Insana en cokta o gupguzel tenine degil de dedigin gibi buuuz kesmis mezarina sarilmak koyuyor bu buz gibi Annem seen usumuyor musun diyorum her gittigim de o koydugum an geliyor gozumun onune hic gecmiyor bi nebze dahi azalmiyor 27 gun oldu benden gideli tek bildigim deli gibi ozledim hala inanamiyorum hastaneye gidip Kizim orda diyorum beni bekliyor aklim benle oynuyor gidip mezari acsam mi yasiyordur belki diyorum ama yok ne yasiyor ne geliyor benim Kizim.gitti bi gun ona kavusacagim biliyorum ama ne zaman gelir bilmiyorum ruyamda bile gormuyorum.hergun yalvariyorum Rabbime ama yok...Dün yine seni ziyaret ettim oğlumm birtanem mezarını temizledim.Yanın hep dolmuş birtaneciğim ben gibi nice yaralı analar demekki.Oğluşum herşeyim sensizlik gerçekten çok zor öyle özledim ki seni geçen sene benle beraber idin.Ama şimdi yoksun yavrum bu acı zamanla geçmek yerine daha çoğalıyor.Şimdi seni cicili bicili giydirip agulamlarını duymak varkensoğuk mezar taşına sarıldım gene içim yandı yandı tutuştu.Herdaim bendesin meleğim canım oğlum elbet bir gün buluşacağız kavuşağız minnakım benim seni çok seviyorum kara kuzum .
Canım aynı dediklerinin hepsini bende yaşıyorum.1 yıl olacak nerdeyse ama hala yanıyor içim insanın kalbi ağrır mı derler ya kalbim sıkışıyor boğazım düğümleniyor.Resmen boğazımda bir yumru ne nefes aldırıyor ne de başka bir şey Rabbim inşallah acılarımızı dindirecektir.Aynı şekilde bende çok yalvarıyom Rabbime rüyalarımda bari göreyim diye ama malesef rüyamda bile göremiyorum.Toprağa verdiğim gün bir avuç toprağından almıştım yavrumun onu da dün annemin ısrarı ile geri döktüm.Hayat bir avuç kara toprağını bile bana çok gördü...Insana en cokta o gupguzel tenine degil de dedigin gibi buuuz kesmis mezarina sarilmak koyuyor bu buz gibi Annem seen usumuyor musun diyorum her gittigim de o koydugum an geliyor gozumun onune hic gecmiyor bi nebze dahi azalmiyor 27 gun oldu benden gideli tek bildigim deli gibi ozledim hala inanamiyorum hastaneye gidip Kizim orda diyorum beni bekliyor aklim benle oynuyor gidip mezari acsam mi yasiyordur belki diyorum ama yok ne yasiyor ne geliyor benim Kizim.gitti bi gun ona kavusacagim biliyorum ama ne zaman gelir bilmiyorum ruyamda bile gormuyorum.hergun yalvariyorum Rabbime ama yok...
Aynen benimde annem izin vermedi ama gecmiyor iste bitmiyor herkes hayatina geri donerken sen bitiyorsun cunku parcan gitti yok ellerin bos kaldi evin sessiz isiklarin sonuk daha ne olabilir ki yawrun gitti artik hangi aci koyar ki insana en buyugunu yasamisken zaman gecer mi bilmiyorum.bi yawrum daha olur mu bilmiyorum tek bildigim ben Kizimi Mihrabımi cok ozluyorum.. hemde cokCanım aynı dediklerinin hepsini bende yaşıyorum.1 yıl olacak nerdeyse ama hala yanıyor içim insanın kalbi ağrır mı derler ya kalbim sıkışıyor boğazım düğümleniyor.Resmen boğazımda bir yumru ne nefes aldırıyor ne de başka bir şey Rabbim inşallah acılarımızı dindirecektir.Aynı şekilde bende çok yalvarıyom Rabbime rüyalarımda bari göreyim diye ama malesef rüyamda bile göremiyorum.Toprağa verdiğim gün bir avuç toprağından almıştım yavrumun onu da dün annemin ısrarı ile geri döktüm.Hayat bir avuç kara toprağını bile bana çok gördü...
