- 26 Aralık 2007
- 877
- 3
- Konu Sahibi cennettemelegim
selam arkadaşlar bende bebeğimi kaybettim hemde doğumuma 2 gün vardı.bayramın 3.günü sancılandım öğle satlerinde öğleden sonrada hafif kan gldi annem ve bbamla acile gittik ebe cagırdılar nst ye bağladı çsk için ama kalp atışı bulamadı 1 saat uğraştı başka bi ebe geldi tecrübeli ve oda o ana kadar hiç ummadığımız şeyleri söyledi maalesef bebeğimizden kalp atışı alamıyoruz ölmüş kaybettik ama inşallah yanııyoruzdur dr gelsin ultrasonda bakalım dedi dr umuz geldi ultrasonu açtı bende görüyorum tabi kızım bana dönüktü bakıyomuş gibi sanki minicik kalbine baktım atmıyordu sonra dr a döndüm konuşuyo onlarda 1 2 gün olmuş bebekte bi problem yok su biraz azalmış diyolardı o an bütün kan çekildi vücudumdan anestezi uzmanı yokmuş ebe ister burada bekleyin yatış yapalım ister gidin sabah gelin güvenemiyorsanız baska biyere gidin dediler annemde burda kalıcaz allah korusun kızımada bişey olursa dedi gece 11 de yatısımızı yaptılar.bana serum taktılar ama o sancıyı sabaha kadar çektim bişey yapamazlarmış.sabah 8.30 ta gelip hazırladılar beni eşim ameliyat hanenin kapısına kadar geldi beni içeri alıp iğnemi yaptılar ve basladılar hiç ses çıkmıyodu anlıyordum bebeğimi benden kopardıklalrını ama cesaret edemedim bakmaya.22 ağustos sabahı saat 09 00 da aldılar meleğimi.öğleden sonra babasının eline verdiler onun içinde çok zordu eminim babası köyüne götürmek istedi ben seni ne zaman istersen götürürüm dedi orda defnetmişler bebeğimi bana herşey bommmboş geldi sanki dünya durmuştu.en kısa zamanda gidicem yanına ziyaretine yerine bakıcam kaybolmasın anneminde basıan gelmiş aynı şey kaybolmuş mezarı.hepimiz bu acıyı yaşadık birbirimizden baska kimmse anlayamaz bizi..