melek kartları...

merhaba melissadan..bana da bakabilir misin?şimdiden teşekkür ederim..
ışık işcisi kartı canım...yani sen özel bir insansın ...özel insanlara çıkar bu kart
aynı zamanda da kıpır kıpır biriyken birden karamsarlığıa hüzne dalan insanlara da çıkan bir karttır...
işte şimdi senin yeniden sen olma vakti geldi
artık kimin ne dediğini takma sen sadece ve sadece kendini dinle ve üzme...

Konunu görmüştüm daha önce ama bir türlü girip bakmak fırsat olmamıştı. Güzel bir konuymuş teşekkürler
Benim içinde bir yorum yaparsan sevinirim iş ve aşk hayatımla ilgili
iş konusunda güzellik kartı çıktı...benim yorumum şöyle...sanırım iş konusunda beğenmedin bir nokta var....onu kabullenmeye çalışıyorsun zorlanıyosun ama bi şekilde olmuyor
aşk konusunda da bilgelik kartı çıktı..eğer bir seçim veya karar verme aşamasında ise içindeki bilgeyi ..iç sesini dinle...

Çok teşekkür ederim ağzına sağlık iş konusu kesinlikle doğru

Merhaba melissadan rica etsem bana da kart açar mısın?
Hep istediğim, hayal ettiğim şey gerçekleşecek mi? Ve ne zaman?
canım...zamanını doğal olarak bilemem...lakin eğer gerçekleşşmesini istiyorsan sessiz ol kartı çıktı
ama bu bildiğimiz susmak anlamında değil....zihnini susturmalısın....onu düşünmekten vazgeç ki bir an önce olsun...son bir kez daha düşün istediğini bütün pozitif duygularınla sonra da meleklerine teslim et ve bir daha anımsama...

aynı zamanda da kıpır kıpır biriyken birden karamsarlığıa hüzne dalan insanlara da çıkan bir karttır...
aynen ben :))çok teşekkür ederim canım :)

Çok teşekkür ederim. Burada başka bir arkadaş da melek kartı açmıştı o zaman da bu kart çıkmıştı. Bu konuyu hiç durmadan düşünüyorum diyebilirim. Ve olmadığı için de kendimi üzüp duruyorum. Bir soru daha sorabilir miyim? Şubat ayında beklediğim bir şey var. Olacak mı?

peki sence olucak mı?
kart senin bu sorunun cevabını bildiğini söyluyor...
senin kalbin ne diyor

peki sence olucak mı?
kart senin bu sorunun cevabını bildiğini söyluyor...
senin kalbin ne diyor

Kalbim olsun diyor, olacak dese keşke
Son zamanlarda olumsuz duygular yaşıyorum, belki onlardan kurtulsam daha iyi olacak ama toparlanacak kadar güçlü değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…