Canım resimdeki kuzucuk mu yoksa kızın yavrun Mihrabın Allahım dayanma gücü versin.Acını kanatmak gibi olmasın neden kaybettin yavrunuAynen benimde annem izin vermedi ama gecmiyor iste bitmiyor herkes hayatina geri donerken sen bitiyorsun cunku parcan gitti yok ellerin bos kaldi evin sessiz isiklarin sonuk daha ne olabilir ki yawrun gitti artik hangi aci koyar ki insana en buyugunu yasamisken zaman gecer mi bilmiyorum.bi yawrum daha olur mu bilmiyorum tek bildigim ben Kizimi Mihrabımi cok ozluyorum.. hemde cok
Evet resimde ki minnakimCanım resimdeki kuzucuk mu yoksa kızın yavrun Mihrabın Allahım dayanma gücü versin.Acını kanatmak gibi olmasın neden kaybettin yavrunu
Minnak kuzun pekte güzelmiş Rabbim kendi yanına aldı masum günahsız meleğin o artık senin.Canım bizler bu dünyada böylesi bir büyük acı yaşadık inşallah Rabbim bizi öteki dünyada yavrularımızla beraber mesut edecek.Melek annesi olduk biz yavrularımız şmdi orada arkadaş ve bizleri bekliyorlar.Allahım yavrularımızı bizlerden çok sevmiş ve de yanına almış...Hayatta yaşanabilecek en büyük acıyı yaşadık inşallah sabrımızın mükafatı da iyi olacaktır.Ağlatan Rabbim inşallah bizleri tekrardan güldürecektir.Evet resimde ki minnakim35+2 deydim 19 agustos ablam dogum yapti benimde kontrolum vardi gittim bebegin cok ufak suyun az git hemen detayli ultrasona dedi 20 de gittim kalbi yavasliyor hemen git dedi ya alirlar yada yatirir ilac verirler sana dedi bi gittim lanet olasi yere hemen aldilar yawrumu ritim bozuklugu var diye dogdu kalbinde damar darligi varmis kuvezde 41 gun kaldi ama hergun yeni yeni seyler cikardilar basina yawrum eziyet cok cekti ellerinde bi anjiyo olup kurtulacakti Annesinin kuzusu ama bayram tatili islerine geldi Kizim daha fazla dayanamadi birakti Anasini gozuyasli yani sadece bi kalbimiz vardi ama bi suru sey cikardilar bahane ya iste
Allahh senden razi olsun Evet Rabbim evlatlarimizi orda bizim.icin bekletiyor simdi cennet kuslari onlari dimi civil civil.sesleriyle belki de simdi konustugumuzu bile gorup bak Annemiz konusuyorlar birbirleriyle diyordur Annesi kuzusunu cok sevdi biliyorum bizde Rabbimixe gidince Annem Annem diye bizi isteyecekler bizi kurtaracaklar Hamdolsun sadece aci gecmiyor bitmiyor Asla isyan etmedim neden Allahim demedim sadece cigerimin yanmasi beni bitirdi birde ruyamda goremiyorum ya ondan bitiyorum peki senin yawrun neden gitti hakkini helal et banaMinnak kuzun pekte güzelmiş Rabbim kendi yanına aldı masum günahsız meleğin o artık senin.Canım bizler bu dünyada böylesi bir büyük acı yaşadık inşallah Rabbim bizi öteki dünyada yavrularımızla beraber mesut edecek.Melek annesi olduk biz yavrularımız şmdi orada arkadaş ve bizleri bekliyorlar.Allahım yavrularımızı bizlerden çok sevmiş ve de yanına almış...Hayatta yaşanabilecek en büyük acıyı yaşadık inşallah sabrımızın mükafatı da iyi olacaktır.Ağlatan Rabbim inşallah bizleri tekrardan güldürecektir.
