melek annelerin hikayeleri

canim acin cok taze ama elden ne gelirki.kimse istemez caninin gitmesini ben hep derimki rabbim verirken kiyamadi vermeye tekrar aldi yanina.onlar bizim sefaatcimiz insallh cennette kavusacagiz ve insallh su mübarek ayin hürmetine rabbim kucaklarimizi tekrar doldurucak insallah.yeterki sen rabbime sigin dile.

birbirimize dua edelim bu mübarek aylarda Allahım tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

insanlar gün geçtikçe hafifler diyolar ama hafiflemiyo sanki demleniyo acısı içime çöküyo hele evimdeki bu sessizlik,nasıl hayallerim vardı her ağladığında kucağıma alacaktım onu kucağımdan hiç bırakmayacaktım şimdi kucağım boş ruhum boş aklım boş hayatım boş.oğlum doğduğunda bile ağlamadı,evimde sesi yankılanıcaktı kokusu burnumda olucaktı,Allahım sen bize sabır ver yardım et...

Nasilda hiss etdiklerimiz ayni, dusunduklerimiz ayni, hatta hayallerimiz bile ayni. Benimde oglum dogdugudna aglamadi, ne sesini duydum, ne yuznuu gordum, nede kokusunu bildim. Allah yardimcimiz olsun.

insanlar gün geçtikçe hafifler diyolar ama hafiflemiyo sanki demleniyo acısı içime çöküyo hele evimdeki bu sessizlik,nasıl hayallerim vardı her ağladığında kucağıma alacaktım onu kucağımdan hiç bırakmayacaktım şimdi kucağım boş ruhum boş aklım boş hayatım boş.oğlum doğduğunda bile ağlamadı,evimde sesi yankılanıcaktı kokusu burnumda olucaktı,Allahım sen bize sabır ver yardım et...

benim oğlumun hiçbir eşyası yok evde,doğumdan sonra beni eve bile getirmediler bir hafta geldiğimde oğlumun beşiği eşyaları herşeyi beni görüp daha fazla üzülmesin diye kaldırmışlar. hiçbirşeyi yok oğlumun, evde herşey aynı sanki rüya görüp uyanmışım gibi..ama acılarım taze geçmiyo hafiflemiyo..meleğim cennette kavuşuruz inşaallah
canım elbette unutmayacağız..olanlar zihnimizde hep taze her detayına kadar..
ama derdi veren Allahım sabrınıda verecek inşiallah..sabır gösterip isyan etmiyoruz..inşallah ahirette allahım mükafatınıda verecek...
ben hep bu yönüyle bakıyorum..böyle düşünmeye başlayınca inan acım hafifledi sanki,göz yaşlarım azaldı..dini kaynaklardan bu durumla ilgili hadisler okudum hep...
ahirette bize şefaat edecek yavrularımız inşallah...bizde dünyadaki amellerimizle onların şefaatini haketmeye çalışalım biiznillah....

çok ama çoz zor gerçekten ama takılıp kalmamak lazım bunu anladım..düşündükçe içinden çıkılmıyor..insan delirecek yaşayamayacak gibi oluyor..

inşallah hayırlı zamanda hayırlı ömürlü sağlıklı evlatlar nasip etsin allahım hepimize....

Nasilda hiss etdiklerimiz ayni, dusunduklerimiz ayni, hatta hayallerimiz bile ayni. Benimde oglum dogdugudna aglamadi, ne sesini duydum, ne yuznuu gordum, nede kokusunu bildim. Allah yardimcimiz olsun.

ben yüzünü gördüm gözümün önünde hala oğlumun cansız bedeni küvezdeykende gördüm ama hiç tepkisi yoktu beni hissetsin diye küveze dokundum hissetimi bilmiyorum hep makinalara bağlıydı oğlum çok canını yaktılarmı diye düşünüyorum.düşünüp düşünüp ağlıyorum sadece dua ediyorum

canım elbette unutmayacağız..olanlar zihnimizde hep taze her detayına kadar..
ama derdi veren Allahım sabrınıda verecek inşiallah..sabır gösterip isyan etmiyoruz..inşallah ahirette allahım mükafatınıda verecek...
ben hep bu yönüyle bakıyorum..böyle düşünmeye başlayınca inan acım hafifledi sanki,göz yaşlarım azaldı..dini kaynaklardan bu durumla ilgili hadisler okudum hep...
ahirette bize şefaat edecek yavrularımız inşallah...bizde dünyadaki amellerimizle onların şefaatini haketmeye çalışalım biiznillah....

