melek kartları...

ben de istiyorummmm zamanın varsa:)

hmm..çok güzel ..sen bir ışık işçisisin ,dokundun herkese ışık vermek ,ışığı dünyaya getirmek için burdasın...diyor melek kartın..

yani senin hisslerin ve algıların çok açık....

fakat ters çıkan önderlik et kartından anlıyorum ki sen şu an bu özelliğini ya bilmiyorsun ya da kullanmıyorsun

açıkçası senin bana fal bakmanı çok isterim...özel kişilere çıkar genellikle bu kart

Son düzenleme:
Ayyy inşallah canımm nasıl mutlu oldum eğer mümkünse erkek arkadaşım içinde bakar mısın

ilk başta aranızda kim girmeye çalışıyor...çünkü erkek arkadışının moralini alt üst eden bir şey var...

güzellik kartı ters çıktı çünkü

etrafından çok şikyatçi gibi...

Bir arkadaşı var en yakın arkadaşı o olabilir sanırım benden pek hoşlanmıyor :s

meleklerim sağolsun beni hiç yanıltmaz...

bu konuyla ilgili bir kart daha çektim size ve fırlayarak bir şekilde meleklerim sana yardım ediyoruz

kartını önüme geldi...yalnız değilsin ...bilki yanındayız, yardım ediyoruz sana ,meleklerine güven farkımıza var..diyor...

her ne olursa olsun o kişi başarılı olamayacak...ancak erkek arkadaşını birazcık karamsarlığa iter o kadar...

Son düzenleme:

vay be :) aslında bazen anlık çok saçma şeyler düşünüyorum bir iki güne oluyor geçen yaz birinin öldüğünü sandım ünlü biri ertesi gün adam öldü hasta falan da değildi en azından ben bilmiyorum öyle bir şey bir arkadaşımın fotolarına baktım kız siyah saçlı acaba sarı saç yakışır mı diye düşündüm o da ertesi gün sarı saçlı fotosunu koymuş ama yeni mi boyattı bilmiyorum tabi :) bu tarz şeyler oluyo ara sıra mesela lisedeyken iki alakasız kişi aklıma gelmişti sonra onlar sevgili olmuştu belki herkese oluyordur bilmiyorum güç deyince geldi aklıma küçük şeyler ama:) fal bakarken hep iyi şeyler söylerim arkadaşlarıma mutlu olsunlar diye pek becerikli değilim sanırım :)

hahaha adamı düşüncelerinle çarparsın sen

ama bunu hayatında olumlu olarak kullan ....çok faydasını görürsün...

Son düzenleme:

Resmen içimizi okudun canım iki gündür o kişi yüzünden sorun yaşıyoruz ama erkek arkadaşım benim yanımda çünkü haklı olduğumu biliyor. Çok çok çok teşekkür ederim...

hahaha adamı düşüncelerinle çarparsın sen

ama bunu hayatında olumlu olarak kullan ....çok faydasını görürsün...

haha kendimi bir an süper güçleri olan biri gibi hissettim :) düşünce gücüne inanıyorum aslında senin sözlerinde tuz biber oldu iyice takarım şimdi :) hatta okulu bırakıp bir yer falan açarsam şaşmayın bu arada teşekkürler kart için

Resmen içimizi okudun canım iki gündür o kişi yüzünden sorun yaşıyoruz ama erkek arkadaşım benim yanımda çünkü haklı olduğumu biliyor. Çok çok çok teşekkür ederim...

rica ederim....

kızlar....

bazen çok ciddi ara veriyorum kartlara çünkü kartlarda yazılanların yanında birde benim ekstradan hissetiklerim de yer alıyor

yani ben bu kartları açarken hissiyatımın da çok kuvvetli olması gerekiyor...nadirdir sadece kağıtta yazanı yazmam...

o yüzden bazen eğer yorum yazmıyorsam bilin ki enerjim diplerde...

banada bakarmısınız aşk için :))

şu zaman kadar aşk hayatında olan biten (iyi veya kötü) herşeyden sen sorumlusun..kısa ve net!

kötüyüde iyiyi de düşüncelerinle sen yarattın, sonra başına geldi....

enerjini az hissettim....hadi yarat ....istediğin gibi birini zihninde

sen bunu kolaylıkla yapabiliyorsun çünkü ışık işçisi kartı çıktı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…