Meleğinizin mezarına ne zaman gidebildiniz..

Allah razzi olsun insallah.. Dogumdan sonra adet ne zaman goruruz? Gormeden gebe kalinir mi hic bilgin var mi bi sene olmus daha da bilgin vardir senin benden
Vallla canim benim 40 çıktıktan sonra hemen adet oldum.Bunyeden bünyeye değişiklik gösterebilir. Zaten çok fazla kanamam olmamisti ameliyat sonrasinda kirkim cikar cikmaz oldum.

Vallla canim benim 40 çıktıktan sonra hemen adet oldum.Bunyeden bünyeye değişiklik gösterebilir. Zaten çok fazla kanamam olmamisti ameliyat sonrasinda kirkim cikar cikmaz oldum.
Dogrudur iste ben anormal mi diye dusunmustum Allah razi olsun

Dun gittim Kizimin yanina.. Kizima 12 arkadas 12 melek daha gelmis icim daha da parcalandi.. En son gelen melegin Babasi topragini duzeltiyordu bizi gordu hickir hickir daha cok aglamaya basladi bend3 onla beraber daha coj yandim.. kovayla geldi yanimiza Kizimin mezarina su doktu Rabbim oteki alemde sefaatcimiz olmayi nasip etsin dedi ve gitti cok cok tazeydi acisi 1 yada 2 gunluktu.. hic gecmeyen bi aciydi aslinda.. Kizima ilk sozum neden gelmiyorsun neden ruyalarima gelmjyorsun seni cok ozledim Anneni hic mi duymuyorsun dedim.. aff aff ne buyuk aci Rabbim Rabbim yardimcimiz ol...

Allahım sabrını artırsın gidip geldikçe inan gördükçe sürekli gitmek istiyeceksin ve ruhun bir nebze acı da olsa huzur bulacak.Bende öyle yavruma gide gide rahatlıyorum.Oğlummm bak annanen ,dayın ve ben geldim diyorum.Bak seni görmeye geldik birtanem arkadaşlarınla iyi misin burda diyorum.Çok zor çokk ama Allahım dayanma gücünü bir nebzede olsa veriyor.Bizim yavrumun yanları hep dolu başka parsele geçiş yapılmış.Minnak minnak mezarlar ve de yüreği yaralı umutları hayalleri herbişeyleri bizler gibi toprak altında Canım yarısı kaybettim ve ben gibi niceleri kaybetti.Ama rabbimize binlerce şükür ki bu dünya gelip geçici imtihan dünyası inşallah evlatlarımıza layık bireyler oluruz.

Aynen oyle ama benim ki cok uzak haftada bir oda Babasiyla gidebiliyorum cok issiz ve uzak gidince konusup aciliyorum dogru ama hep gidemiyorum oda beni cok izuyor Rabbim hepimizin yardimcisi olsun cok zor hergun daha da tuhaf geliyor bu yasananlar.

Aynen oyle ama benim ki cok uzak haftada bir oda Babasiyla gidebiliyorum cok issiz ve uzak gidince konusup aciliyorum dogru ama hep gidemiyorum oda beni cok izuyor Rabbim hepimizin yardimcisi olsun cok zor hergun daha da tuhaf geliyor bu yasananlar.
Bende sürekli gidemiyorum.Gitmediğim zamanlara iş te ev de sürekli dua ediyorum.Dua bir nebze rahatlatıyor vesveseleri kafamdan silmeme yardımcı oluyor.

Oğlumun mezarina bayramda gittim en son ama inanasim gelmedi aglayamadim. Eşimin babaannesinin yanina konduk biz. Ağlamak istemiyorum ama çok zordu

Oğlumun mezarina bayramda gittim en son ama inanasim gelmedi aglayamadim. Eşimin babaannesinin yanina konduk biz. Ağlamak istemiyorum ama çok zordu
Başın sağolsun canım ağlamak istediğinde ağla acını içinde tutma sonrası daha kötü oluyor.Zehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor.İçimiz acıyor öz ağlamayınca göz ağlamaz derler doğru derler.Ben hala ağları ağladıkça bir nebze rahatlarım.Dilimden dua eksik olmaz sende öyle yap Rabbim sabrını artırsın.Bende en son dün gittim oy kullandıktan sonra her fırsatı değerlendirip kaçıyorum oğluşuma hem huzur buluyorum,hem rahatlıyorum.Topraktan geldik gene toprak olup gideceğiz.

