil ilahi planda her şey olması gerektiği gibi gelişiyor bu durumdaki hayrı göreceksin..
yani arkadaşım sorunun ne ise düzelecek...bol aşklı günler size:KK31:

Çok teşekkür ederim :KK16:

seni bu konuda çok umutsuz gördüm çokkkk karamsar
ama hiç gerek yok buna aklına gelmeyecek bir mucize bekliyor seni ...sadece buna inan ve bekle

melissacım ben eşimle şu an ayrı hyaşıyorum o yüzden merak ediyorum bu mucize onunla ilgili mi.bir de bakabilir misin
şehir değişikliği görünüyor mu bana işle ilgili ne olacak çok teşekkür ederim şimdiden

melissacım ben eşimle şu an ayrı hyaşıyorum o yüzden merak ediyorum bu mucize onunla ilgili mi.bir de bakabilir misin
şehir değişikliği görünüyor mu bana işle ilgili ne olacak çok teşekkür ederim şimdiden
hafifle affet ve yeni dünya kartı çıktı.... evettt...
bil ki seni başka bir dünya bekliyor başka güzellikler...ama bunlara ulaşman için hafifleyip ve seni üzen herkesi affetmen lazım ki yoluna
temiz yürüyebilesin....ister sen suçlu ol ister karşı taraf sadece affet
affet derken illa barış görüş demek değil içten içe de aff edip yoluna devam edebilirsin...

hafifle affet ve yeni dünya kartı çıktı.... evettt...
bil ki seni başka bir dünya bekliyor başka güzellikler...ama bunlara ulaşman için hafifleyip ve seni üzen herkesi affetmen lazım ki yoluna
temiz yürüyebilesin....ister sen suçlu ol ister karşı taraf sadece affet
affet derken illa barış görüş demek değil içten içe de aff edip yoluna devam edebilirsin...

onu görmessem bir müddet sonra affedebilirim heralde ama şu an gidemiyorum çocuklar var aynı yerde çalışıyoruz.kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum bana yol görünüyor mu acaba melissa

X