çok ama çoz zor gerçekten ama takılıp kalmamak lazım bunu anladım..düşündükçe içinden çıkılmıyor..insan delirecek yaşayamayacak gibi oluyor..

inşallah hayırlı zamanda hayırlı ömürlü sağlıklı evlatlar nasip etsin allahım hepimize....

amin inşaallah bazen dayanamıyorum ama rabbim bir anneden daha merhametlidir, Allahımın cennetinde mutlu huzurlu yaşıyodur oğlum ahiret günü beni bekleyecek diye avunuyorum

Bak ben bir siir okudum, siir de boyle anlatiyor, ingilizce oldugu icin cevirib hikaye seklinde yaziyorum.
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Bebegini kaybeeden anne Allaha sorar?
Allahim bir anneyi anne eden nedir?
Allah cevab verir, annenin bebegi olur, ve kadin tekrar sorar peki bebegin seninle deyilse yine anne olurmusun?
Ve alalh cevab rahat bir sesle evet der. ve ekler, ben bir cok kadinlara bebek veririm, bir coguna uzun sureliyine, bazilarina da rahimlerinde hiss etsinler diye, bazilarina da bir sureliyine veririm. secim onlarin deyil benmdir. Ve kadin ekler ama Allahim ben bebegimi yanimda istiyorum. Allah der keske sana burda bebeginin diger bebeklerle neler yapdigini nasil mutlu kosup oynaidgini gostere bilseydim. Ve sonra der: onlar aralarinda konusyorlar, biri diyor, ben hergun dunyaya gidiyorum annemin yanina, annem uyurken onun yastigina uzanib onun saclarini oksayip, yanagina opucuk kondurub kulagina anne uzulme,, ben senin bebeginin ve senin yanindayim diyorum. Sora Allah tekrar anneye der: gordunmu uzulme artik sizin cocuklariniz burda benim evimde mutlu ve huzurlu. Onlar cennetin kapisinda sizi bekliyor olcaklar. Simdi anladinmi bir anneyi anne yapan sey nedir? Kalbindeki duygudur. En basidnan beri sende olan Kalbindeki sevgidir. Bazilari senin anne oldugunu fark etmeye bilir, taaki onlarin dunyadaki yasam suresi bitene kadar, onlarda bir gun buraya gelecekler, ve o zaman sen onlarin icinde en iyisi olcaksin.
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Bilmem anlata bildimmi? Inan ben bu siiri okudukdan sora cok ama cok farkli hiss etmeye basladim, sanki bu siir bana bir seyleri anlatdi. Anliycaginiz biz melek anneleri annelerin en ozeli, en guzelyiz. Butun anneler guzeldir, ama bizim farkimiz bebeklerimizin melek olmasi ve cennetde bizleri beklemesidir, allah hepimizin yardimcisi olsun.

gerçekten çok güzel anlatılmış....
allah razı olsun...gerçekten yavrularımız şu an cennette koşup oynuyorlar..belkide dünyada olacaklarından çok daha mutlular..ve bizleri yanlarına bekliyorlar ...
biz melek anneleriyiz..
allahım bize böyle güzel bir durum nasip etti...
en hayırlı evlatlar bizim kaybettiğimiz evlatlarımız..
cennetteler ve cehennem yüzü görmeyecekler..
ve ahirette bize şefaat etmeye çalışacaklar......

ve ahirette inşallah bi çok annenin çocuğu olmayacak yanında ama ebedi hayatta bizim küçük yavrularımız olacak yanımızda..onlar cennetin neşesi olacaklar....

..allahım bize en hayırlı en güzel evlatları nasip etmiş aslında..bizse üzülüyoruz düşünüp düşünüp....
ben bunları okuduktan duyduktan sonra inanın üzülmüyorum..Allahın hikmetinden sual olunmaz böylesini nasip etmiş bizlere..binlerce Hamdolsun Rabbime

ben yüzünü gördüm gözümün önünde hala oğlumun cansız bedeni küvezdeykende gördüm ama hiç tepkisi yoktu beni hissetsin diye küveze dokundum hissetimi bilmiyorum hep makinalara bağlıydı oğlum çok canını yaktılarmı diye düşünüyorum.düşünüp düşünüp ağlıyorum sadece dua ediyorum

Merak etme cani yansa bile simdiye gecmisdir, cunku suan o kadar guzel bir yerdeki, hic aci cekmiyor, cani yanmiyor, hatta uzulmuyor, aglamiyor, hep guluyor, kosuyor, oynuyor ve cok mutlu tabiki diger kucuk meleklerle, benim oglumda onlarladir...

seni çok iyi anlıyorum...
ben 22 haftalık suyumun gelmesi sebebiyle kaybettim bebeğimi...

bi ara düşünüp kendimi suçladım..sanki suyu bittikçe boğulup öldü çok acı çekti gibi düşündüm...

ama bi çok kaynakta okudum ki....ölürken bebekler ve buluğ çağına ermemiş çocuklar acı çekmezlermiş..