Hakkım kat be kat helal olsun canım ne yaptım ki banada burası çok ilaç olmuştu.Konuşmak aynı acıyı yaşayan kardeşimlerimle bir nebzede olsa iyi geliyor ve de hala her sıkıştığımda yüreğim daraldığında burada alıyorum soluğu,acımızı bir nebzede olsa yaşayabileceğimiz ve bizi yargılayan kimsenin olmaması...Çünkü düşenin halinden ancak düşen anlıyor.Canım bende yavrumu oğluşumu birtanemi Yiğit Atamı geçen sene 6,5 aylık hamileyken suyumun gelmesi ve de doğumun durduralamaması yüzünden yitirdim.Can oğluşum minnacıktı öyle küçüktü ki diyordum Rabbim bana bağışla ben onu pamuklara sarmalar sarar gözünün içine baka baka büyütürüm diyordum.Ama malesef ciğerleri tam gelişmediği için 3 gün savaştı ve en sonunda kayıp ettim yavrumu minişim benim yürek sancım oldu.Hala ağlarım hala yanarım kimseler görmeden.Hele pazartesileri pazartesi günü başladı ve de pazartesi günü kaybettim yavrumu..İnşallah görürüz yavrularımızı rüyalarımızda inan bende çok istiyorum.İmtihan dünyasındaydık en ağır imtihanı bizler yaşadık.İnşallah ötede yavrularımıza kavuşacağız tek tesellimiz bu şükür ki imanımız tam Rabbim şükürler olsun herhalimize bende hiç isyan etmedim.Allah verdi Allah aldı dedim.Allahh senden razi olsun Evet Rabbim evlatlarimizi orda bizim.icin bekletiyor simdi cennet kuslari onlari dimi civil civil.sesleriyle belki de simdi konustugumuzu bile gorup bak Annemiz konusuyorlar birbirleriyle diyordur Annesi kuzusunu cok sevdi biliyorum bizde Rabbimixe gidince Annem Annem diye bizi isteyecekler bizi kurtaracaklar Hamdolsun sadece aci gecmiyor bitmiyor Asla isyan etmedim neden Allahim demedim sadece cigerimin yanmasi beni bitirdi birde ruyamda goremiyorum ya ondan bitiyorum peki senin yawrun neden gitti hakkini helal et bana
Allah razi olsun bende daha hamile kalmadan once burda yazilanlari cok okurdum hamile kaldim.gene okurdum Kizim gitti gene okuyorum bu kez dayanamayip bende paylastim acimi evet bi nebze konusmak yazmak iyi geliyor demek ki tek degilim diyorsun Rabbim acimiz icin bize sabir versin dun gorumcem bile bana dediki kizim Rabbim kendi merhametinden veriyor kadinlara herseye dayanabilsinler diye evet cok dogru icim kan aglarken karsimdakilere iyiyim ben ya diyorum cok yalanci olduk Allah affetsin biz ozel Anneleriz bunu bilmek bile aslinda bize yetmeli ama aci acidir iste dustugu yeri yakiyor.. hem bu aci bana insanlari gittigim hastaneye gitmemeleri icin ikna etmeyi de sagladi ama Kuzum orda yatiyor hastaneden daha rahat daha guvenilir ve en mutlu yerdeHakkım kat be kat helal olsun canım ne yaptım ki banada burası çok ilaç olmuştu.Konuşmak aynı acıyı yaşayan kardeşimlerimle bir nebzede olsa iyi geliyor ve de hala her sıkıştığımda yüreğim daraldığında burada alıyorum soluğu,acımızı bir nebzede olsa yaşayabileceğimiz ve bizi yargılayan kimsenin olmaması...Çünkü düşenin halinden ancak düşen anlıyor.Canım bende yavrumu oğluşumu birtanemi Yiğit Atamı geçen sene 6,5 aylık hamileyken suyumun gelmesi ve de doğumun durduralamaması yüzünden yitirdim.Can oğluşum minnacıktı öyle küçüktü ki diyordum Rabbim bana bağışla ben onu pamuklara sarmalar sarar gözünün içine baka baka büyütürüm diyordum.Ama malesef ciğerleri tam gelişmediği için 3 gün savaştı ve en sonunda kayıp ettim yavrumu minişim benim yürek sancım oldu.Hala ağlarım hala yanarım kimseler görmeden.Hele pazartesileri pazartesi günü başladı ve de pazartesi günü kaybettim yavrumu..İnşallah görürüz yavrularımızı rüyalarımızda inan bende çok istiyorum.İmtihan dünyasındaydık en ağır imtihanı bizler yaşadık.İnşallah ötede yavrularımıza kavuşacağız tek tesellimiz bu şükür ki imanımız tam Rabbim şükürler olsun herhalimize bende hiç isyan etmedim.Allah verdi Allah aldı dedim.