Artik ağlamak istemiyorum çok yorulmusim ağlamaktan artik... Rabbim onu cok sevmis ve aldi elimden. Aslinda dogacakken ölen bebekler nur yüzlü doğar. Yüzlerinde parlak akar. Çok güzel bir oğlumuz olduğu biliyorum hissediyorum çünkü rüyamda görmedim göremedim çok agladigim için bi damla bile sel oluyor işde. Ruyalarima girsin diye aglamicam artik ruyama gelsin göreyim mis kokulu yavrumu

Insallah gorursun ruyalarinda cunku bende goremiyorum agluyorum diye herhalde aglamayayim diyorum oda olmuyor ama Allah yardin etsin bize

Valla ben hala zarıl zarıl ağladığım için herhalde bende 1 yıl olacak hiç göremedim yavrumu öyle özledim ki icim yanıyor.Rüyalarıma girsin diye çokk dua ediyorum.Lakin göremedim bir türlü saramadım yavrumu hayal bile olsaa

Ağlama artik melek annelerimiz
Bende ağlamak istemiyorum çünkü aglamiycam. Gözümden bi küçük damlada akitmak istemiyorum. Rüyanda görmek istiyorsaniz ağlama.
Benim 2 ay oldu her gün agladim su an aglayamiyorum. İçim uzulsede özlüyorum oğlumu...
YouTube de yenidoğan bebekleri izlesem de içim yaniyor halada izliyorum. İsyan etme yine olucak bebeğimiz. bol bol dua edelim.

İnşallah Rabbim yitirdiğimiz yavrularımızın yerine kardeşlerini gönderecek.Ağlatan Rabbim elbet güldürür canım bende çok özledim oğluşumu elim kolum bağlı kaderimiz böyleymiş

Simdi iyice korktum o zanqb
Inanin ki bende oyle yapiyorum yeni dogan bebekler falan paraliyorum kendimi dort duvara bagiriyorum Kizimi getirinnnnn yawrumu cocugumu getirin banaaa diyorum ama kimse cevap vermiyor Kizim gelmiyor ruyamda bile gormuyorum o zaman bugunden itibaren tutalim kendimizi gormek icin en azindan direnelim aglamayalim hayatin en zor seyi olsada

Ben 23 ekimde kaybettim oğlumu hala gidemedim mecbur kalmadıkça evden bile çıkamıyorum bi de çevremde anlayışsız düşüncesiz insanlarla dolu bide onlarla uğraşıyorum nedense ben gidip görmek istiyorum ama kanamam henüz geçmedi halsizim yalnız gidemiyorum eşim de çalışıyor gidemedikçe daha çok içim ediliyor sanki

Basin sagolsun Rabbim sabrini versin yardimcin olsun cevrenki dusuncesiz insanlar acini fazlalastirir cunku aynisi bende de var acim oldugu halde hep bi beklenti hep bi bos konusmalar af af Allah kolaylik versin bizlere Yakin degilmi oglusunun mezari melegin uzakta mi

Hepimizin başı sağolsun hepimize sabır versin rabbim yakın aslında da tek başıma otobüs minibüsle gitmek için ters biraz 10 gün falan oldu kanamam geçmedi ara ara başım dönüyor cesaret edemedim yalnız gitmeye ağlama nöbetleri de cabası araba eşim de oluyor o da çalışıyor ilk fırsatta gitmek istiyorum geceleri zor geliyor özellikle oğlum orda yalnız ben gitmedim yanına diye kahroluyorum

Aminn amin Allah razi olsun insallah o aglama nobetleri gecmez ki benim 35 gun oldu hala bitmedi tukenmedi.. acaba fazla mi kaybettin kan o yuzden mi basin donmesi doktore gittin mi? Baska kimse yok mu yaninda gelebilecek kardes arkadas vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…