Azrailin peşinden güle oynaya giderlermiş..öldüklerini bile anlamamzlarmış....

inana bana bebeğin hiç acı çekmemiştir annesi..çünkü o bir melek..günahsız çünkü..

Merak etme cani yansa bile simdiye gecmisdir, cunku suan o kadar guzel bir yerdeki, hic aci cekmiyor, cani yanmiyor, hatta uzulmuyor, aglamiyor, hep guluyor, kosuyor, oynuyor ve cok mutlu tabiki diger kucuk meleklerle, benim oglumda onlarladir...

ve inşallah benim kızımda onlarla birlikte.....

çok mutlular ve bizlere kavuşmayı bekliyorlar melek anneleri.....

gerçekten çok güzel anlatılmış....
allah razı olsun...gerçekten yavrularımız şu an cennette koşup oynuyorlar..belkide dünyada olacaklarından çok daha mutlular..ve bizleri yanlarına bekliyorlar ...
biz melek anneleriyiz..
allahım bize böyle güzel bir durum nasip etti...
en hayırlı evlatlar bizim kaybettiğimiz evlatlarımız..
cennetteler ve cehennem yüzü görmeyecekler..
ve ahirette bize şefaat etmeye çalışacaklar......

ve ahirette inşallah bi çok annenin çocuğu olmayacak yanında ama ebedi hayatta bizim küçük yavrularımız olacak yanımızda..onlar cennetin neşesi olacaklar....

..allahım bize en hayırlı en güzel evlatları nasip etmiş aslında..bizse üzülüyoruz düşünüp düşünüp....
ben bunları okuduktan duyduktan sonra inanın üzülmüyorum..Allahın hikmetinden sual olunmaz böylesini nasip etmiş bizlere..binlerce Hamdolsun Rabbime

Yaa oyle, inan bende bunu okudukdan sonra anladim ki, her gece yastigimin yanina uzaniyor, ve beni opuuyor, isde bu dusunce bile insani mutlu etmeye yetiyor, Allah ne eylerse guzel eyler, insallah birgun onlara kavusacagiz, Insallah o zamana kadar bu dunyada da baska bebeklerimiz olur, oraya gidincede sevinci yarim kalmis bebeklerimizle birlikde yasariz.

Yaa oyle, inan bende bunu okudukdan sonra anladim ki, her gece yastigimin yanina uzaniyor, ve beni opuuyor, isde bu dusunce bile insani mutlu etmeye yetiyor, Allah ne eylerse guzel eyler, insallah birgun onlara kavusacagiz, Insallah o zamana kadar bu dunyada da baska bebeklerimiz olur, oraya gidincede sevinci yarim kalmis bebeklerimizle birlikde yasariz.

amin ecmain.....inşallah canım inşallah....
onlar bizi görmeye geldiğinde bizleri üzgün görmesinler..bizde artık kendimizi yıpratöayalım..herşey allahtan..Allah daha büyük şeylerle sınav etmesin hiçbirimizi.

benim korunma sürem bitmek üzere inşallah tez zamanda hayırlı ömürlü sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım hepimize....

bak ben bir siir okudum, siir de boyle anlatiyor, ingilizce oldugu icin cevirib hikaye seklinde yaziyorum.
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
bebegini kaybeeden anne allaha sorar?
Allahim bir anneyi anne eden nedir?
Allah cevab verir, annenin bebegi olur, ve kadin tekrar sorar peki bebegin seninle deyilse yine anne olurmusun?
Ve alalh cevab rahat bir sesle evet der. Ve ekler, ben bir cok kadinlara bebek veririm, bir coguna uzun sureliyine, bazilarina da rahimlerinde hiss etsinler diye, bazilarina da bir sureliyine veririm. Secim onlarin deyil benmdir. Ve kadin ekler ama allahim ben bebegimi yanimda istiyorum. Allah der keske sana burda bebeginin diger bebeklerle neler yapdigini nasil mutlu kosup oynaidgini gostere bilseydim. Ve sonra der: Onlar aralarinda konusyorlar, biri diyor, ben hergun dunyaya gidiyorum annemin yanina, annem uyurken onun yastigina uzanib onun saclarini oksayip, yanagina opucuk kondurub kulagina anne uzulme,, ben senin bebeginin ve senin yanindayim diyorum. Sora allah tekrar anneye der: Gordunmu uzulme artik sizin cocuklariniz burda benim evimde mutlu ve huzurlu. Onlar cennetin kapisinda sizi bekliyor olcaklar. Simdi anladinmi bir anneyi anne yapan sey nedir? Kalbindeki duygudur. En basidnan beri sende olan kalbindeki sevgidir. Bazilari senin anne oldugunu fark etmeye bilir, taaki onlarin dunyadaki yasam suresi bitene kadar, onlarda bir gun buraya gelecekler, ve o zaman sen onlarin icinde en iyisi olcaksin.
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

bilmem anlata bildimmi? ınan ben bu siiri okudukdan sora cok ama cok farkli hiss etmeye basladim, sanki bu siir bana bir seyleri anlatdi. Anliycaginiz biz melek anneleri annelerin en ozeli, en guzelyiz. Butun anneler guzeldir, ama bizim farkimiz bebeklerimizin melek olmasi ve cennetde bizleri beklemesidir, allah hepimizin yardimcisi olsun.