İnan bana kuzularımız şuan en emin yerde bizimde ne zaman gideceğimizin belli olmadığı yerde ve de çok mutlular bu dünyadan hiç bir şey alıp götürmediler.Tertemiz saf duru bir su gibiler günahsız Cennet Mekan meleklerimiz .Bak Peygamber efendimiz bile mücdeliyor bizler seçilmiş kullarız sabır,dua ve teslimyet ile yavrularımıza kavuşacağız.Allah razi olsun bende daha hamile kalmadan once burda yazilanlari cok okurdum hamile kaldim.gene okurdum Kizim gitti gene okuyorum bu kez dayanamayip bende paylastim acimi evet bi nebze konusmak yazmak iyi geliyor demek ki tek degilim diyorsun Rabbim acimiz icin bize sabir versin dun gorumcem bile bana dediki kizim Rabbim kendi merhametinden veriyor kadinlara herseye dayanabilsinler diye evet cok dogru icim kan aglarken karsimdakilere iyiyim ben ya diyorum cok yalanci olduk Allah affetsin biz ozel Anneleriz bunu bilmek bile aslinda bize yetmeli ama aci acidir iste dustugu yeri yakiyor.. hem bu aci bana insanlari gittigim hastaneye gitmemeleri icin ikna etmeyi de sagladi ama Kuzum orda yatiyor hastaneden daha rahat daha guvenilir ve en mutlu yerde
Hamdolsun biliyorum hemde cok iyi sanki suan Kizim boyle demis gibi hissettim bi an cok baska bi duygu Ya Rabbim.sukur sukur sukur..İnan bana kuzularımız şuan en emin yerde bizimde ne zaman gideceğimizin belli olmadığı yerde ve de çok mutlular bu dünyadan hiç bir şey alıp götürmediler.Tertemiz saf duru bir su gibiler günahsız Cennet Mekan meleklerimiz .Bak Peygamber efendimiz bile mücdeliyor bizler seçilmiş kullarız sabır,dua ve teslimyet ile yavrularımıza kavuşacağız.
Peygamber Efendimiz (asm) buyurur ki: “Şüphesiz ben, Cennet kapısında durup girmemekte ısrar eden bir düşük çocuğa varıncaya kadar diğer ümmetlere karşı sizin çokluğunuzla iftihar edeceğim. Bu çocuğa: “Cennete gir!” denilecek. O da: “Yâ Rabbi, Annem babam da girsin.” diyecek. Bunun üzerine ona: “Anneni ve babanı da alarak Cennete gir.” denilecektir.
Rabbim seninde benimde ve de bizler gibi olan tüm Melek annelerinin sabırını artırsın.Hamdolsun biliyorum hemde cok iyi sanki suan Kizim boyle demis gibi hissettim bi an cok baska bi duygu Ya Rabbim.sukur sukur sukur..
Aminnn aminnn Rabbim duysun insallah bizleri..Rabbim seninde benimde ve de bizler gibi olan tüm Melek annelerinin sabırını artırsın.
