- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
Eger bır daha cekebılme sansın varsa bıdaha bakabılırmısın :)) cok tesekkur ederım canımmmmm
Banada bakarmisin canimmm ne gerekiyo
bende istiyorum :)
Bir kart rica edebilir miyim ?
yolun açık...düşüncen ne ise merak etme...uçarak gidiyorsun...
ben de istiyorummmm zamanın varsa:)
Ayyy inşallah canımm nasıl mutlu oldum eğer mümkünse erkek arkadaşım içinde bakar mısın
ilk başta aranızda kim girmeye çalışıyor...çünkü erkek arkadışının moralini alt üst eden bir şey var...
güzellik kartı ters çıktı çünkü
etrafından çok şikyatçi gibi...
Bir arkadaşı var en yakın arkadaşı o olabilir sanırım benden pek hoşlanmıyor :s
hmm..çok güzel ..sen bir ışık işçisisin ,dokundun herkese ışık vermek ,ışığı dünyaya getirmek için burdasın...diyor melek kartın..
yani senin hisslerin ve algıların çok açık....
fakat ters çıkan önderlik et kartından anlıyorum ki sen şu an bu özelliğini ya bilmiyorsun ya da kullanmıyorsun
açıkçası senin bana fal bakmanı çok isterim...özel kişilere çıkar genellikle bu kart
vay be :) aslında bazen anlık çok saçma şeyler düşünüyorum bir iki güne oluyor geçen yaz birinin öldüğünü sandım ünlü biri ertesi gün adam öldü hasta falan da değildi en azından ben bilmiyorum öyle bir şeybir arkadaşımın fotolarına baktım kız siyah saçlı acaba sarı saç yakışır mı diye düşündüm o da ertesi gün sarı saçlı fotosunu koymuş ama yeni mi boyattı bilmiyorum tabi :) bu tarz şeyler oluyo ara sıra mesela lisedeyken iki alakasız kişi aklıma gelmişti sonra onlar sevgili olmuştu belki herkese oluyordur bilmiyorum güç deyince geldi aklıma küçük şeyler ama:) fal bakarken hep iyi şeyler söylerim arkadaşlarıma mutlu olsunlar diye pek becerikli değilim sanırım :)
ufak bir adım atman gerekiyor kalbindeki şeye ulaşmak için...ve sen o adımı attığında sana tüm kapılar açılacak...
ve elinde ne varsa ver ...ver ki kat kat alasın...
meleklerim sağolsun beni hiç yanıltmaz...
bu konuyla ilgili bir kart daha çektim size ve fırlayarak bir şekilde meleklerim sana yardım ediyoruz
kartını önüme geldi...yalnız değilsin ...bilki yanındayız, yardım ediyoruz sana ,meleklerine güven farkımıza var..diyor...
her ne olursa olsun o kişi başarılı olamayacak...ancak erkek arkadaşını birazcık karamsarlığa iter o kadar...
hahaha adamı düşüncelerinle çarparsın sen
ama bunu hayatında olumlu olarak kullan ....çok faydasını görürsün...
Resmen içimizi okudun canım iki gündür o kişi yüzünden sorun yaşıyoruz ama erkek arkadaşım benim yanımda çünkü haklı olduğumu biliyor. Çok çok çok teşekkür ederim...
banada bakarmısınız aşk için :))
adım atacam bacım bi bak bakam melekler ne diyor :)))