uğurböceği gene ağlattın beni....allah senden razı olsun ne güzel anlatmışlar melek annelerinin büyüklüğünü yüceliğini rabbim inş..meleklerimize layık olmayı cennete layık olmayı nasip eder rabbimde bi ömür doya doya yaşarız yavrumuzla bu dünyada doyamadık ama rabbim inş. Gerçek dünyada kucak kucağa yaşamamızı nasip eder. Allah hepimize bol sabırlar versin inş..rabbim yerlerini tez zmanda hayırlı bebeklerle doldursun inş.........................................................

onlar bizi görmeye geldiğinde bizleri üzgün görmesinler..bizde artık kendimizi yıpratöayalım..herşey allahtan..Allah daha büyük şeylerle sınav etmesin hiçbirimizi.

benim korunma sürem bitmek üzere inşallah tez zamanda hayırlı ömürlü sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım hepimize....

Insallah canim benim. Hicbirinizi tanimiyorum , ama inan bana o kadar iyi anliyorum, ve o kadar cok seviyorum ki, hepinizi, ee nede olsa kader arkadasiyiz.:) Senine adina cok sevindim insalalh hayirli haberlerinide aliriz. bir sey sorayim, benim kirkim mayis 25 cikdi, o gunden bugune hic adet gormedim niye acaba? test yapdim bir sey cikmadi, adet goremezsem hamile kalamam dimi?

Onlar bizi görmeye geldiğinde bizleri üzgün görmesinler..bizde artık kendimizi yıpratöayalım..herşey allahtan..allah daha büyük şeylerle sınav etmesin hiçbirimizi.

Benim korunma sürem bitmek üzere inşallah tez zamanda hayırlı ömürlü sağlıklı evlatlar nasip etsin allahım hepimize....

canım sanırım sende sitedesin ancak böle konuşmak insanı rahatlatıyor demi? Istersen msn den görüşelim? Bi sana değil diğer tüm arkadaşları davet edelim arkadaş olalım ?

uğurböceği gene ağlattın beni....allah senden razı olsun ne güzel anlatmışlar melek annelerinin büyüklüğünü yüceliğini rabbim inş..meleklerimize layık olmayı cennete layık olmayı nasip eder rabbimde bi ömür doya doya yaşarız yavrumuzla bu dünyada doyamadık ama rabbim inş. Gerçek dünyada kucak kucağa yaşamamızı nasip eder. Allah hepimize bol sabırlar versin inş..rabbim yerlerini tez zmanda hayırlı bebeklerle doldursun inş.........................................................

Ozur dilerim :KK43: Ama bence butun bunlar bir gercek, gercekden onlar orada daha mutlu ve huzurlu, insallah tez bir zamanda bize kardeslerini yollarlar.

ınsallah canim benim. Hicbirinizi tanimiyorum , ama inan bana o kadar iyi anliyorum, ve o kadar cok seviyorum ki, hepinizi, ee nede olsa kader arkadasiyiz.:) senine adina cok sevindim insalalh hayirli haberlerinide aliriz. Bir sey sorayim, benim kirkim mayis 25 cikdi, o gunden bugune hic adet gormedim niye acaba? Test yapdim bir sey cikmadi, adet goremezsem hamile kalamam dimi?

bellimi olur kısmette varsa olur .... Benimde adetim geç olmuştu 60 gün filan dı sanırım tam hatırlamıyorum ama geçti yani... Bişey olmaz süt korurmuş derler ya ondan geç olurmuş bazıları..

Face olsun ne olucak ki alırız sanada bi msn adresi arkadaşım.... Bence bizim hemen birbirlerimizi bulup yüz yüze dertleşmemiz gerek :)

Face olsun ne olucak ki alırız sanada bi msn adresi arkadaşım.... Bence bizim hemen birbirlerimizi bulup yüz yüze dertleşmemiz gerek :)

Siz bir birinizi bulurusunuzda, beni zor bulursunuz,:) Ben azerbaycandayim... evet ya kolayi var alirim bir msn. Ya dusunsenize konusup arkadas oluyoruz, ve onumuzdeki sene kamerada bebeklerimiz bir birilerine el salliyor:)

X