Peki size bisey sorabilir miyim?Rabbim seninde benimde ve de bizler gibi olan tüm Melek annelerinin sabırını artırsın.
Elbette sorabilirsin canım bildiğim birşeyse yardımcı olmaya çalışırım.Peki size bisey sorabilir miyim?
Allah razzi olsun insallah.. Dogumdan sonra adet ne zaman goruruz? Gormeden gebe kalinir mi hic bilgin var mi bi sene olmus daha da bilgin vardir senin bendenElbette sorabilirsin canım bildiğim birşeyse yardımcı olmaya çalışırım.
Canım Allah sabırlar versin o gerçekten günahsız bir melek. Biliyorsun kabir ziyareti dinimizce o kadar ehemniyetli bir şey değil. Hatta peygamberimiz bir ara kabir zşyaretini yasaklamıs bile. Ben ce sen söyle düşün bir gün öleceksin o zaman senin için iki secenek olacaktı;Şehirdışında görümcem karne tatili nedeniyle şehrimize geldi ve yavrumu görmek istediğini söyledi.Bende eşimde 2 ay geçmesine rağmen kendimizde o cesareti hiç bulamadık.Kucagımıza alıp bir kere bile öpemediğimiz yavrumu kara topraklara koymak ve şimdide onu o şekilde görmek fikri çok zordu her ikimiz içinde.Cumartesi gecesi görümcem söylediği andan itibaren hep kalbim sıkıştı ve geceyarısına kadar uyuyamadım.Pazar günü geldiğinde ise eşimin işini bahane edip eşimle beraber gittim. Yani yavrumun yanına bir türlü gidemedim.Yavrumun mezarının resmini çekmişler o resimleri bile görmek acayip yıprattı.Yavrum ben gitmedim diye üzülüyormudurkii annem bir kez olsun bile yanıma gelmedi diye...Annesini bekliyormudur benim minicik meleğimm Yaşarken ölmek resmen bu içim acıyor resmen ben gibi melek anneleri yavrunuzun mezarına gidebildiniz mi ne kadar zaman sonra gidebildiniz.
Allah senden razı olsun canım inşallah evladima layik bireyler oluruz eşimle beraber tek temennim bu zor bir imtihandayim.Allahima şükürler olsun hic isyan etmedim ya da neden ben demedim.Yavrum emanetti tıpkı benim caniminda emanet olduğu gibi Rabbim emanetini tez aldi.Kaderimde varsa inşallah kardeşini gönderecek kuzum Rabbimin verdigide imtihan vermediği de bugunumuze şükürler olsun.Canım Allah sabırlar versin o gerçekten günahsız bir melek. Biliyorsun kabir ziyareti dinimizce o kadar ehemniyetli bir şey değil. Hatta peygamberimiz bir ara kabir zşyaretini yasaklamıs bile. Ben ce sen söyle düşün bir gün öleceksin o zaman senin için iki secenek olacaktı;
1. iyi cennetlik bir evlat yetiştirmiş olmak 2. cehennemlik Allah korusun. Sen simdiden biliyorsun ki senin evladın Cennetlik. Onu cennette annesiz yalnız başına bırakmamak için cabala kendini arındır. Cennetlik icraatlar yap ben ce. Ve bu amelleri sadece cennete girebilmek değil cennette evladınla olabilmek için yap. Allah senden sınavların zorlarını uzak tutsun inşallah Allaha emanet ol
Ne kadar yüce gönüllüsün Maşallah sana Allah tüm ailenizin her iki alemini cennet eylesinAllah senden razı olsun canım inşallah evladima layik bireyler oluruz eşimle beraber tek temennim bu zor bir imtihandayim.Allahima şükürler olsun hic isyan etmedim ya da neden ben demedim.Yavrum emanetti tıpkı benim caniminda emanet olduğu gibi Rabbim emanetini tez aldi.Kaderimde varsa inşallah kardeşini gönderecek kuzum Rabbimin verdigide imtihan vermediği de bugunumuze şükürler olsun.